tum Bjk lilere gecmis olsunbizim icin iyi oldu
tum Bjk lilere gecmis olsunbizim icin iyi oldu
trabzonu kutlarız![]()
Beşiktaş Karadeniz'de boğuldu: 3-2 zuhahahaha
Beşiktaşımı tebrik ediyorum son günlerin modasına uyup 2-0 dan maçı verdiler ayrıca gerçek trabzonlularıda tebrik ediyorum
So what?
Saike
Trabzon alir demistim![]()
Trabzonspor'u tebrik ediyorum.
Bu sonuçlar Fenerbahçe'nin işine yarayacak galip gelmesi durumunda.
Şampiyonluk yolunda Beşiktaş 2 haftada 6 puan kaybetti. Önümüzdeki haftaki Galatasaray maçı son şansı Beşiktaş'ın.
Trabzon baya iyi oynadi, Genc Ferhat de iyi di
Maçta sadece ikinci yarıyı izledim. O yüzden ona göre yorum yapıyorum.
İlk yarı bittiğinde Beşiktaş uzun süre sonra deplasmanda ki en iyi skorunu elde etmiş ve Trabzonspor gibi takım önünde 2-0 önde bitirmişti. Büyük ihtimalle Trabzonlu seyirciler bile bu maçı kazanmayı bırakın berabere biteceğine bile inanmıyordu. Bende Beşiktaş artık alır diyordum. Sanırım bunu Beşiktaşlı futbolcularda söylemiş.
İkinci yarı başladığında Trabzon hızlı ve atak bir oyun tercih ediyordu. 53'' gelen gol ile skoru 2-1 yaptılar henüz üzerinden fazla zaman geçmeden 55'' de ikinci golü buldular ve 5'' sonra gelen gol ile skor'da 3-2 oldu. 7 dakika boyunca üç gol yemenin şokunu yaşayan Beşiktaş bunu üstünden atlatamadı Trabzonda oyunu yavaşlatı ve geri kalan dakikalarda buldukları pozisyonları değerlendiremediler.
Beşiktaş ikinci yarı boyunca Delgado hariç hiç şutları yoktu. Bu maçı kaybettiklerine değdi diyebiliriz. Beşiktaş eğer yenseydi ligde ki ikincilik şansı artacaktı ama olmadı iki haftada iki mağlubiyet aldılar ve şampiyonluk şansları azalırken ilk üç şansızda azaldı çünkü arkadan Sivas, Kayseri ve Konya geliyor.
trabzon patladı
3 haftadır yeniyo
helal olsun
Bizim için güzel sonuç oldu .. Tebrikler Trabzon ..
Trabzonspor derbilerde başarılı.
2 farklı kentin takımının maçını derbi sayarsak tabi...
Trabzonspor düşüşteydi, yükselişe geçti. Bugünkü BJK galibiyeti de iyi bir moral olmuştur.
BJK de düşüşe geçti, haftaya GS'ye yenilir böyle devam ederse.
golleri seyrettim gökhan zan'ın eksikliği bayağı bir hissedilmiş neyse hedefimiz 2.lik artık şampiyonluk zor iş bu saatten sonra gelecek hafta Galatasarayı kendi evimizde yeniğ inşallah çıkışa geçeceğiz![]()
So what?
Saike
5 dakikada beşiktaş oldu...
Trabzonu tebrik ederim
Trabzonspor'a gerçektende helal olsun.2-0 dan 3-2 almak hatta Beşiktaş'a karşı almak gerçektende çok zor...
İbrahim Toraman gerçekten çok çok kötü bir defans oyuncusu, bunu bir kez daha gördük hep beraber.
BJK ara transferde kontenjanı da varken yabancı bir stoper almalıydı.
heytbeee 2-0 dan 3-2 bravo valla
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fırtına esmedi salladı adetaTebrikler Trabzonum hepiniz harikasınız
![]()
Tebrikler Tranzonspor..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
maçtan yeni geldim müthiş bi atmosfer harika bi maç süpersin trabzonum...
Bir daha İnönü'de maça giden...... Bu Taraftar Bunları Haketmiyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yineliyorum Yönetim İstifa,Teknik Direktör İstifa
Trabzon stadının onarması gerekiyor. Çünkü her gol sonrası kamera sallandı. Taraftarın tepinmesine dayanamıyor.![]()
Maçı kazandığımıza sevinemiyorum.Çünkü bu maçla birlikte Ziya Doğan'ın seneye takımın başında kalması garantilendi gibi bir şey.Seneyi de unutalım artık.