1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Turkiye liglerinin populeritesi var mi??

Default Turkiye liglerinin populeritesi var mi??

arkadaslar eminim ki hepimiz oyunlarimizda turkiye ligini aciyoruz. benim merak ettigim baska ulkelerde yasayan FM fanatikleri biz nasil ITA-ENG-GER-ESP-FRA liglerinde oynuyorsak onlarda bizim ligimizi aciyorlar mi veya Turkiye liginden takim yonetiyorlar mi?

Bu konuya sahit olan ya da fikri olan var mi?? Bence fazla bir populeritesinin oldugna inanmiyorum. Ornek olarak bir ingiliz kartali , feneri ya da cimbomu alip yonetmiyordur herhalde.. onlara bizim ligimiz marjinal geliyor olabilir...

belki JAPONlar
    hadi bilemedin ALMANlar
    yönetiodur

ama belki

hiç yok denecek kadar azdır. cunku ıtalya ıngıltere ıspanya gibi futbolun merkezı olan ulkelerı secerler.turkıyeden zaten seçseler fenerbahçe ve galatasaray ı seçerler.ancak ne zaman bızım maçlarımız dunya televızyonlarında yayınlanır ozaman bizim takımlarımız daha cok popüler olur.

adamlarin kapi gibi takimlari var

Vallaha hiç sanmıyom adamların süper takımları var niye açsınlarki bizim ligimizi.

6. Default

sanmıyorum seçtiklerini..

7. Default

Zannetmem. Ligimiz hiç zevkli değil çünkü.

Bizde finlandiya romanya ligleri ne kadar seçiliyorsa onlardada bizim lig o kadar seçiliyordur.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

bence bu sene galatasarayı ve fenerbahçeyi seçen çok vardır

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

3 büyük kuluplerimiz bu sekilde devam etsinler popularitemiz artar

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Bizim takimlarin degil de oynayan oyuncalarin bazilari oldukca populer, misal gecen forumlarda adam Liverpool'da Cem Sultan ile oynuyordu, Sezer Ozturk, Stephen Appiah, Ibrahim Akin, benim rastladigim ismi gecen oyuncular...

Bence 5 buyuk ligin bulundugu ulkelerdeki kullanicilar zaten kafa olarak bizden tiksiniyorlar buyuk bir cogunlukla. Insan nefret ettigi kucuk gordugu bir ulkenin ligini secmez zaten.

Bana gore bizim ligi oynayanlar azeriler turkmenler ozbekler bosnaklar misirlilar tunuslular iranlilar libyalilar cezayirliler ya da koreliler olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by memocemo View Post
    Bence 5 buyuk ligin bulundugu ulkelerdeki kullanicilar zaten kafa olarak bizden tiksiniyorlar buyuk bir cogunlukla. Insan nefret ettigi kucuk gordugu bir ulkenin ligini secmez zaten.

Bana gore bizim ligi oynayanlar azeriler turkmenler ozbekler bosnaklar misirlilar tunuslular iranlilar libyalilar cezayirliler ya da koreliler olabilir.
    Yanliyorsun...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

hiç sanmıyorum fanntazi olsun diye bazen seçiyor olabilirler ...

çok zor çıkar anca almanyadan

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

ben ingilterede kaldımbi müddet. ordaki ingiliz arkadaşım david senle tanışana kadar bi kere bile merak edip açmadım demişti. ben fenerli yapınca herifi süreki oynamaya başladı. yabancı sınırlamasından baya gem vurmuştu ama fenerbahçeye gelen iyi yabancılar oluo filan die baya bi başımı şişirmişti.

abi bence yoktur hususi açıpta oynayacak eklemez bile ülkelere belkiiiiiiiii deportivo halkı yapar onu

18. Default

ligimizin popularitesi gerçekten çok az...menajerler sırlamasında dikkate bile alınmıyor türkiyede kazandığın lig ve kupalar....gerçekten ispanya,ingiltere,italya, almanya gibi liglerin popularitesi çok fazla....

Question

Quote Originally Posted by demaio View Post
    Yanliyorsun...
    Hollanda`dasiniz ve benden daha iyi biliyorsunuz diye tahmin ediyorum. Biz sadece internetten ve gurbetteki akrabalarimizdan haber alabiliyoruz.

Yalniz merak ettigim bir konu var neden Fransa gibi demokrasinin besigi olarak gosterilen bir ulkede dahi Muslumanlara ve Turklere karsi ayrimcilik yapilip gecen seneki isyanlar patlak verdi. Bir de Sirplar Bosnaklar`i keserken neden tum Avrupa buna gozlerini yumup simdi de Sirbistan`i yaptiklari katliamin tazminatindan kurtardi?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yunanlar seciyodur kesinlikle Ingiliz, Italyan ve Ispanyollar secmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

zor ama imkansız değil....

bencede secmezler

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

türk kökenLi oLupta avrupada yaşanLar oLabiLir gurbetçiLer oLabiLir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

ben türkiye ligi oynamıyorum fm de hiç keyif alamiyorum..yabancılar zaten açmaz.
    O N U R A L P

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

gurbetciler tabi yapacak. ben meselah herzaman Trabzonsporla oynarim, bazen ise Akcaabat la oynarim

26. Default

Turkiye liglernin populeritesi yok cunku burda oyuncularin ozellikleri avrupa takimlarindaki artis gibi artis olmuyor hep ezik kaliorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Futbola gercekten merakli olanlar kesinlikle oynuyorlar, misal benim evsahibimin oglu 2 sene once Genclerbirligi ile oynuyordu...

Genelleme yapmamak lazim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by memocemo View Post
    Hollanda`dasiniz ve benden daha iyi biliyorsunuz diye tahmin ediyorum. Biz sadece internetten ve gurbetteki akrabalarimizdan haber alabiliyoruz.

Yalniz merak ettigim bir konu var neden Fransa gibi demokrasinin besigi olarak gosterilen bir ulkede dahi Muslumanlara ve Turklere karsi ayrimcilik yapilip gecen seneki isyanlar patlak verdi. Bir de Sirplar Bosnaklar`i keserken neden tum Avrupa buna gozlerini yumup simdi de Sirbistan`i yaptiklari katliamin tazminatindan kurtardi?
    Sen farkli bir acidan yaklasmissin arkadasim, bunu tartismanin yeri burasi degil. Ancak yine de yaniliyorsun diyebilirim...

Saygilar...

sanmıyorum açıldığını

Quote Originally Posted by demaio View Post
    Sen farkli bir acidan yaklasmissin arkadasim, bunu tartismanin yeri burasi degil.
    Saygilar...

Haklisiniz.

Mesaj Yetkileri