yaf arkadaşlar ben bir türlü adam aratamıyorum gözlemcilere.hatırlarsınız cm 03 04 de gözlemciye şu bölgeyi ara dioduk adam bize alabileceğimiz uygun oyuncuları gösteriyordu yani listesi oluyodu ama ben fm2007 de yapamadım yardımlarınızı bekliom...![]()
yaf arkadaşlar ben bir türlü adam aratamıyorum gözlemcilere.hatırlarsınız cm 03 04 de gözlemciye şu bölgeyi ara dioduk adam bize alabileceğimiz uygun oyuncuları gösteriyordu yani listesi oluyodu ama ben fm2007 de yapamadım yardımlarınızı bekliom...![]()
oyunda soL taraftaki menüde izLenenLer yeri var oraya tıkLayıp orda gözLemciLerinin üstüne geLdiğinde aLt tarafta görev verme seçeneği çıkacaktır. ordan gözLemciLerine istediğin böLge yer takım hakkında biLgi topLaması için görev verebiLirsin
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
abi dediğini yaptım altta ekle seçeneğini diorsunda ben bunu yaptıktan sonra bana oyuncu önermiyor sadece menajerlerin sağında bulunan bilgi butonu full dolu oluyor arattığım yerle ilgili.oyuncu önermesini halledemedim?
bende yapamadım.izlenenler yerini bulamadım çünkü
manager bolumunde scoutine girince gozlemcileri seciyorsun nere istiosan gonderdikten sonra da karsisinda report bolumune tikla gorucen
oyuncuLarı sana önermiyor zaten sen sonra gözLemciyi gönderdikten sonra bir müddet geçince personeL kısmına girerek orda yoLLadığın gözLemciye tıkLayarak buLduğu oyuncuLarı görebiLirsin...2007 de gözLemci oLayı biraz farkLı oLmus raporLarı size getirmiyorLar siz kendiniz bakıyorsunuz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
peki bi takım hakkında nasıl bilgi toplatacağım , gözlemciye?
arkadaşlar ben buldum ayrıca exciting hocam sağol.exciting in dedği gibi görev verin arkadaşlar ARAMA DEVAM EDERKEN izlenenlerden gözlemcinin sağında bulunan rapora tıklarsanız oyuncuları gösteriyo ama tabi bulmuşsa istediğinizi...
2021 DEYİM...
ss koyabılırmı bılen bırı?
walla beyler bende bu olayı pek yapamamıştım saolun çok işime yarıyacak![]()
bende tam anlayamadım,bi ss koyabilir misiniz lütfen![]()
mesela bi topcu begendın acaba iyimi takip etmek istiyorsan oyuncuya gel sag tıkla get scout rapor de 1,2,3 mac seceneklerinden birini sec sonra oynadıgı ilk mactan sonra ilk rapor newse geliyo sanada okumak kalıyokendıliğinden scoutun raporlarına gidip bakamana gerek kalmıyo boylelikle
![]()