Birazdan Barcelona-Liverpool macı başlıcak
Birazdan Barcelona-Liverpool macı başlıcak
Barcelona 1 Liverpool 2 (Deco,Bellamy,Riise)
İnter 2 Valencia 2 (Cambiasso,Maicon,Villa[ 2 ])
Porto 1 Chelsea 1 (Raul Meireles,Shevchenko)
Roma 0 Lyon 0
Fenerbahçe Cumhuriyeti
HahahaHerkez rahat barça eler dedi ama sonuca bakın
![]()
ronaldinho piyasada yoktu
zambrotta bari'deki zambrotta olmuş tekrar hemde 5 ayda,tebrikler
thuram nerede bilmiyorum belki onuda ispanyada bir huzurevine yatırmışlardır.
__________________________________________________ __________
moratti'de hakemlerle görüşmeyi unutmuş herhalde maçtan önce,Valencia'dan 2 gol yemişler.
edit: pardon özette gördüm,materazzi dirsek atmış,hakem sallamış,golleride ofsayt
yani moratti hakemlere iyilik yapmayı ihmal etmemiş
Valencia bu maçta serie a'nın bu sezon basit bir sirk olduğunu kanıtlamış oldu.
Çölde bir vaha.. Şampiyonlar Ligi'nde hava..
bu turda kendi açımdan beklenmedik sonuçlar oldu
So what?
Saike
Vlaencia dikkat etsin,telefon hatlarını falan yenilesin hatta cep telefonlarını denize atsın,yoksa inter onlarında küme düşürülmesi emrini verebilr.
barca nabdi yaa hic beklemediim bi skor ilk golden sonra 3 falan olur die dusunuodum Rafa yapti yapacani
barca nou campta liverpoolu mutlak yenmeliydi.Liverpoolda barcanin isi cok zor.Ceyrek finale cikmasi mucize gibi birsey.
Inter ceyrek finale cikar.2.macta valenciyayi 2-1 yener.
Chelsea iyi bir sonuc aldi.Kendi sahasinda portoyu gecer.
Lyon romada cok zorlanir.Kendi sahasinda 1 gol yerse en az 2 tane atmasi gerekir.Roma avantajli.
Real madrid-münih macini real yener.Van bommel cezali duruma düsecek büyük bir ihtimalle.Real fazla zorlanmaz.
Man utdin finale kadar önü acik.
Arsenal psv karsisinda cok zorlanacak,belki bu mac penaltilara kadar gider.Arsenal ceyrek finale cikabilir.
Celtic-milan maci uzatmaya gider.Milan kazanir.
Barca maçı çok sıkıcıydı ... Bu futbolla turu geçemezler ..
Liverpool Barça'yı eledi gibi. Barcelona artık eskisi kadar iyi değil. Bu turda elenebilirler.
Tur favorilerim;Liverpool-Bayern Münih-Chelsea-Manchester United-PSV Eindhoven-Milan-Valencia-Lyon
işte ronaldinho'nun gücü alex'e derlerdi önemli maçlarda iyi oynamıyor işte ronaldinho aynısı bence ronaldinho asla en iyi futbolcu değil
bayhernin performansı ıc acıcı degil liglerinde ama Ş.Lde Turu gececek gibiler onlarında hayrında gönül kapılarında bu varmıs benım bu lıgde favorim werder
Ronaldinho çok iyi bir oyuncu. Ama istikrar olması gerekiyor. Baksanıza Essie'ne. Chelsea'da her maç oynuyor ama performansı her maç aynı, üst düzeyde. Chelsea'nin bu sene şampiyonlar ligini alması lazım. Alacaktırda
Interin elenmesini bekliyorum... Nasılsa italya da hediye şampiyonlugun ardından iyi bir takım gibi görünüyolar... Ama asıl güclerini görüyoz zaten CL de... Liverpool turu gecer gibi geliyor... Chelsea Manchester AC Milan diger favorilerim...
arkadaşlar Lİverpool-Barcelona maçı çok heyecanlı geçiyor
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Barcelona elendi,star kime kafayı takıp maçlarını verecek merak ediyorum
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Son dakikalar çok heycanlı geçti ama sonuç güzel oldu
Chelsea ( 1 ) 2 - 1 ( 1 )Porto.
Chelsea 1-1in rövansinda portoyu kendi evinde Robbenin 48. ve Ballackin 78. dakikalarda attiklari golle 2-1 yendi.Portonun tek golü 17.dakikada Ricardo Quaresmadan geldi.
Liverpool ( 2 ) 0 - 1 ( 1 ) Barcelona
Liverpool Deplasmanda 2-1 yendigi barcaya kendi sahasinda 1-0 yenilmesine ragmen ceyrek finale yükseldi.Macin tek golü 75.dakikada gudjohnsenden geldi.
Lyon ( 0 ) 0 - 2 ( 0 ) Roma
Lyon deplasmanda 0-0 berabere kaldigi roma ile kendi evinde oynadigi macta 2-0 maglup oldu.Macin golleri 22.dakikada totti ve 43.dakikada manciniden geldi.
Valencia ( 2 ) 0 - 0 ( 2 ) Inter
Valencia deplasmanda 2-2 berabere kaldigi inter ile kendi sahasinda 0-0 berabere kalip ceyrek finale yükseldi.
ınter ve lyon elenmesı supriz oldu büyük ihtimalle chelsea-liverpol yarı final oynar
inter elendi.
Onların borusu ancak sezona teslimiyetçi başlayan takımlara yeter.Valencia tokat vurdu,gruplarda Sporting ile Münih tokat vurdu.
Seneye kimden tokat yiyeceği zaten belli.![]()
bu arada zambrotta,thuram![]()
biraz sert oldu ama çok dolmuştum
Helal olsun Roma'ya, gitti Fransa'da yendi yenilmez Lyon'u ve turu geçti.
Chelsea az daha eleniyordu, şampiyon falan olamaz Chelsea. Bence bu sene ipi Man Utd veya Roma göğüsleyecek. Gönlüm Roma'dan yana, umarım şampiyon olurlar.
Bu sene insallah man utd hem ligde hemde Sampiyonlar liginde sampiyon olur.En büyük favori biziz.
Roma tarihinde ilk defa çeyrek finalde.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:ehuehue
alın gülün
http://www.youtube.com/watch?v=NT3z-WbjO5M
Tam onu yazmaya gelmiştim.. Alışıktır Inter'liler, 4 sene evvelki Valencia deplasmanında da kendi aralarında kavga etmişlerdi..
liverpool oynayan takımlar arasında futbol olarak baya iyi oynuyo kupayı yine kazanabilirler
bu sene süprizler ligi oldu adeta![]()
So what?
Saike
vaybe BARCA, İNTER, LYOn elendi ha bugünleride mi görecektik![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.