Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 70 sonuç

Konu: Fener farkı!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yok be hocam sempati war biraz o kadar ajax'a we wesley sneijder'a

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post

Yeter, buna birsey demiyorum zaten. Ama 55.000 kisi diye laf ebeligi yapip ortalikta dolasmanin anlami yok, FB bu sayiyi anca senede 5-6 macta yakaliyor, ortalama seyircisi o kadar fazla degil....
    Hiçbir takımın stadının kapasitesi ile ortalaması birbirine tam uyusmuyor sadece Bursa hemen hemen dolduruyor. Diğer hiçbir takım kapasitenin tamamını dolduramıyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Saracoğluna hiç gitmediğin hiç görmediğin belli. Ayrıca eğer kavga olayına girersek bu işten en zararlı Besiktas cıkar bunu unutma. Kavga ölümün yanında hiçbirşey.
    o maçta bizim taraftarımızı oldürenin fenerbahceli biri oldugnu bılıyormusun????

Oraya giden taraftar zengin degil fakir olmali, musteri degil TARAFTAR olmali, cekirdek yememeli takimi icin BAGIRMALI.Oyle stad Besiktas'ta olacakti ki...
    Kac defa stadimiza geldinki cekirdek yediklerini gördün ? Tabir-i Caizse bir taraflarini yirtiyorlar takimin ateslenmesi icin.

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    abicim lidersiniz tamam ona bir lafım yok ama taraftar rakip üstüne baskı kuramıyor ruhunu ortaya koymuyor..
    Saracoglu hakkinda yabanci takimlarin yaptiklari yorumlari hic okumadin heralde ?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sizce yedi kisi bicakli kavgali kavgaya karisti, sans eseri agir yaralamalar oldu, kimse olmedi. Bizde son 4-5 senede tek olay oldu ve onda da sanssizlik eseri bir kardesimiz oldu, katil de zaten dun cezasini aldi. Hangisi daha agir? 7 kisinin kavga etmesi mi yoksa 1 kisinin kavga etmesi mi? Silal olayini da unutmayalim, hem AZ macinda hem de Everton macinda....
    Silah olayını Aziz Yıldırım Santra'da 75685234234. kez acıkladı,izleseydin tekrar anlardın.
    Tabi ki ölüm kavgadan beter. Sen eğer AZ macında cıkan kavgayı o ölümden daha kötü görüyorsan ne diyeyim.

o maçta bizim taraftarımızı oldürenin fenerbahceli biri oldugnu bılıyormusun????
    Deprem olsa Fenerbahce'den bileceksiniz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sizce yedi kisi bicakli kavgali kavgaya karisti, sans eseri agir yaralamalar oldu, kimse olmedi. Bizde son 4-5 senede tek olay oldu ve onda da sanssizlik eseri bir kardesimiz oldu.
    Dogruya ölüm var yani 7 kisinin kavga etmesinden onemli degil. Bu kavga eden 7 kisi Fenerbahceli olunca kavga ölümden daha tehlikeli oluyor degil mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Kac defa stadimiza geldinki cekirdek yediklerini gördün ? Tabir-i Caizse bir taraflarini yirtiyorlar takimin ateslenmesi icin.

Saracoglu hakkinda yabanci takimlarin yaptiklari yorumlari hic okumadin heralde ?
    okumadım neymiş??

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Arkadaşım O maçta FenerLinin işi ne ya Sende ßiraz AdiL oL KaßuLLen ßirşeyleri.!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Silah olayını Aziz Yıldırım Santra'da 75685234234. kez acıkladı,izleseydin tekrar anlardın.
    Tabi ki ölüm kavgadan beter. Sen eğer AZ macında cıkan kavgayı o ölümden daha kötü görüyorsan ne diyeyim.

Deprem olsa Fenerbahce'den bileceksiniz.
    ne alakası war abi adam kendisi acıkladı besıktasla hıcbır alakam yok fenerlıyım dıye

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

İlk devre itibari ile stada gelen seyirci ortalaması:

39 bin 542 seyirci ortalaması Fenerbahçe
    26 bin 249 TARAFTAR ortalaması Beşiktaş
    16 bin 307 seyirci ortalaması Galatasaray
    16 bin 225 seyirci ortalaması Bursaspor
    13 bin 491 seyirci ortalaması Denizlispor

kapasiteye göre doluluk oranı hesaplandığında

Beşiktaş: %83
    fenerbahçe: %75
    Bursaspor: %67
    Galatasaray: %60

Daha henuz hicbir derbi oynanmamasina ragmen (FB 2 derbi oynadi), takimin iyi futbol oynamamasina ragmen, stadin FB'ye kiyasla daha eski olmasina ragmen doluluk orani daha yuksek. Ben inaniyorum ki, bizim stadimiz Fenerbahce'ninki kadar modern ve buyuk olsa biz de bu ortalamalari toplariz, ustune bile cikariz. Ama onemli olan seyirci destegi ve bu destek Besiktas'ta bence daha iyi, hatta GS'de bile daha iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Saracoğlu'na rakip takım üzerinde baskı kuramıyor diyorsan hiç Fenerbahce macınıda izlememissin. 90 Dakika boyunca top rakip takımdayken ıslıklayan kac takım taraftarı gördün ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Güzel bir stadın olduğu zaman bilet fiyatları pahalı olsada o stad dolar fb taraftarı her maç dolduruyor olabilir ama stad doldurma rekoruda galatasarayda

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by yunushenry14 View Post
    Fenerbahçeyi lider yapan taraftar değil;Galatasaray ile Beşiktaş
    Ne o GaLatasarayLa Beşiktaş Fenerimi DestekLemeye BaşLadı Feneri Lider Yapan onLar OLsun Her Takım İster Şampiyon oLmak..!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Daha henuz hicbir derbi oynanmamasina ragmen (FB 2 derbi oynadi), takimin iyi futbol oynamamasina ragmen, stadin FB'ye kiyasla daha eski olmasina ragmen doluluk orani daha yuksek. Ben inaniyorum ki, bizim stadimiz Fenerbahce'ninki kadar modern ve buyuk olsa biz de bu ortalamalari toplariz, ustune bile cikariz. Ama onemli olan seyirci destegi ve bu destek Besiktas'ta bence daha iyi, hatta GS'de bile daha iyi.
    32 Bin kişilik stad dolmadan daha büyüğü nasıl dolacak anlayamadım.
    Bu arada Fenerbahce hangi 2 derbiyi oynadı ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Dogruya ölüm var yani 7 kisinin kavga etmesinden onemli degil. Bu kavga eden 7 kisi Fenerbahceli olunca kavga ölümden daha tehlikeli oluyor degil mi ?

Olum olayi daha kotu yapmaz. Onemli olan sonuc degil, o kavgalarin olmasi. Yani 70 kisi silahla catissa ve kimse sans eseri olmese, ama 1 kisi yanlislikla diger arkadasini kazayla oldurse hangisi daha buyuk vahset? Bir tarafta 7 kisi bicakla kavga ediyor, diger tarafta 2 kisi arasinda gecen bir olay. Bence ikisi de kotu ve igrenc ve onlem alinmali, ama nedense kavga denildiginde herkes BJK'yi ileri suruyor, halbuki bu kavgalar GS ve FB'de de oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Zaten 3 ßüyükLerden Sonra en iyi Taraftar ßURSASPORda Var ßursaya GeLipte Maçı izLeyen Varsa ßiLir..!

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

32 Bin kişilik stad dolmadan daha büyüğü nasıl dolacak anlayamadım.
    Bu arada Fenerbahce hangi 2 derbiyi oynadı ?
    Sirf kapasiteyle alakali degil bu. Stadin temizligi, modernligi, takimin durumu, macin zorluk derecesi, hersey onemli bu anlamda. Stad buyudukce seyirci sayisi kendiliginden artar, yeter ki stad seyircileri ceksin. Ornek: Ataturk Olimpiyat Stadi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Olum olayi daha kotu yapmaz. Onemli olan sonuc degil, o kavgalarin olmasi. Yani 70 kisi silahla catissa ve kimse sans eseri olmese, ama 1 kisi yanlislikla diger arkadasini kazayla oldurse hangisi daha buyuk vahset? Bir tarafta 7 kisi bicakla kavga ediyor, diger tarafta 2 kisi arasinda gecen bir olay. Bence ikisi de kotu ve igrenc ve onlem alinmali, ama nedense kavga denildiginde herkes BJK'yi ileri suruyor, halbuki bu kavgalar GS ve FB'de de oluyor.
    Kavgalar heryerde var ama ölüm yok.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Kavgalar heryerde var ama ölüm yok.
    Iste bunu anlamiyorsun veya anlamak isine gelmiyor. Olum dogan sonuctur, ama bu sonuca goturen sey her statta var. Olum sanssizliktan dogdu, cocuk agir yarali olarak da kalabilirdi, ama olum olmasi olayi daha fazla vahimlestirmez. Bugun bizde birisi oldu, yarin FB stadinda veya GS stadinda olebilir. Onemli olan simdiden tedbir alabilmek, olay gerceklestikten sonra tedbirin faydasi olmaz zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sirf kapasiteyle alakali degil bu. Stadin temizligi, modernligi, takimin durumu, macin zorluk derecesi, hersey onemli bu anlamda. Stad buyudukce seyirci sayisi kendiliginden artar, yeter ki stad seyircileri ceksin. Ornek: Ataturk Olimpiyat Stadi.
    Bu saydıkların her takım için geçerli.Allianz Arena gibi bir stadı nereye yaparsan yap stad binlerce kisiye oynar.

Iste bunu anlamiyorsun veya anlamak isine gelmiyor. Olum dogan sonuctur, ama bu sonuca goturen sey her statta var. Olum sanssizliktan dogdu, cocuk agir yarali olarak da kalabilirdi, ama olum olmasi olayi daha fazla vahimlestirmez. Bugun bizde birisi oldu, yarin FB stadinda veya GS stadinda olebilir. Onemli olan simdiden tedbir alabilmek, olay gerceklestikten sonra tedbirin faydasi olmaz zaten.
    Aksini düşünüyorum. Ölüm olayı daha da vahimleştirir. O çocuk yaralı olarak kurtulsa bu kadar ses getirmezdi. Ama ortada bir ölüm olunca iş çok değişir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bu saydıkların her takım için geçerli.Allianz Arena gibi bir stadı nereye yaparsan yap stad binlerce kisiye oynar.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Aksini düşünüyorum. Ölüm olayı daha da vahimleştirir. O çocuk yaralı olarak kurtulsa bu kadar ses getirmezdi. Ama ortada bir ölüm olunca iş çok değişir.
    Onu diyorum zaten. Su an BJK veya herhangi bir Turk kulubu ile FB'nin stadi veya seyirci sayisi karsilastirilamaz. BJK ilk once 55.000 kisilik buyuk, modern, guzel, cekici bir stad yapsin, o stad da her hafta en az 40.000 kisiye oynamazsa ben de birsey bilmiyorum!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Sese getirebilir belki, ama bence bu dogru degildir. Bir tedbirin alinmasi icin illa birisi mi olecek? Illa can kaybi mi olmasi lazim? Bence cok sacma...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Onu diyorum zaten. Su an BJK veya herhangi bir Turk kulubu ile FB'nin stadi veya seyirci sayisi karsilastirilamaz. BJK ilk once 55.000 kisilik buyuk, modern, guzel, cekici bir stad yapsin, o stad da her hafta en az 40.000 kisiye oynamazsa ben de birsey bilmiyorum!
    Bende diyorum ki Sadece Besiktas taraftarı için geçerli değil 55 Bin kişilik,temiz,modern bir stadı nereye yaparsan yap 40 Bin kişiye oynar. Ama bu fiyatlara oynar mı orasını bilemem.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Besiktas takimi gruplara bedava bilet veriyor.
    Bunu herkez biliyo.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Sese getirebilir belki, ama bence bu dogru degildir. Bir tedbirin alinmasi icin illa birisi mi olecek? Illa can kaybi mi olmasi lazim? Bence cok sacma...
    Can kaybı olması lazım diye birşey yazdığımı görmüyorum ve hatırlamıyorum.
    Sorun burda kavga edilir,kavga her yerde vardır.Güzel midir ? Hayır. Ama ölüm her yerde yoktur bunu anlatmak istiyorum 2 saattir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Tamam beyler. Fenerbahçe taraftarı dünya'nın en kötü taraftar, tamam Fenerbahçe stadı dünya'nın en kötü stadı, tamam Fenerbahçe stadı bomboş bir stad, Fenerbahçe taraftarı Fenerbahçe'yi desteklemiyor, Fenerbahçe takımı Fenerbahçe taraftarından korkuyor, tamam Fenerbahçe klubu kazık fiyata bilet satıyor herşeyde haklısınız.

http://www.youtube.com/watch?v=c6VAs8uZjlU

Yorum yapmadan öncede bunu izleyin bakın dünyada ki futbol seveler ne yorumlar yapmış. Tabi İngilizce biliyorsanız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

onemlı bır mactır o doldurmuslarr yanı her takımın onemlı macında stad tam kapasıteyle dolar

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Şurdan da Şansal Büyüka'nın dediklerini görebilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=n6x7j...elated&search=
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

bide fener lazio maci vardi löw zamaninda o video yu bulabilen koyarsa sevinirim "sukru saracoglu yaniyor "

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

taraftar bole olmali alin iste size cehennemm

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri