yok be hocamsempati war biraz o kadar ajax'a we wesley sneijder'a
yok be hocamsempati war biraz o kadar ajax'a we wesley sneijder'a
Silah olayını Aziz Yıldırım Santra'da 75685234234. kez acıkladı,izleseydin tekrar anlardın.
Tabi ki ölüm kavgadan beter. Sen eğer AZ macında cıkan kavgayı o ölümden daha kötü görüyorsan ne diyeyim.
Deprem olsa Fenerbahce'den bileceksiniz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İlk devre itibari ile stada gelen seyirci ortalaması:
39 bin 542 seyirci ortalaması Fenerbahçe
26 bin 249 TARAFTAR ortalaması Beşiktaş
16 bin 307 seyirci ortalaması Galatasaray
16 bin 225 seyirci ortalaması Bursaspor
13 bin 491 seyirci ortalaması Denizlispor
kapasiteye göre doluluk oranı hesaplandığında
Beşiktaş: %83
fenerbahçe: %75
Bursaspor: %67
Galatasaray: %60
Daha henuz hicbir derbi oynanmamasina ragmen (FB 2 derbi oynadi), takimin iyi futbol oynamamasina ragmen, stadin FB'ye kiyasla daha eski olmasina ragmen doluluk orani daha yuksek. Ben inaniyorum ki, bizim stadimiz Fenerbahce'ninki kadar modern ve buyuk olsa biz de bu ortalamalari toplariz, ustune bile cikariz. Ama onemli olan seyirci destegi ve bu destek Besiktas'ta bence daha iyi, hatta GS'de bile daha iyi.
Saracoğlu'na rakip takım üzerinde baskı kuramıyor diyorsan hiç Fenerbahce macınıda izlememissin. 90 Dakika boyunca top rakip takımdayken ıslıklayan kac takım taraftarı gördün ?
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Güzel bir stadın olduğu zaman bilet fiyatları pahalı olsada o stad dolar fb taraftarı her maç dolduruyor olabilir ama stad doldurma rekoruda galatasarayda
Olum olayi daha kotu yapmaz. Onemli olan sonuc degil, o kavgalarin olmasi. Yani 70 kisi silahla catissa ve kimse sans eseri olmese, ama 1 kisi yanlislikla diger arkadasini kazayla oldurse hangisi daha buyuk vahset? Bir tarafta 7 kisi bicakla kavga ediyor, diger tarafta 2 kisi arasinda gecen bir olay. Bence ikisi de kotu ve igrenc ve onlem alinmali, ama nedense kavga denildiginde herkes BJK'yi ileri suruyor, halbuki bu kavgalar GS ve FB'de de oluyor.
Iste bunu anlamiyorsun veya anlamak isine gelmiyor. Olum dogan sonuctur, ama bu sonuca goturen sey her statta var. Olum sanssizliktan dogdu, cocuk agir yarali olarak da kalabilirdi, ama olum olmasi olayi daha fazla vahimlestirmez. Bugun bizde birisi oldu, yarin FB stadinda veya GS stadinda olebilir. Onemli olan simdiden tedbir alabilmek, olay gerceklestikten sonra tedbirin faydasi olmaz zaten.
Bu saydıkların her takım için geçerli.Allianz Arena gibi bir stadı nereye yaparsan yap stad binlerce kisiye oynar.
Aksini düşünüyorum. Ölüm olayı daha da vahimleştirir. O çocuk yaralı olarak kurtulsa bu kadar ses getirmezdi. Ama ortada bir ölüm olunca iş çok değişir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Onu diyorum zaten. Su an BJK veya herhangi bir Turk kulubu ile FB'nin stadi veya seyirci sayisi karsilastirilamaz. BJK ilk once 55.000 kisilik buyuk, modern, guzel, cekici bir stad yapsin, o stad da her hafta en az 40.000 kisiye oynamazsa ben de birsey bilmiyorum!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sese getirebilir belki, ama bence bu dogru degildir. Bir tedbirin alinmasi icin illa birisi mi olecek? Illa can kaybi mi olmasi lazim? Bence cok sacma...
Besiktas takimi gruplara bedava bilet veriyor.
Bunu herkez biliyo.
Tamam beyler. Fenerbahçe taraftarı dünya'nın en kötü taraftar, tamam Fenerbahçe stadı dünya'nın en kötü stadı, tamam Fenerbahçe stadı bomboş bir stad, Fenerbahçe taraftarı Fenerbahçe'yi desteklemiyor, Fenerbahçe takımı Fenerbahçe taraftarından korkuyor, tamam Fenerbahçe klubu kazık fiyata bilet satıyor herşeyde haklısınız.
http://www.youtube.com/watch?v=c6VAs8uZjlU
Yorum yapmadan öncede bunu izleyin bakın dünyada ki futbol seveler ne yorumlar yapmış. Tabi İngilizce biliyorsanız.
onemlı bır mactır o doldurmuslarr yanı her takımın onemlı macında stad tam kapasıteyle dolar
Şurdan da Şansal Büyüka'nın dediklerini görebilirsiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=n6x7j...elated&search=
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bide fener lazio maci vardi löw zamaninda o video yu bulabilen koyarsa sevinirim"sukru saracoglu yaniyor
"