Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 70 arası toplam 70 sonuç

Konu: Fener farkı!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    bide fener lazio maci vardi löw zamaninda o video yu bulabilen koyarsa sevinirim "sukru saracoglu yaniyor "
    O mac değil ama bunlarda da Saracoğlu gerçekten yanıyor İtfaiye bile geliyor

http://www.youtube.com/watch?v=vmpuSYTRaAk
    http://www.youtube.com/watch?v=u9mWe-zi74M
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bende 55 bin taraftar olsaa

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    İlk devre itibari ile stada gelen seyirci ortalaması:

39 bin 542 seyirci ortalaması Fenerbahçe
    26 bin 249 TARAFTAR ortalaması Beşiktaş
    16 bin 307 seyirci ortalaması Galatasaray
    16 bin 225 seyirci ortalaması Bursaspor
    13 bin 491 seyirci ortalaması Denizlispor

kapasiteye göre doluluk oranı hesaplandığında

Beşiktaş: %83
    fenerbahçe: %75
    Bursaspor: %67
    Galatasaray: %60

Daha henuz hicbir derbi oynanmamasina ragmen (FB 2 derbi oynadi), takimin iyi futbol oynamamasina ragmen, stadin FB'ye kiyasla daha eski olmasina ragmen doluluk orani daha yuksek. Ben inaniyorum ki, bizim stadimiz Fenerbahce'ninki kadar modern ve buyuk olsa biz de bu ortalamalari toplariz, ustune bile cikariz. Ama onemli olan seyirci destegi ve bu destek Besiktas'ta bence daha iyi, hatta GS'de bile daha iyi.

besiktasın stad kapasitesi 32.150 kişi Fenerbahce'nin bundan daha fazla kombinesi olduunu unutma ayrıca bizim acıklar 450ytl iken besiktasda 90ytl olmasına rağmen Fenerbahce de daha cok satılmıs

ayrıca su an bizim stadımızda atmosferde sorun war haklısın ama antep macını
    3-0 dan 4-3 e cewirende bu taraftardır bunuda unutma istedii saman neler yapabileceini anlamıssındır umarım
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by yatebos View Post
    ayrıca su an bizim stadımızda atmosferde sorun war haklısın ama antep macını
    3-0 dan 4-3 e cewirende bu taraftardır bunuda unutma istedii saman neler yapabileceini anlamıssındır umarım
    ya arkadaşım taraftar çevirdi maçı tabi..devre arasında hiç bişi olmadı.g.antp in defansı da çok sağlamdı ama fener çok iyi oynadı deme.geç bunları butun turkiye biliyo ama neden siz kabul etmıyorsunuz anlayamıyorum..

Nesil
    2007
    Yer

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    ya arkadaşım taraftar çevirdi maçı tabi..devre arasında hiç bişi olmadı.g.antp in defansı da çok sağlamdı ama fener çok iyi oynadı deme.geç bunları butun turkiye biliyo ama neden siz kabul etmıyorsunuz anlayamıyorum..
    tabi yahu nasılda unutmusum devre arasında satın almısızdır kesin biz heralde parayı sen goturdun bu kadar ii bildiğine gore
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

gec bunlari.....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by yatebos View Post
    tabi yahu nasılda unutmusum devre arasında satın almısızdır kesin biz heralde parayı sen goturdun bu kadar ii bildiğine gore
    tamam arkadaşım sen haklısın ama bunlara sadece kahkaha atarak gülüyorum..

Nesil
    2007
    Yer

naparsan yap ister gül ister ağla fakat Türkiye'nin en büyük klüplerinden birine asılsız ithamlarda bulunma tamam mı??? madem bunu satın aldık o saman 4-3 luk gs macınıda satın aldık dimi???? madem cok bilion bunada cvp wer

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

7-1 lik bursa macinida satin aldik

Tartışma gerçekten seviyesizleşmiş eğer devamı gelirse bir kaç kişinin canı yanıcak o sebeple konuyu kitliyorum

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri