ARKADAŞLAR FENERBAHÇEDE AZİZ YILDIRIM SON SENESİNİMİ YAŞIYOR AZİZ YILDIRIM GİDERSE NE OLUR SİZİ DİNLİYORUM BU ARADA ALEX BU SENE BAŞKA TAKIMA GİDECEKMİŞ DOĞRUMU???![]()
ARKADAŞLAR FENERBAHÇEDE AZİZ YILDIRIM SON SENESİNİMİ YAŞIYOR AZİZ YILDIRIM GİDERSE NE OLUR SİZİ DİNLİYORUM BU ARADA ALEX BU SENE BAŞKA TAKIMA GİDECEKMİŞ DOĞRUMU???![]()
Birakir........................
1 hafta sonra geri doner.![]()
Aziz Yıldırım bu sene şampiyonluk giderse istifa eder ... 2 ay sonra geri döner ..
istifa ettide ne oldu geri döndü...yine aynı yine aynı
ARKADAŞLAR AZİZ YILDIRIMIN MEZARINIDA STADA KOYARLAR DEMEK İSTİYORSUNUZ HERALDE AYRILAMAZ DİYORSUNUZ AMA AZİZ YILDIRIM SENEYE YOK DEMEDİ DEMEYİN
Başlığı düzenledim.Konuyla ilgisi olmayan gereksiz mesajları sildim. Lütfen daha dikkatli olunuz..
kalsın yaa adam akıllı ortalarda bi o var. Hem fener onun zamanında çok gelişti. Hep diyor ya istikrar istikrar diye. Biraz daha sabredersek bu sene gözümüzü boyamalık 100. yılda şampiyon olursak ilerde güzel günler bekliyor. Şampiyon olursak gitmez ama olamazsak sanırım sadece o kalır![]()
Bende sevdim seni, gözbebeğim gibi.
Bende aşık oldum güller gibi soldum..
Çok sevmiştim seni, Kerem'in aşkı gibi; Ama ASLI sen değildin...
Aziz Yıldırım niye istifa etti?
Ailesi ve kendi iş yaşantısı ile ilgilenemediği için istifa etti. Onlara zaman ayıramaması nedeni ile istifa etmek zorunda kaldı ve son haftada şampiyonluğun gitmesi gibi nedenlerde buna vesile oldu.
Aziz Başkan niye geri geldi?
Gelmeyeceğim dedi. Ama baskılara dayanamadı. Taraftarlar onun için yürüyüş yaptı. Bunları görünce vicdanı el vermedi ve geri dönü. Zaten o zamanda kimse başkan olacağını bile açıklayamadı.
Şimdi Aziz Başkan Fenerbahçe önümüzde bir kaç yıl boyunca bırakmaz bıraktırmazlar.
şuana kadarki görüşlerden sadece Batuhan'ınkine saygım var.Diğerleri tahrik amaçlı mesajlar.
Görüşüm ise, büyük başkan tabiki görevini bırakacak.Kendide açıklamıştı, şartlar olgunlaşırsa bırakacak.Ki adayımız çok o koltuğa..
olabilr ama çk büyük hizmetler verdi gerçekten.
Aziz Yıldırım, sonsuza kadar FB Başkanı olamazki. Elbet birgün bırakacak. Başkanlık stresli iş. Belkide artık rahat bir hayat yaşamak istiyor kim bilebilir ki. En doğal hakkı yani. Giderse FB yine zengin bir klüp olacaktır. Doğru tercihde O PARAYI İYİ KULLANABİLECEK biri yönünde yapılırsa FB başarılı olur.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
yardımcı olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
En İyİsİ Neyse O Olsun