1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi bırakırmı?

Default Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi bırakırmı?

ARKADAŞLAR FENERBAHÇEDE AZİZ YILDIRIM SON SENESİNİMİ YAŞIYOR AZİZ YILDIRIM GİDERSE NE OLUR SİZİ DİNLİYORUM BU ARADA ALEX BU SENE BAŞKA TAKIMA GİDECEKMİŞ DOĞRUMU???

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Birakir........................

1 hafta sonra geri doner.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım bu sene şampiyonluk giderse istifa eder ... 2 ay sonra geri döner ..

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Aziz Yıldırım bu sene şampiyonluk giderse istifa eder ... 2 ay sonra geri döner ..
    Bu lafin altina imzami atarim gercekten.Bencede böyle olur.

istifa ettide ne oldu geri döndü...yine aynı yine aynı

ARKADAŞLAR AZİZ YILDIRIMIN MEZARINIDA STADA KOYARLAR DEMEK İSTİYORSUNUZ HERALDE AYRILAMAZ DİYORSUNUZ AMA AZİZ YILDIRIM SENEYE YOK DEMEDİ DEMEYİN

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by OsCaR007 View Post
    istifa ettide ne oldu geri döndü...yine aynı yine aynı
    Öyle bi laf ettin ki 6-7 kere istifa etti geri dönmüş gibi oldu.
    Birilerinin başkanlarını kovmak için yaptıklarının yanında,Fenerbahce taraftar camia olarak onu geri döndürmek için neler yapmadıki ve o da geri döndü.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sheriff Misafir

Başlığı düzenledim.Konuyla ilgisi olmayan gereksiz mesajları sildim. Lütfen daha dikkatli olunuz..

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Öyle bi laf ettin ki 6-7 kere istifa etti geri dönmüş gibi oldu.
    Birilerinin başkanlarını kovmak için yaptıklarının yanında,Fenerbahce taraftar camia olarak onu geri döndürmek için neler yapmadıki ve o da geri döndü.
    istifa etse bile yine döner kanımca öle demek istemiştim

Nesil
    2007
    Yer
    İkliminin Sert, Erkeğinin MERT olduğu AfYoNKaRaHiSaR'dan

kalsın yaa adam akıllı ortalarda bi o var. Hem fener onun zamanında çok gelişti. Hep diyor ya istikrar istikrar diye. Biraz daha sabredersek bu sene gözümüzü boyamalık 100. yılda şampiyon olursak ilerde güzel günler bekliyor. Şampiyon olursak gitmez ama olamazsak sanırım sadece o kalır
    Bende sevdim seni, gözbebeğim gibi.
    Bende aşık oldum güller gibi soldum..
    Çok sevmiştim seni, Kerem'in aşkı gibi; Ama ASLI sen değildin...

Nesil
    2006

Aziz Yıldırım niye istifa etti?

Ailesi ve kendi iş yaşantısı ile ilgilenemediği için istifa etti. Onlara zaman ayıramaması nedeni ile istifa etmek zorunda kaldı ve son haftada şampiyonluğun gitmesi gibi nedenlerde buna vesile oldu.

Aziz Başkan niye geri geldi?

Gelmeyeceğim dedi. Ama baskılara dayanamadı. Taraftarlar onun için yürüyüş yaptı. Bunları görünce vicdanı el vermedi ve geri dönü. Zaten o zamanda kimse başkan olacağını bile açıklayamadı.

Şimdi Aziz Başkan Fenerbahçe önümüzde bir kaç yıl boyunca bırakmaz bıraktırmazlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Aziz Yıldırım niye istifa etti?

Ailesi ve kendi iş yaşantısı ile ilgilenemediği için istifa etti. Onlara zaman ayıramaması nedeni ile istifa etmek zorunda kaldı ve son haftada şampiyonluğun gitmesi gibi nedenlerde buna vesile oldu.

Aziz Başkan niye geri geldi?

Gelmeyeceğim dedi. Ama baskılara dayanamadı. Taraftarlar onun için yürüyüş yaptı. Bunları görünce vicdanı el vermedi ve geri dönü. Zaten o zamanda kimse başkan olacağını bile açıklayamadı.

Şimdi Aziz Başkan Fenerbahçe önümüzde bir kaç yıl boyunca bırakmaz bıraktırmazlar.
    bir kere yapmadıki 2001 de de bir kere yapmıştı bıraktım diyen geri dönmeyeceğim diyen bir insan kesinlikle geri dönmemeli yoo bırakmaya kesin karar vermemişse o zaman basının önüne çıkıp bıraktım demeyecek

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    bir kere yapmadıki 2001 de de bir kere yapmıştı bıraktım diyen geri dönmeyeceğim diyen bir insan kesinlikle geri dönmemeli yoo bırakmaya kesin karar vermemişse o zaman basının önüne çıkıp bıraktım demeyecek
    İyi de ben bir kere mi yaptı dedim? Evet ikisinde de bu kararlar mevcuttu. Sözünde durmamış olabilir. O kendi sorunu. Fenerbahçe yaptığı katıları Türkiye'de kimse yapamaz.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

şuana kadarki görüşlerden sadece Batuhan'ınkine saygım var.Diğerleri tahrik amaçlı mesajlar.

Görüşüm ise, büyük başkan tabiki görevini bırakacak.Kendide açıklamıştı, şartlar olgunlaşırsa bırakacak.Ki adayımız çok o koltuğa..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    İyi de ben bir kere mi yaptı dedim? Evet ikisinde de bu kararlar mevcuttu. Sözünde durmamış olabilir. O kendi sorunu. Fenerbahçe yaptığı katıları Türkiye'de kimse yapamaz.
    onun yaptığı katkılaarın katkat fazlasını yapacak insanlarda çıkacak merak etme
    neyse konu sapmasın sonra tahrik ediosun diyolar

16. Default

olabilr ama çk büyük hizmetler verdi gerçekten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım, sonsuza kadar FB Başkanı olamazki. Elbet birgün bırakacak. Başkanlık stresli iş. Belkide artık rahat bir hayat yaşamak istiyor kim bilebilir ki. En doğal hakkı yani. Giderse FB yine zengin bir klüp olacaktır. Doğru tercihde O PARAYI İYİ KULLANABİLECEK biri yönünde yapılırsa FB başarılı olur.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

yardımcı olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by LaKe View Post
    Aziz Yıldırım, sonsuza kadar FB Başkanı olamazki. Elbet birgün bırakacak. Başkanlık stresli iş. Belkide artık rahat bir hayat yaşamak istiyor kim bilebilir ki. En doğal hakkı yani. Giderse FB yine zengin bir klüp olacaktır. Doğru tercihde O PARAYI İYİ KULLANABİLECEK biri yönünde yapılırsa FB başarılı olur.
    Aynen Katılıyorum Sana Aziz YıLdırım sonsuza kadar başkan olacak değil ya Onun yerine İşleri yürütecek İyi bir Başkan Gelecektir elbet

En İyİsİ Neyse O Olsun

Mesaj Yetkileri