tşk. ederim teamsah çok güzel bir paylaşiım için
herşey bursaspor için
tşk. ederim teamsah çok güzel bir paylaşiım için
herşey bursaspor için
EDMAR GEES DE SOUZA (MATHEUS)
ŞAŞIRDINIZ DEĞİLMİ
Futbolla tanışmadan önce 12 yaşında karate yapmaya başladığını belirterek "Karategi" kıyafetini sırtına geçiren sambacı, bu spordaki hünerini de sergileyip, "Futbolcu olmasaydım, kesinlikle karate yapardım" dedi.
İDOLÜM RONALDO
Bir yıl öncesine kadar karate yaptığını, ancak dışarıda yaşadığı bir olay nedeniyle ayrılmak zorunda kaldığını dile getiren De Souza, konuyu futbola getirip şunları söyledi: "Dünyadaki tek idolüm Ronaldo. Her zaman onun gibi olmak isterim. Bursaspor'da ise kaptanımız Egemen Korkmaz'ın stilini çok beğeniyorum. Antrenmanlarda bile, bizi yaka paça yere indiriyor. Beni en çok zorlayan defans oyuncusu. Bursa'ya gerçekten çok alıştım. Burada yapacak çok işim olduğunu düşünüyorum."
"Türkiye'deki diğer Brezilyalı oyuncularla konuşuyorum. Bana, -Sen Bursa'ya şükret- diyorlar. İsimlerini vermeyeceğim, ancak oralarda oynamak zormuş. Engin İpekoğlu'nu çok seviyorum. Bana yeteri kadar şans veriyor. Hocamızı daha iyi yerlere getireceğimize eminim. Herkes bana çok iyi davranıyor. En iyi arkadaşlarım Sumulikoski ve Pancu. Ancak Denizli çetesi diye adlandırdığım Yavuz, Veli ve Yenal da beni rahat bırakmıyor. Çok iyi bir takımımız var. Bu durumun, ikinci yarıda başarıyı perçinleyeceğini düşünüyorum."
TEK EKSİĞİM MARKAJ
"Bursaspor'la sözleşmem sezon sonunda bitecek. Fenerbahçe ile ise 5 yıllık bir mukavelem var. Bursaspor eğer benden memnunsa, seve seve kalırım. İlk geldiğim günden bu yana, kendimi oldukça geliştirdiğimi düşünüyorum. Özellikle, Engin hocamın dediklerini harfiyen yerine getirmeye çalışıyorum. Ancak bir tek markaj yapmayı öğrenemedim. En önemli eksiğim de bu zaten. Hazırlık kampında bunu da yeneceğime inanıyorum. İleriki yıllarda, adından sıkça söz ettiren bir futbolcu olacağımı düşünüyorum."
Kaynak: Bursahakimiyet
EDMAR GEES DE SOUZA (MATHEUS) İzleme Fırsatı bulamadım Hiç![]()
İlk yarıya oranla ikinci yarı daha fazla forma şansı bulacağını tahmin ediyorum. Raşit Çetiner defansif sistemi benimsediği için Matheus'un defansı zayıf olduğundan neredeyse hiç forma şansı bulamadı. Ofansif sistemi benimseyen Engin İpekoğlu'nun göreve gelmesiyle ve Matheus'un oynadığı bölgede sakatlıklar dolayısıyla forma şansı bulabildi ve bu şansı çok iyi değerlendirdi.
Matheus'un oynadığı mevkiide Veli Acar ve Ömer Aysan Barış var. Bu iki isim çok kaliteli.
Veli Acar yakın zamanda parlayacak bir futbolcu. Engin İpekoğlu onu sağ açık görevinden alıp forvet arkasına aldı ve arkadaşları ona kolay adam geçme özelliğinden dolayı "Velirdinho" diyorlar. Bu genç futbolcu yakın zamanda adından çok söz ettirecek.
Ömer Aysan Barış ise Milli Takım kapısından sakatlıklar dolayısıyla dönmüş, genç bir isim. Oynadığı ve formunu yakaladığı zamanlarda sağ açıktan müthiş bindirmeler yaparak rakibin bu kanadını bunaltabiliyor.
Matheus'un oynadığı mevkideki bir diğer üçüncü rakibi ise Orhan Alemdar. Bu futbolcu da genç ve tecrübeli bir isim. Ancak çok istikrarsız bir grafik sergiliyor. Bazen çok iyi bazen çok vasatın altında. O yüzden güven olmuyor.
Matheus çok iyi bir futbolcu ancak kendisinin de dediği gibi markaj yapmasını öğrenmesi gerekiyor ve çok iyi işler yapmasına rağmen bazen çok çalıma kaçıp topu kaptırabiliyor ve geri dönmüyor. Bu futbolcu da kendini bu konularda biraz daha geliştirirse adından çok söz ettirecek.
Matheusbizde kaLsa keşke...ama iyi oynuyo Fener aLcak geri...
Zico önümüzdeki sezon başında hazırlık kampına çağıracak, öyle bir açıklama yaptı. Ama şu anda Matheus ilk 11'e direkt girecek bir futbolcu değil. Matheus ileriki zamanlarda nasıl olur bilemem ama sık sık sakatlanan ama şu anda kendini bulan Ömer Aysan Barış ve son bir ayı sakatlıkla geçiren Velirdinho ondan şu an için daha etkili futbolcular... ki Engin Hoca ilk olarak onlara şans tanıyor.
Matheus'un kalitesini tartışmam ama sonuçta 1 sezonluk anlaşmamız var ve bizim futbolcumuz bizim geleceğimiz olmadığından giderse de çok üzülmem açıkçası.
Matheus geleceği parlak bir futbolcu ama şu an için bize yeterli derecede değil kendisi. 1 sene boyunca sürekli ilk 11 de oynarsa Süper Ligin en kaliteli futbolcularından olabilir. Yeteri kadar pişmesi açısından.
ya bizim hoca bile de souza yı fenere hazırlıyoz dedii..
ewt. 2.hazırlık maçında bursaspor fethiye yi 4-0 la geçti.ilk gol yeni transfer zafer den geldi. 2.gol sinandan geldi. 3 ve 4. goller sakatlığından kurtulmuş eser den geldi. bu arada zafer çok yerinde bir transfer gibi görünüyor..
gercektende cok iyi bi taraftarınız var sanada helal takıma bu kadar sahip cıkmanız anadolu takımlarında pek görülcek bi şey degil
Timsahın Yat keyfi
Marmaris Şehir Stadı'nda bugün yapılan çalışmada yeşil beyazlı futbolcuların bir hayli neşeli oldukları gözlendi.
Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanın ilk bölümünde düz koşu ve kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptıran teknik direktör Engin İpekoğlu, öğrencilerini fazla yormazken, ikinci bölümde ise dar alanda hücuma yönelik topla çalışma gerçekleştirildi. Bu bölümde golcü futbolcu Burak Akdiş sergilediği birbirinden şık hareketleri ve performansıyla izleyenlerden bol bol alkış alırken, teknik heyetin de yüzünü güldürdü.
Cumartesi günü oynanan Fethiyespor maçında hafif sakatlanan kaptan Egemen Korkmaz ve Yenal Tuncer otelin kondisyon salonunda çalışırlarken, kaleci Yavuz Özkan ve Ömer Aysan Barış ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Denenmeye gelen Gambialı oyuncu Ebou Sillah ise antrenmanda teknik heyetin gözüne girebilmek için büyük çaba sarfederken, çift kale maçta oldukça hareketli bir görünüm çizdi. Öte yandan antrenmanı başkan Levent Kızıl'ın yanı sıra dış ilişkiler sorumlusu Mehmet Gengörü ve yönetim kurulu üyesi İsmet Demirel de izledi.
Yeşil beyazlılar öğleden sonra da yatla geziye çıkarak stres attı. Marmaris Ticaret Odası'nın düzenlediği yat gezisine Başkan Levent Kızıl, Dış İlişkiler Sorumlusu Mehmet Gengörü ve yönetim kurulu üyesi İsmet Demirel, teknik direktör Engin İpekoğlu, yardımcıları, futbolcular ve Marmaris Ticaret Odası yöneticileri katıldı.
Marmaris Marina'dan Neptün Express isimli yata binerek açılan Yeşil Beyazlılar, Çeşme, Turunçköy, Yalancıboğaz ve İçmeler'i dolaştı. Çevreyi hayranlıkla seyreden Yeşil Beyazlılar, doğal güzelliklere hayran kaldıklarını belirtirken, bu gezi sayesinde stres attıklarını söylediler.
KIZIL MEMNUN
Marmaris kampını ziyaret eden ve takımın kamp yaptığı Elegance Hotel'de konaklayan Başkan Levent Kızıl da çalışmalar hakkında Teknik Direktör Engin İpekoğlu'ndan bilgi aldığını belirterek, şöyle dedi: "Çalışmalar iyi gidiyor.
Antalya yerine Marmaris'te kamp yapmamız isabetli olmuş. Bursaspor ikinci yarıda çok daha iyi olacak, antrenmanda izlediğim oyuncularım bana bunu hissettirdi. Sabah idmanından sonra futbolcu kardeşlerimle birlikte yat gezisine çıktık. Yat gezisi için Marmaris Ticaret Odası'na çok teşekkür ediyorum."14.01.2007
Kaynak : DHA
Stadyumun özellikleri;
1- 40.000 Kişilik olacak
2- Tek katlı olacak
3- Yukarıdan bakıldığında timsah gözü şeklinde bir tasarıma sahip.
4- Üstü açılır-kapanır olacak
5- Oval bir stad olacak.
6- Stad yanında Alışveriş ve rekreasyon alanı olacak.
7- Çok geniş bir otoparkı olacak.
8- Evsel Yılmaz,Küçükçalık A.Ş. ve Çok büyük bir yabancı şirket ortak yapacaklar.
Not:Çok yakında yine burada proje çizimlerini yayınlayacağım.
Bu arada imzalar atıldı.
Ancak kentten gelecek tepkiler dolayısıyla proje sır gibi saklanıyor.Sen nereden biliyorsanız diyebilirsiniz,direkt olarak birinci ağızdan duyduklarımı aktarıyorum.
Güzel bir reklam,promosyonla büyük ihtimalle bu hafta içi en geç bir hafta sonra açıklanacak.
Proje 270-300 Milyon Dolara mal olacak.Bursa tarihinin en büyük projesidir bu arada.
Belediyeye 100 Milyon Dolar
Bursaspor'a 90-100 Milyon Dolar
Stadın Maliyeti 60 Milyon Dolar.
20-30 Milyon dolarda yapılacak olan;
10.000 Kişilik Spor Salonu,Atletizm Pisti,Alışveriş ve rekreasyon alanlarına harcanacak.
Bu kapsamda mevcut stad,spor salonu,GSİM lojmanları,Atatürk Lisesi yıkılacak.
Bu orataya çıkan 100.000 m^2 alana Otel,Alışveriş Merkezi,residance vs.. yapılar olacaktır.
Aslında arsanın masrafı m^2 başına 2700-3000 dolar civarında oluyor.
Şu sıralar çok stad projeleri var umarım hepsi en iyi şekilde olur ve Türkiye yepyeni stadlar kazanır. Böylece ilerleyen zamanlar Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak kalitede stadlarımız olur. Eğer olursa Bursa halkı için süper bir stad olur.
Bencede çok önemli.Anadolu klüplerinin gelirlerini arttırması ve rekabetçi duruma gelmeleri için alt yapı tesisleri çok önemli.
Bursaspor'a verilecek 100 Milyon Dolar bir para var bu parada Mevcut stadyumun arsası için.
inşallah yaparlar bi anadolu klübü dünya standartlarında bi stadda oynar maçlarını bursada 40000 kişiye yakın oynar maçlar muhtemelen
bence tadı taşımaya gerek yok altıparmak takı stadımız çok iyi yerde orası buyutulmeli..
Ben stadın taşınmasını istemiyordum. Yani yerinde kapasitesi arttırılıp modernize edilsin diye düşünüyordum.
Ancak, şu anda Atatürk Stadı'nın 2050 yılına kadar kiracısı olan Bursaspor'a, kiraladığı Atatürk Stadı'ndan çıkması için:
- 100 Milyon Dolar para
- 40.000 kapasite stad
- Geniş otopark, kafeteryalar, restaurantlar, atletizm pisti, 10.000 kapasite kapalı spor salonu
Bursaspor'a hibe edilecek. Tüm bu değerlendirmeler ışığında, stadın eski yerinde kalmasını istemek bana çok mantıksız gelir ve Bursapor'un geleceğini değiştirecek bu projeyi zaten bize sormadan uygulayacaklar. Ancak resmi açıklamayı hâlâ bekliyoruz. Belki belediye seçimlerine kadar bekliyeceğiz, belki de Bursaspor Olağan Genel Kurul Kongresi'ne kadar bekliyeceğiz.
Ama birşeyden eminim ki bu proje gerçekleşirse Bursaspor için çok şey değişecek çok...
inş. bursaspor a ve taraftara uyan hayırlı bir haber çıkar..
ankaragücü hazırlıkları başladı hadi inş. lige iyi başlarız..
ankaragücü biletleri 4 ytl.ayrıca maç oncesi anıtkabir ziyaret edilecek..sizde ankaraya giden bi otobuse atlayın şolen izleyin..
ATA`YA BÜYÜK YÜRÜYÜŞ
SONSUZA DEK DOST
BURSASPOR ve Ankaragücü taraftarının dostluğunu Türkiye`de bilmeyen yok. Yeşil beyazlı takımın maçlarında 6. dakikada tribünlerden `Ankaragücü` tezahüratları yükselir yıllardır. Ankaragücü taraftarı da oynadıkları her maçta dakikalar 16`yı gösterdiğinde `Bursaspor` diye stadyumları inletir. Bu sezonun ilk maçı da yıllarca hafızalardan silinmeyecek dostluk gösterilerine sahne olmuştu.
TÜRKİYE`DE BİR İLK
BURSANKARA diye ortak kaşkolları bulunan Bursaspor ve Ankaragücü taraftarları yarınki karşılaşma öncesinde anlamlı bir organizasyona imza atarak Türkiye`de bir ilki gerçekleştirecekler. Yarın sabah 09.30`da Tandoğan Metro İstasyonu`nda buluşacak olan Bursaspor ve Ankaragücülü taraftar Ata`ya saygı için Anıtkabir`e kadar yürüyüp, saygı duruşunda bulunacaklar.
YAZILI İZİN ALINDI
Futbolda şiddete son kampanyası kapsamında sporda dostluğun sergileneceği Anıtkabir`e yürüyüş için 4. Kolordu Komutanlığı (Anıtkabir Komutanlığı)`ndan yazılı izin alındı. Cumartesi ve pazar günü devlet töreni hariç çelenk konulamadığı için taraftar grupları yürüyüşün ardından sadece saygı duruşunda bulunacaklar. Bu ziyarete Bursaspor Kulübü 2.Başkanı Evsel Yılmaz`ın da katılacağı açıklandı.
Kaynak: Olay Gazetesi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tribün Videoları
Bursaspor - Erciyes Fortis Türkiye Kupa maçından (19.Ocak.2007)
Bursaspor - Ankaragücü maçından
Bursaspor - Denizlispor maçından
Bursaspor - V.Manisa maçından
Bursaspor - Trabzonspor maçından
Teksasta yıllarını vermiş insanlar şimdi maraton tribününde![]()
güharika bir paylaşım tşk. timsah
ßiz ßursaSporLuyuzz..![]()
![]()
Ankaragücü-Bursaspor dostça..
Başkent Ankara'da Bursaspor'u ağırlayan Ankaragücü ilk yarıda elde ettiği 1-0'lık üstünlüğü koruyamadı ve mücadele Bursaspor'un 2. yarının sonlarında bulduğu golle 1-1 tamamlandı..
-ANKARAGÜCÜ: 1 - BURSASPOR: 1
STAT: Ankara 19 Mayıs
HAKEMLER: Cüneyt Çakır xx, Aleks Taşçıoğlu xx, Tarık Ongun xx
ANKARAGÜCÜ: Serkan xxx, Abdurrahman xxx (Murat Duruer dk. 88 ?), Emre xx, Sedat Bayrak xx, Da Silva xx, Devran x, Aytekin xx, Sedat Yeşilkaya x, Ceyhun xxx Bebbe xx (Tita dk. 86 ?), Agali x
YEDEKLER: Can Emre, Hakan Kutlu, Mert, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman
BURSASPOR: Ömer xx, Hasan Yiğit xx, Egemen xx, İsmail Güldüren xxx, Volkan x, Veli xx, Cumhur xx, Sumulikoski xx (De Souza dk. 80 xx), Frasineanu x, Burak x (Pancu dk. 55 x), Sinan x (İbrahim dk. 90 ?)
YEDEKLER: Yavuz, Ömer, Yenal, Zafer
TEKNİK DİREKTÖR: Engin İpekoğlu
GOLLER: Bebbe (dk. 35), İsmail Güldüren (dk. 83)
SARI KARTLAR: Sumulikoski, Egemen, De Souza (Bursaspor)
hadi bakalım erciyes e patlayalım ,rovanşı alalımm...
Sakaryaspor maçına taraftarımız götürülmeyecek!
Bilindiği üzere takımımız sezonun ilk yarısında oynadığı lig ve kupa maçlarında aldığı cezalarla artık seyircisiz oynama ceza sınırına geldi. Bunu daha önce yaptığımız açıklamalarla kamuoyuna bildirmiştik.
Düştüğümüz sene Sakarya’da oynadığımız maçta olan olaylardan dolayı Sakarya halkının Bursaspor’umuza bakışında maalesef olumsuzluklar vardır. Sezonun ilk yarısında kendi evimizde oynadığımız Sakaryaspor maçında, hepimizin hatırlayacağı gibi stadımızda çıkarılan olaylar sonucunda bir maç seyircisiz oynama cezası almıştık. Ayrıca geçen sene Sakarya’da oynadığımız maçtaki olaylarda olduğu gibi bu sene de bazı provokasyonlarla karşı karşıya kalabileceğimize dair aldığımız bazı duyum ve istihbaratlara istinaden Sakaryaspor ile deplasmanda oynayacağımız maçta %5’lik taraftar kontenjanımızı kullanmama kararı aldık.
Taraftarımız bize özellikle iç saha maçlarımızda verdiği inanılmaz destekle birçok maçı kazanmamız için itici güç olmuştur. Alabileceğimiz bir ceza, bundan sonra çok önemli maçları kendi sahamızda oynayacağımızdan hem bizi taraftarlarımızdan yalnız bırakacak hem de 11.000 civarındaki kombine sahiplerine de haksızlık olacaktır. Üstelik daha sonra da alacağımız her ceza seyircisiz olarak gelecektir.
Takımımızın hedeflerine ulaşmasında taraftarımızın itici gücüne ve sağduyusuna her zaman ihtiyacımız vardır. Sakaryaspor maçı için almış olduğumuz bu kararı tüm taraftarlarımızın sağduyu ile karşılayacağını umuyoruz. Taraftarımızın sağduyusuna Bursaspor’umuz için ihtiyacımız vardır.
Bundan sonraki en yakın mesafeli deplasman maçımız olan Ankaraspor maçına, geçtiğimiz sezon Ali Sami Yen’de 15 bin taraftarımızla oynadığımız maçta olduğu gibi yüksek sayıda taraftar hedefi ile gitmeyi istediğimizi ve taraftarlarımızın maça götürülmesi için tüm Bursa’da işadamlarına, sivil toplum örgütlerine ve belediyelerimize çağrıda bulunarak otobüs tahsis edilmesini talep edeceğimizi bildirmek isteriz.
Bursaspor Yönetim Kurulu olarak taraftarımızın her zaman yanında yer alarak, Bursaspor’umuzu daha iyi günlere onların desteği ile götüreceğimize inanıyoruz ve takımımızın taraftarsız, taraftarımızın da Bursasporsuz olamayacağını çok iyi biliyoruz.
Saygılarımızla
BURSASPOR YÖNETİM KURULU
Kaynak/Alıntı: Bursaspor.org
------------------------------------------------------
------------------------------------------------------
Bursaspor Kamuoyuna
25/02/2007 Pazar saat 14:00'de Sakarya Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Sakaryaspor AŞ - Bursaspor futbol karşılaşmasında Bursaspor Taraftarları için bilet talebinde bulunulmayacağı Bursaspor Kulübü tarafından birkaç saat önce açıklanmıştır...
Deplasman prosedürü gereği kulübü bilet talebinde bulunmayan taraftarlar müsabakanın oynanacağı stada girememektedirler. Direkt olarak biz Bursaspor'lu taraftarların maç izleme ve seyahat özgürlüğüne yapılan bu müdahale ilk değildir. Ligin ilk yarısında 15.haftada Bjk İnönü Stadyumunda oynanan Bjk - Bursaspor futbol karşılaşmasına Bursasporlu taraftarların gidişi Yine Bursaspor yönetiminin başlattığı girişimlerle engellenmiştir. Aynı senaryoyu bu haftada görmekteyiz.
Beşiktaş maçındaki karara Taraftarlar olarak katıldık. Ama görüyoruz ki bu keyfi uygulama ve dayatma Bursaspor Kulübü tarafından devam ettirilmek isteniyor. 1963 yılından beri içerde ve dışarıda Bursasporumuzu destekleyen bizler ; bu alışkanlığımızdan hiçbir şekilde vazgeçmeyeceğiz.
Bursaspor taraftarının hangi maça gidip gitmeyeceğine ancak kendisi karar verir ! Kritik maçlar öncesi sık-sık taraftarını yanında görmek isdediğini belirten çağrılarda bulunan değerli yönetim kurulumuz , çeşitli varsayımlardan hareketle bazı maçlarda bu tip anlamsız kararlar almaktadır.
Bizler Bursaspor taraftarı olarak Gaziantep'ten Van'a , Erzurum 'dan Trabzon'a kadar takımımızın yanında Yeşil-Beyaz renkleri taşımaktan büyük bir onur duyduk. Takımızın Sakaryaspor ile yapacağı ve Bursasporumuzun ligdeki konumunu az-çok netleştirecek bu kritik maçta da tribünlerdeki yerimizi alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.
Değerli Bursaspor Yönetim Kurulu'nu verdikleri kararı tekrar gözden geçirmeye davet ediyoruz . Bu güne kadar birlikte hareket ettiğimiz Levent Kızıl yönetiminin Bursaspor taraftarının hassasiyetinin farkına varacağından eminiz.
Her deplasman maçında olduğu gibi Sakarya Atatürk Stadyumu'nda da , Bursasporumuzun yanında yerimizi alacağız...
Bursasporlu Teksaslılar Derneği
19/02/2007
Kaynak/Alıntı : teksas.org
<<<<<<TARAFTAR VİDEOLARI>>>>>>
Ankaragücü - Bursaspor - Timsahlar
Ankaragücü - Bursaspor - Timsahlar 2
Ankaragücü - Bursaspor - Anıtkabir yürüyüşü
Bursaspor - Trabzonspor Samanyolu
Bu Vatan Bölünmez
Sinan " İnşallah kazanan taraf oluruz"
Golcü futbolcumuz Sinan Kaloğlu, hafta sonu oynanacak Fenerbahçe maçını kazanarak iki haftalık galibiyet özlemine son vereceklerini söyledi..
Sinan Kaloğlu, Fenerbahçe maçının zor geçeceğini belirterek, "Fenerbahçe iyi bir takım. İyi de oyuncuları var. Ancak biz de kendi sahamızda iyi oynayan baskılı oynayan bir takımız. Zaman zaman beraberlikler alabiliyoruz. Ama kendi sahamızda yenilen bir takım değiliz. Seyirci desteği ile atmosferi yüksek bir maç olacak. Umarım daha önce Fenerbahçe`ye karşı tutan şansım tekrarlanır. Gol attırırım veya atarım. Takımın kazanması önemli" dedi. Rakip takımlardan zaman zaman üstün oynadıklarını hatırlatan Kaloğlu, "Kapanan takımlara karşı bizim maçlarımız daha zor geçti. Futbol oynamak isteyen İstanbul takımlarına karşı hep iyi oynadık, üstün oynadık. Şansız maçlar kaçırdığımız da oldu, kazandığımız da. Bu takımlara karşı futbolcular otomatikman kendini daha farklı konsantre eder. Şehir kendini konsantre eder. Çünkü beklentiler daha büyüktür. Maçlarda herkes 3 kat mutlu olur. Taraftar her zaman bizim 12`nci adamımız oldu. Onlara çok büyük görev düşüyor" diye konuştu. Fenerbahçe maçına galibiyet parolası ile çıkacaklarını vurgulayan Kaloğlu, "İkinci yarıya kötü başlamadık. Sadece iyi oynadığımız maçlarda golü bulamadık. Bu maçı kazanıp, iki haftadır aldığımız kötü sonuçlara `dur` diyeceğiz" diye konuştu.
Kaynak: Bursaspor.org
ÇIKIŞ İÇİN YENECEĞİZ
"Engin Hoca, `İki haftadır iyi görüntü vermiyoruz. Fenerbahçe`yi mağlup edip, rotamızı üst sıralara çevirmeyi hedefliyoruz` dedi."
ZOR GEÇECEK
Teknik Direktör Engin İpekoğlu yarın akşam lig lideri Fenerbahçe ile oynacakları maçın zor geçeceğini, ancak kazanan taraf olmak istediklerini söyledi. İpekoğlu basın toplantısına, `Fenerbahçe maçımız olduğu belli oluyor. 15-20 medya mensubu gelmiş` sözleriyle başlarken, `Zor maç olacak. Fenerbahçe şampiyonluğun en büyük favorisi. Tabii ki bizde ligdeki konumumuzdan artık daha yukarılarını hedeflediğimiz için kazanmak zorundayız` diye konuştu.
GÖRÜNTÜ DEĞİŞECEK
Engin Hoca, Fenerbahçe`nin bireysel olarak kaliteli futbolcuları olmasına rağmen zaman zaman sıkıntı yaşadıklarını da ifade ederek, `Bizde iki haftadır çok iyi görüntü vermiyoruz. İnşallah Fenerbahçe maçıyla birlikte çıkış yakalarız diye düşünüyorum. Güzel bir maç bekliyorum. Bizim için her şeyden önemlisi 3 puan. Bunun yanında güzel futbol. izleyenlerin keyif almasını diliyorum` dedi.
GOLLER BEKLİYORUM
Takımda sakat oyuncularının bulunduğunu ancak bunun arkasına hiç bir zaman sığınmadığını da vurgulayan İpekoğlu, `Mevcut kadromuz içinden her halde sahaya çıkaracağımız 11 kişiyi bulacağım diye düşünüyorum. Fenerbahçe`de sadece bir değil, bir kaç tane çok dikkat etmemiz gereken oyuncular var. Bunlar içinde genel anlamda gerekli önlemleri alacağız. Bu karşılaşmada elimizden geldiği kadar gol yada goller atmaya çalışacağız.`
3 PUANI BİZ ALALIM
İpekoğlu son olarak, `Taraftara mesajınız var mı?` sorusuna ise şu yanıtı verdi: `Ben her zaman şunu söylüyorum. Bursaspor taraftarına her hangi bir mesaj iletmeye gerek yok. Çünkü onlar zaten her maçta tribünleri doldurarak büyük destek veriyorlar. Bu maçta da destek vereceklerine inanıyorum. Tabii ki önemli olan burada hani derler ya kazasız belasız, patırtısız gürültüsüz bir maç olsun. Sonucunda da 3 puanı alan biz olalım.`
Kaynak: Olay Gazetesi
inadına texas texas
İnadına Texas Supporters.!!!![]()