yhaw bu konuyu bende acmıstım neden bakmadan acıosun???
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
Berabere![]()
2-0 fenerbahcemiz alır
Bu maçı alıp zor maratona moralli başlamamız lazım
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bu konu kapanmalı diğer konu 8.58 de açılmış![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Maçı Kendi Sahamızda 3-1 Alırız..
skor tahmin edemem ama kesn kazanıcaz farkta olalblr![]()
Bir üyemize özel mesaj yolu ile hakaret & küfür ettiği gerekçesiyle süresiz uzaklaştırılmıştır
Fenerbahçe - maalesef - çok rahat kazanır ..
Fenerbahçe kazanır...
bu arada gelen ilk haberlere gore Fenerbahce'ye ceza werilmedi bu mac ile ilgili
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
Maçı 2-1 Fenerbahçe alır.
2-0 kazanırı..
Fenerbahçe kazancaktır. İnşallah son iki haftada ki performansımızı yine gösteririz.
Fener alir.
Evet ceza gelmedi seyirci önünde fenerbahçe kazanacaktır.
3-1
bence fenerbahçe alır
cezada yok walla taraftarda ii destek werirse baua fark olur bu mac
Alırız bu maçı...
Duyum aldım Fenerbahçe maçı pazar 15.00 alınmış?
Maç Gündüz hee İyi bakalım Güzel Bir maç olur
fenerbahce rahat alır. 3-0 ,3-1.
yhaw bnm aklıma simdi geldi;
tam mac saatinde aös(acık oretim sınawları) war tam bizim stadın yanında da kenan ewren lisesi war acaba orda sınawa girecek olanlar bu seste nası soru cozecekyazık yhaw adamlara simdi usuludum walla onlar için
(nerden aklıma geldiyse simdi durup dururken
)