inşALLAH rahat alıcaz maçı
inşALLAH rahat alıcaz maçı
Norveç T.D çok zor bir maç olucak Türkiye grubumuzun en güçlü takımı... Eger yenilirsek Türkiye'nin yeniden Yunanistanı yenmesini beklicez demiş... İşte ne kadar güçlü oldugumuzu artıuk herkes biliyor... Çok büyük bir hakem oyunu olmassa artık bizim bu grupta bilegimiz bükülmez...
Bence bizi gaza getiriyor.Zaten havadayız biliyor ve üstüne o da gelince neler olacağını biliyor.adam Türkleri,bizleri iyi tanıyor.Son şansları gibi birşey o yüzden işleri çok zor seyirci yok +baskı olmayacak umarım yanılırım ama bence puan kaybedeceğiz.
havaya girmeyin.
norveç iyi takım carew,solskjaer (sakat olabilir),pedersen ve aklıma gelmeyen kaliteli oyuncuları war biz yunanistan maçına aldanmayalım ! onların kalecisi mal değil !
Fatih Terim'in Norveç'i hafife almayacağını çok iyi biliyoruz.Taktiğini buna göre verecektir...
Futbolcularımızın herşeyin farkında bu macı da Allah nasip ederse kazasız belasız atlatacağız gene bu gece bağırttıra bağırttıra sesimi kıstıracak ay yıldızlılarımız..
Bende sevdim seni, gözbebeğim gibi.
Bende aşık oldum güller gibi soldum..
Çok sevmiştim seni, Kerem'in aşkı gibi; Ama ASLI sen değildin...
Bencede hafife alinacak bi takım degil ama bizimkileri bu grupta kolay kolay durduracak bi takım goremiyorum ben.umarım kazanırlar.![]()
yunanlıların kalenin dibinde kaçırdığı pozisyonlarda ALLAH yardım etti,inşallah aynı şey bu maçtada olur ve bir zafer daha kazanırız.
carew servetten korkuyormş =)
Fazla gaza gelmezsek ve yunanistan maçındaki gibi rakibimizden üstün bir performans gösterirsek bu maçı da alırız.
bu aksam türkiye norvecide farkli yener
(A) Milli Takımımızın 11'i!
EURO 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri C Grubu'nda mücadele eden A Milli Takımımız, 5. maçında bugün Norveç'i konuk ediyor. Sabri Milli Takımımızda sol bekte oynarken cezası biten Emre Belözoğlu ilk 11'deki yerini alıyor.
Türkiye'nin 11'i:
1. Volkan
2. Hamit
3. Emre Aşık
4. Servet
5. Sabri
6. Aurelio
7. Gökdeniz
8. Emre
9. Tümer
10. Tuncay
11. Hakan Şükür
Yedeklerimiz:
12. Hakan
13. Tugay
14. Mehmet Topuz
15. Bekir
16. Hüseyin
17. Volkan
18. Mehmet Yıldız
Gökdeniz sol bek mi oynayacak? Kötü seçim olmuş, Volkan Yaman mutlaka oynamalıydı.
sol bek kim olacak? yoksa 3 lü defansmi uygulayacak fatih hoca
istiklal marşımız okundu..
Bu Maçı Alırız İnş.ALLAH Seyircisiz Maç Ama YürekLerimiz OnLarLa..
Grubumuzun diğer maçında Macaristan Moldova'yı 2-0 mağlup etti.
maç başa baş gidiyor gibi..
hadi bi goll yeter bize.bastırıyoruz...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
seyirciler çoştu:
önemli ataklarımız hep yarıda kesiliyor..
Seyirciler harbiden Costuuu![]()
gol oldu ya offffffffffff.
31. dakikada golü yedik
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
sadece coşmak yetmiyor...
1-0 norveç attı...
Sabriden sol bek mi olur yav ..
İnşallah Yunanistan maçı gibi olur![]()
yunan macında da bole oldu atarız simdi bi tane atamazlarsa da canları saolsun onlar bu gruptan lider cıkacak bn inanıorm
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
Böyle oLacağı Belliydi Sabri Sol bek oynuyor
Bari Ugur boral Alınsaydı Kadroya Oynardı..