Sizce maç ne olur Kayserispor bu maçla eski çıkışını tekrar yakalarmı Fenerbahçe zor deplasmandan puan çıkarır mı?
Sizce maç ne olur Kayserispor bu maçla eski çıkışını tekrar yakalarmı Fenerbahçe zor deplasmandan puan çıkarır mı?
Biraz erken olmuş gibi amaKayseri deplasmanı zorlu olacak ama kazanmaktan başka caremiz yok.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kayserispor bu mactan en az 1 puan cikaracaktir!
kayseri de yenemezse artik fazla yenicek takim yok hadi mehmet topuz uzaklardan falan cakya da gokhan karambol atsin ama bu maci fb kaybeder bjk kazanirsa inonudeki mac cok daha onem kazanicak
Bildigim kadarıyla Kayserispor un evinde malubiyeti yok... Çok zor maç...
O zaman evlerinde ilk maglubiyeti bizden tadacaklar.
Her bilet alana 1 forma veriyormus Kayseri yönetimi.
Bu maçtan galibiyet alırsak büyük ölçüde şampiyon oluruz...
bu maçı kayseri vermezzz ewde mağlubiyet yok bu aralar galibiyet alamdı ama eksik çoktu gökhan ünal-aydın ve erdal sahalara dönüyo bu maçı alacak kayseri
Bizimde kazanmamız gerekiyor![]()
bu mac berabere biter
çekişmeli geçer ama Fenerbahçe alır
Maçı Umut ediyorum ki alırız Kazanırsak Şampiyon olma şansımız Çok artar..
Bülent Bölükbaşı, Gökhan Ünal ve Aydın Toscalı sakatlıkları nedeniyle Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.
Bu Fenerbahçe için çok güzel bir haber. Mehmet Topuz ve Iglesias'a dikkat etmek gerekecek bu maçta, bir de Özgürcan'a. Kayserispor puan kaybediyor son haftalarda, eğer Fenerbahçe akıllı oynarsa kazanır. Zor maç olacağı kesin.
bu kadar erken acilirmi bu konuya bendeacmistim daha once tarik abi kilitlemisti konuyu bence acilmasi erken
Off ya gökhanin oynamamasina üzüldüm
Özgürcan var allahtan,ona güvenimiz tam.Insallah bu macta cosar özgürcan.
Kayserispor bence bu maçtan en az 1 puan çıkarır.
Gökhan ünal'ın sakat olması beni üzdü.Ama Bir Yandanda Sevindim Bizim İçin oyanayamıcak olması Süper.
Özgürcan İyi Oyuncu Onada Dikkat edilmesi lazım.
Mehmet Topuz hariç kimseden korkum yok Mehmet Topuz kötü oynarsa bizim için işler çok daha iyi olur. Mehmet Topuz son haftalarda muhteşem form grafiği yakaladı dikkat etmek gerek.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İçiniz rahat olsun Gökhan oynuyacak o haber yalan arkadaşlar Aydın ise belirsiz. Bülent sezonu kapattı..
Bilet fiyatları
Kale ark : 10 ytl
Açık: 20 ytl
Kapalı 100 ytl
Rakip: 20 ytl olarak açıklanmıştır.
gökhan ünal oynuyo arkadaşlar kim dedi kayserisporun sitesinde kendi dedi
gökhan'ın oynamasına sevindim.fb'nin defansını çok terleticektir.inşallah golleride sıralıyacak.. kayseri en azından bi beraberlik çıkarır bu maçtan.
Bence Fener zorlanmayacak .. Güle oynaya kazanacak ..
Gökhan Ünal sakat diye biliyorum. Ertuğrul Sağlam da sakatlara rağmen yeneceğiz diyor, Gökhan'ı kastediyor.
İnşallah kazanır bu maçı Kayseri inanıyoruz onlara
So what?
Saike
Fenerbahçe kazanacak, diğerlerinin de hevesi kursağında kalacak![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Simdi kimler sakat ve kimler oynayacak? Link vererek birisi bunu aciklayabilir mi?