Beşiktaş kazanırs fenerbahçeyle arasında kaç puan fark olacak?
Beşiktaş kazanırs fenerbahçeyle arasında kaç puan fark olacak?
Runje Süper Bir Kurtarış yaptı...
Rize iki dk. önce gol kaçırdı olsun Rize geliyor Rize...![]()
Ya alakasız ama bu konular niye yukarı çıkmıyo bilgisi olan var mı?
helal sana bjk şampiyon sen olur arkabdayım
Victoria uzun oynadı Serdar'da kaldı top... Serdar derinlemesine oynadı Nobre'ye... Nobre ceza sahasına doğru hareketleniyor... Nobre yerde kaldı... Frikik... Ricardinho topun başında...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaleye 20 metre uzaklıkta bir mesafe... Ricardinho vurdu barajdan döndü top...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barajdan dönen top Koray'da kaldı... Beşiktaş atağı devam ediyor... Koray'ın pası Baki'ye... Baki'den bir pas hatası...
İlk yrı bitti.
İlk yarı bitti..
Bjk 1 Rize 0
Rize'nin penaltısı verilmedi yok böyle olay.
Alıştık artık hakemler Bunları Hep Yapıyor Her maçta Böyle Olaylar oluyor Yadırgamamak Lazım..
Hakemler müthiş bugün.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktaş'da Delgado'nun yerine Bobo oyunda...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Oyun hakimiyeti tamamen Rize'de su anda.
Çıldırt Bizi Deilrt Bizi Kartalım Bu Stadı Başlarına Yıkalım...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
72' Savunmasında büyük boşluklar var Ç.Rizespor'un... Beşiktaş kontraataklarla golü bulabilir kalan dakikalarda...
valla maçı izleyemedim oyun oynuyodum ama demin NObre 2 metreden topu dışarı attı
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Mac bitti.
Bu arada Ç.Rizespor'da Futbol Şubesi Yılmaz Zehiroğlu kırmızı kart görerek oyun dışına yollandı...
O nasıl oluyor ya Bashr yerine,Altan'a ilk defa duydum böyle birşey.
Hakemede tebrikler.(anlayan anladı)
Ricardinho Beşiktaş'a geldiğinden sonra Beşiktaş hep penaltı kazanmaya başladı![]()
Ricardinho'dan değil o Nobre'den. Bugün de gördük ki hakemlerimiz neden Avrupa'da maç yönetemiyor. Rize'ye yazık oldu, en azından 1 puan almalıydılar, oynadıkları oyun 3 puanlıktı ama hiç puan aldılar. Şampiyonluk için artık önemli olan derbiler, biran önce gelsin artık derbiler.
"YÜCE ATATÜRK"
Beşiktaşı tebrik ediyorum
doğru söylüyorsun
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
hakem rezaletti.
macin hakki beraberlikti bjk nin kaleyi tutan 1 tane pozisyonu bile yoktu.
Pozisyona,şuta ve oynanan oyuna puan verilmiyor.Beşiktaş kötü oynamasına rağmen kazanmayı bilen bir takım.Burdan bu anlaşılıyor.
maç yarın değil miydi yahu
mac bitti ömer 1-0 Bjk kazandı.
Tebrikler besiktas.Madem biz olamiyoz bjknin sampiyon olmasini tüm kalbimle istiyorum.Besiktas sampiyonlugu %60 garantiledi.Biz fbyi kesin yenecegimizden bjk eger fbyi kendi sahasinda yenerse ki bana göre yenecek ozaman sampiyon besiktas diyebiliriz.