Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 112 arası toplam 112 sonuç

Konu: TSL 27.HAFTA Beşiktaş-Ç.Rizespor

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    ABOOO zaten ligin en az gol yiyen takimiydik demis iyi oku
    neyse iste su an icin konustum hem ben fenerin savunmasi kotu diye bisey de demedim sadece besiktas savunmasi daha iyi dedim yirtiniyorlar resmen sahada. fenerde ise lugano muthis yirtiniyor bi tek hirsina hayran oldum onun
    Edit : Tigana adam gibi sag bek bulsaydi iddia ediyorum trabzondan o 3 golu yemezdik kanatsiz bi bjk var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon gol yagdırdı dıyorsun ama dıkkat edersen 3 gol yedılır yanı kolay gol yıyebılen bır takım son dakıkada penaltı kacırdı Genclerbirliği bir tane mac berabere bitcekti nerdeyse.
    Trabzon son 2 haftadır iyide oynamıyor Tolga sayesınde kazanıyorlar.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Fb,Galatasaray´dan puan alacak ha

Diyorum Galatasaray ligden kopsa bile 7.siraya düsse bile Fb macini alaaaacak!

Mac sonunda görüsecegiz zaten,buradaki Fblilerle uzun uzuun.Kolay yenersiniz ha

Trabzon sonucta iyi bir takim.2 maglubiyet üst üste almalarina karsin ondan önce 4 galibiyet almislardi üst üste.Ve simdi genclerbirligine gol yagdirdilar.Ziya dogan su cok ön liberolu sistemini degistirse ozaman Ts Fbden puan alacak.

Ya sasiriyorum sana...Nedense kendi takiminin maclarini kolay yapiyorsun bjknin maclarini zor yapiyorsun.Fb Galatasaray,Bjk ve Ts maclarinda en fazla 2 puan alir.Demedi demeyin...
    2 puan mı alır?
    iddiasını girebilir misin
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

fener o 3 mactan en az 2 tanesini alacaktir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

En az 5 puan alıcaz cok eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

[B]Fb,Galatasaray´dan puan alacak ha
    Geçen seneyi hatırla, ASY'deki lig maçını hatırla. Geçen sene 1 kez yenildi Fener GS'ye o da skor yeterli olduğu için sıkmadı. Diyorum ve bu tartışmadan çekiliyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

ASY´deki lig macini hatirliyorum biz daha iyiydik.Fener bala mala gol atti galip geldi.

Öyledir tabi,kedini sıkmadı ha...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu maça dönelim, BJK'nin kazandığı penaltı sizce doğru mu? Rize'nin verilmeyen penaltıları doğru mu? Baki'nin 2. sarı karttan atılmaması doğru mu? Ve dünya tarihinde bir ilk maç tarihi açıklanır, sonra 2 kez değiştirilir mi?

Bu sorulara vereceğiniz cevapları merak ediyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Besiktas´in kazandigi penalti yanlisti.Baki kirmizi görmeliydi bunlarda haklisin.

Besiktas ile Fbnin maclarini ayni gün oynamasi gerekiyordu.Bu karari begenmeyebilirsiniz ama adil olan buydu!

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bu maça dönelim, BJK'nin kazandığı penaltı sizce doğru mu? Rize'nin verilmeyen penaltıları doğru mu? Baki'nin 2. sarı karttan atılmaması doğru mu? Ve dünya tarihinde bir ilk maç tarihi açıklanır, sonra 2 kez değiştirilir mi?

Bu sorulara vereceğiniz cevapları merak ediyorum.
    Nobre'nin pozisyonu net penalti, rakibinde hizli davranip topa dokunuyor ve rakibinin mudahelesi Nobre'ye geliyor, net bir penalti. Rize'li oyuncunun kendine yere atmasi penalyi degil, arka kameradan cok net olarak gozukuyor zaten, temas yok. Gokhan'in pozisyonu da penalti degil, elini geri cekiyor, yani kasit yok, ustelik top gogusune geliyor, eline degil. Baki'nin pozisyonu net sari kartti, kirmizidan atilmaliydi. Ayrica Bobo karsi karsiya yakalamisken hakem yanlis karar verip pozisyonu kesti, belki Bobo 2. golu atacakti karsi karsiya. Yani hakem sonucta bir tarafin cok net lehine duduk calmadi, iki hatali dudugu var ve ikisi de diger takimin lehine. Yani o kadar itiraz edilecek duduk calmadi. Ayrica hakem hakkinda hic yorum yapmayan FB'lilerin agzi bir anda acildi, siz her hafta voleybol oynarken hic konusmuyordunuz nedense? Simdi yusuf yusuf atmaya basladiniz herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Besiktas´in kazandigi penalti yanlisti.Baki kirmizi görmeliydi bunlarda haklisin.

Besiktas ile Fbnin maclarini ayni gün oynamasi gerekiyordu.Bu karari begenmeyebilirsiniz ama adil olan buydu!
    İlk yorumun için teşekkürler. Riza'nin penaltıları hakkındaki fikrini alabilir miyim?

Aynı saat olmadıktan sonra aynı günün olmasının ne anlamı var. Ben yayıncı kuruluşu düşünemem, aynı gün yapıyorsan koy aynı saate.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Nobre'nin pozisyonu net penalti, rakibinde hizli davranip topa dokunuyor ve rakibinin mudahelesi Nobre'ye geliyor, net bir penalti. Rize'li oyuncunun kendine yere atmasi penalyi degil, arka kameradan cok net olarak gozukuyor zaten, temas yok. Gokhan'in pozisyonu da penalti degil, elini geri cekiyor, yani kasit yok, ustelik top gogusune geliyor, eline degil. Baki'nin pozisyonu net sari kartti, kirmizidan atilmaliydi. Ayrica Bobo karsi karsiya yakalamisken hakem yanlis karar verip pozisyonu kesti, belki Bobo 2. golu atacakti karsi karsiya. Yani hakem sonucta bir tarafin cok net lehine duduk calmadi, iki hatali dudugu var ve ikisi de diger takimin lehine. Yani o kadar itiraz edilecek duduk calmadi. Ayrica hakem hakkinda hic yorum yapmayan FB'lilerin agzi bir anda acildi, siz her hafta voleybol oynarken hic konusmuyordunuz nedense? Simdi yusuf yusuf atmaya basladiniz herhalde.
    Bak ne güzel yorum yapmışsın, açıklamalarıyla anlatmışsın. Seviyeli bir şekilde ama sonunu hiç de seviyeli bitirememişsin. Hakem hakkında yapılan onca hata olmasına rağmen FB yönetimi bu sene hiç konuşmamıştır, üstelik konuşmadığı halde bazıları FB hakemleri etki altına alıyor demiştir. Sinevizyonda göstermeyince hakem hataları yapılmamış mı sayılıyor?

Bir maç vardı hatırlatırım Sakarya maçı, FB gol atmıştı ofsayt diye verilmedi, %100 ofsayt değildi. Sakarya gol attı, %100 ofsayttı ve gol verildi. Ama FB bunu daima gündeme getirmediği için unutuldu gitti. Yani konuşmamak kendimize yapılırken değil, her zaman konuşmama olayı.

Sonuçta biz şampiyonluktaki rakibimizle oynamayacak mıyız? Oynayacağız. Niye yusuf yusuf olalım, çıkarız oynarız kazanırız geliriz. Kaybedersek de eğer hakediyorsa rakibimizi tebrik ederiz.

Konu maç üzerinden devam etsin, etmeyecekse kapatalım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bak ne güzel yorum yapmışsın, açıklamalarıyla anlatmışsın. Seviyeli bir şekilde ama sonunu hiç de seviyeli bitirememişsin. Hakem hakkında yapılan onca hata olmasına rağmen FB yönetimi bu sene hiç konuşmamıştır, üstelik konuşmadığı halde bazıları FB hakemleri etki altına alıyor demiştir. Sinevizyonda göstermeyince hakem hataları yapılmamış mı sayılıyor?

Bir maç vardı hatırlatırım Sakarya maçı, FB gol atmıştı ofsayt diye verilmedi, %100 ofsayt değildi. Sakarya gol attı, %100 ofsayttı ve gol verildi. Ama FB bunu daima gündeme getirmediği için unutuldu gitti. Yani konuşmamak kendimize yapılırken değil, her zaman konuşmama olayı.

Sonuçta biz şampiyonluktaki rakibimizle oynamayacak mıyız? Oynayacağız. Niye yusuf yusuf olalım, çıkarız oynarız kazanırız geliriz. Kaybedersek de eğer hakediyorsa rakibimizi tebrik ederiz.

Konu maç üzerinden devam etsin, etmeyecekse kapatalım.
    Hatirlarsan, o mactan sonra Nihat Ozdemir hakem hakkinda baya aciklamalar yapmisti ve elestirmisti. Yine Buragin elle attigi bir gol sonrasinda FB yonetimi hakemler hakkinda aciklamalar yapmisti. Yani konusmuyorsunuz degil, herkes kadar sizin yonetim de konusuyor ve hakkini korumasi kadar dogal birsey yok.

Ama ben su sene hakemlerden memnunum, gecen senelere nazaran cok adil duduk caliyorlar, en azindan eyyam yapmiyorlar. Son derece adilce ve guzel bir yaris oluyor, keyfini cikaralim.

Hayir,rizenin pozisyonu penalti degildi.Buna eminim.Kendini yere atti adam.

Ikinci düsüncende hakli olabilirsin.Madem son haftalarda ayni saat maclar oynaniyor,bu önemli macida ayni saatte oynatmasi lazimdi.Yok yapmadiysa ozaman 2 saat geriye almaliydi maci ve bunu yapti.Sonucta Bjk-Fb maci var ve bunlarin oynayacaklari maclar ayni gün olmaliydi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

arkadaşlar neden hep tartışıyorsunuz....

Bir Krdeş Bir Kardeşle Tartışıyor Ne Diye!!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

rizenin penaltisi falan yoktu bi kere (gokhan in koluna carpmasi ve rizelinin kendini yere atmasi) nobreninki de deildi ama gorur ya da gormez hakemin takdiri. bence en ciddi hata bakiyi atmamasiydi keske atsaydi zaten gol yemicektik ki

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan aldık kötü oynamamıza rağmen ama golün erken gelmesi kötü oynamamıza neden oldu diye düşünüyorum nede olsa galibiyeti korma düşüncesi ağır basıyor şampiyonluk yolunda

Ayrıca şimdiden şu maç şu olur falan demek yanlış bakarsınız fenerbahçe seri yakalar ve şampiyon olur ama bakalım ne olacağını hep beraber göreceğiz

Ama ben takımıma güveniyorum ve inanıyorum imzamdada belirttiğim gibi

hakem rezaletti.
    macin hakki beraberlikti bjk nin kaleyi tutan 1 tane pozisyonu bile yoktu.
    Hak edene değil gol atana 3 puan veriyorlar

adamlar size 90 dakika küfür etti ona ragmen bjk sampiyon olsun diyosun hayret vallaha..
    demek size böyleleri yaraniyomus...
    90 Dakika değil 53 saniye ona bakarsan herkes birbirine küfür ediyor

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Beşiktaş'ın Kayseri maçı inanılmaz zor geçecek, Beşiktaş iyi de oynamıyor futbol olarak darmadağın olur.Sonuçu göreceğiz..
    Allah aşkına son haftanın maçına şimdiden yorum yapıyorsun yaa.... o zamana kadar kim öle kim kala
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Penatıdan attılar olm o sut sayılmaz
    Penaltidan.
    O penaltıyı yaptırırkende bir atak yapmış oluyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Ayg.01 View Post
    O penaltıyı yaptırırkende bir atak yapmış oluyorlar
    biz atakmi diyoruz ? kaleyi tutan 1 tane sutlari bile yok diyoruz... ona bakarsan rizede atak oynadi hatta bjkden daha cok etkiliydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ya bırak Allah aşkına maç bitmiş kazanmışız sen hala Rize'nin hakkıydı falandı diye konuşuyorsun
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şu konuyu okudum en baştan.. O kadar gereksiz kişilerin o kadar gereksiz mesajları varki.. Şampiyonluk yarışı Fenerbahce ile Beşiktaş arasında... GS artık 2. liğe TS ise UEFA ya oynuyo bunu herkes biliyo..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ya bırak Allah aşkına maç bitmiş kazanmışız sen hala Rize'nin hakkıydı falandı diye konuşuyorsun
    Rize'nin kac pozisyonu var diye sorarim ben? Ciliz 2 kafa vurusu disinda hicbirsey yok. Adamlari ustumuze cektik, 70% topla oynadilar ama pozisyona giremediler. BJK 8 dakika top oynadi ve aradigi golu bulup riske girmedik, gerekmiyordu zaten. Kimse merak etmesin, o gol o kadar erken gelmese yine BJK bastirip alirdi maci zaten, herkes bunu biliyor zaten. Sonucta takim goze hos gelen top oynamadi, ama iyi top oynayana degil kazanana 3 puan veriyorlar. Iyi top oynayip her hafta gol yiyip puan kaybedecegime kotu top oynarim, disiplinli oynarim ve 4 hafta gol yemeden 12 puan toplarim daha iyi.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri