Mac berabere biter kanimca...
Kayserierciyes galatasaray galibiyetinden sonra Trabzon'u da yenecektir.
Erciyes çıksın diyeceğim bu turdan finalde daha kolay bir rakip olması bakımından ama hem Trabzon'la olan hesabımız ve avrupa kupalarında trabzon bizi temsil etse daha iyi olur diye düşünüyorum bence Trabzon maçı kazanır
So what?
Saike
Erciyes kümeye uğraşsın rahat geçeriz
[SIGPIC][/SIGPIC]
Umarım gol yemeden kazanırız bu maçı...
Berabere ..
Erciyes Trabzon'dan puan alir.
Ne zamandan beri kupa maclarinda puan veriliyor????
Trabzonspor yener bence.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Erciyes çok ilginç bir takım ama Trabzon bu maçı bırakmaz,alır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bu maç belli olmaz ama bence Trabzon alır
kayseri kümede kalmaya uğraşırken kupayı unutur biz alırız bu maçı...
Biz kupaya, Erciyes lige kitlenmis durumda cok enteresan bi mac olacak insallah maci aliriz gol yemeden
erciyes kazanır..
Bu maç ne olur bilinmez. Ama Erciyes turu geçecektir.
Trabzonspor'da 6 eksik
Fortis Türkiye Kupası'nda yarın sahasında Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, 6 oyuncu takımdaki yerini alamayacak.
Bordo-mavili takımda sakatlıkları bulunan Musa, Risp, Jefferson, Stepanov ile cezalı oyuncular Erdinç ve Ayman takımdaki yerini alamayacak.
Kulüp Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek olan Stepanov'u hafta sonundaki Çaykur Rizespor maçına yetiştirmeye çalışacaklarını söyledi.
Bordo-mavili takımın Kayseri Erciyesspor karşısına Tolga, Ufukhan, Çağdaş, Celaleddin, Hüseyin, Ferhat, Hasan, Ceyhun, Gökdeniz, Umut ve Ersen Martin olası 11 ile sahaya çıkması bekleniyor.
oo ayman ve erdinçde yok stepanovda yok inşallah maç erciyesimin
Hasan, Ayman'in yerini doldurur ama defansif problemler var. Insallah maci Trabzonspor alir
Trabzonspor
Tolga
Ferhat
Çağdaş
Ufukhan
Celaleddin
Hasan
Hüseyin
Gökdeniz
M.Keçeli
Ersen
Umut
K.Erciyesspor
Orkun
İlkem
Özgür
Ali Turan
Kürşad
Sergi Die
Ergün
Mustafa Sarp
Cenk
Mehmet Eren
İlhan
Trabzonspor´un ilk 11inde 1 tane bile yabanci futbolcu yok.Ceyhun,yattara yok.Trabzonspor yenemez maci.Belki berabere bitebilir.
Vay trabzon yabancisiz cikiyor maca![]()
maç başladı.. 10.dk
Berabere biter umarım, iddaa ..![]()
Insallah berabere bitecek.Iddaa oynadim bende,macin berabere bitmesi gerekiyor![]()
kaleciyle karşı karşıya kaçtı pozisyon..
Erciyes cok baskili oynuyor ama lazarov ve cenk kaciriyor mutlak golleri.
Macin 80.dakikasi Ts 0-0 Erciyesspor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gol geldi,erciyes Lazarovun attigi golle 1-0 öne gecti.Ben demistim erciyes cok baskili oynuyor diyeSon 9 dakika.