Sayfa 9 / 14 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 396 sonuç

Konu: Oyuncu İstek Bölümü

Arkadaslar Nottingham Forest takımım
    bana en fazla 1m gelecek DL mevkisinde oynayacak oyuncu lazım

takımım:LİLLE
    aradığım mevki:önemli değil
    özellik:yetenekli avrupa uyruklu 28 yaşından ufak adamlar
    ücret:yıldız oyuncu olmasın 30m+ olmasın
    yıl:2. sezona başlıycam

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Forvet arıyorsan Sebastian Aigner i öneririm Aachen de oynuyor almanyada ilerde çok gelişiyor

4. Default

takımım:Valencia
    Aradıgım Mevki:AMC
    ozellik:hızlı,ara pası falan atan biri
    fiyatı:30 milyon euro gibi falan fazlada olabilir

Arkadaşlar 2010 yılındayım milanın başındayım genç yetenekli kaleci ve defans oyuncusu lazım defanstaki her mevkiye lazım....

kardeş sana wonderkid bi defans fluminense de olması lazım "marcelo" birde manchester united da gerard pigue var fena değilde bilmem alırmısın süper değil yani...kaleci olarak redstar takımında ya da atletico madridte iki tane genö kaleci var p.a 180 ile 195 arası yaşları 17-18 civarı redstardakinin adı marko jevric olması lazım atletico daki viktor ruiz....sağ bek barcelonada ferrar rovira pi var biraz tuzlu galiba 10 milyon dolardan başlar bana göre ucuzda sana göre bilmem pa 195.....sol bekte andrea gallo var pa 199 yeter galiba

Takım:Fenerbahçe
    Yıl:2011
    Mevki:Forvet
    Verilebilecek para:30 milyon dolar civarı
    Özellikler:Pozisyona girdimi affetmesin yanındaki forvet arkadaşına kafa topu indirebilsin bide biraz hızlı olsa süper olur ama bana agüero falan demesseniz sevinirim çünkü benim oyunumda adamın fiyatı 100 milyon dolar falan
    Yaş:26 dan fazla olmasın onun dışında ne kadar genç olursa olsun sınır yok 15 bile olabilir cevabı ne kadar çabuk yollarsanız o kadar sevinirim

arkadaşım sana önerebileceğim en iyi adam salvatore foti sampdoria damı ne olması lazım mükemmel bi adam tavsiye ederim..ayrıca 7-8 milyon €'ya alırsın tahminim...

sağolasın bangbangstar88 bakıcam sölediğin adama tşk

beğendiysen yaz bıraya özellikleri saten iyi olan bi oyuncu ben newcastle'a aldım 30 golle mi ne oynadı bi sezonda ve benim milan'a gitmemde en büyük payı olan oyuncudur saten milana onuda getirdim yanımda...

11. Default

Quote Originally Posted by trgt View Post
    Takım:Fenerbahçe
    Yıl:2011
    Mevki:Forvet
    Verilebilecek para:30 milyon dolar civarı
    Özellikler:Pozisyona girdimi affetmesin yanındaki forvet arkadaşına kafa topu indirebilsin bide biraz hızlı olsa süper olur ama bana agüero falan demesseniz sevinirim çünkü benim oyunumda adamın fiyatı 100 milyon dolar falan
    Yaş:26 dan fazla olmasın onun dışında ne kadar genç olursa olsun sınır yok 15 bile olabilir cevabı ne kadar çabuk yollarsanız o kadar sevinirim
    ben sana cesar delgado yu oneririm o da cok guzel

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ankaragücünü yönetiyorum ve her mevkide eksiğim var özellikle sağ açık.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

13. Default

arkadaslar ben Kayserispor u calistiriyorum ve acil bir AMC lazim bana cunku network oynuyom ve yabanci ya da turk fark etmez

bana bi zamet yardim etseniz
    tskkurler

Default 07 En Iyi DML

Arkadaşlar Milanla Oynuyorum.Yıl : 2009

Kaladze Yaşlandı.Yerine Kimi Önerirsiniz.

Aradığım Topçu Tipi Driplingi Sıkı Top Kapması Ve Markajı 15 Altı Olmayan

En Önemlisi Ise 3 Lü Defans Kurduğumda Defansın Solunda DC Özelliğinide Taşıması

AB Dışı Ve 27 Yaş Altı Olmasıda Çabası(2009 da 27 Altı Olması Lazım)

Çok Şey Istediğimin Farkındayım Eğer Böyle Bir Topçu Biliyorsanız

Yardımlarınızı Bekliyorum. Şimdiden Tşk Ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sabit başlıkları kullansaydın keşke

arkadaslar gs deyim ve orta sahanın ortasına iki adam almam lazım suan arello ve ayhanın alternatifi yok okan la hasanda futbolu bıraktı...bana önerebilcginiz adamlar varmı

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

marcelo tam aradıgın adam defansif özellikleri senin aradıgından biras(cık) düşük ama ofans özellikleri cok ii
    Quote Originally Posted by JoyEX View Post

En Önemlisi Ise 3 Lü Defans Kurduğumda Defansın Solunda DC Özelliğinide Taşıması

Quote Originally Posted by JoyEX View Post

livornoda barbosa diye bi adam var çok iyi bende milandayım sene 2010 ilk 11 imin deişilmez sol back i diyim ben sana

10 m ye alınabilecek bi gol makinası istiyorum.. önerilerinizi bekliorum..
    kerlon u duydum ama hiç oyunun görmedim.. sizce alayım mı?

thomas mangani var monaco da ileride baya ünlü oluyor sürekli 20 milyon civari oluyor o olmazsa filter oyuncu aramadan matias cahais da fena değil

21. Default

mrb arkadaslar fenerbahceyle oynuyorum 2. sezon bitmek üzere alex yaşlandı artık onun yerine kimi önerebilirsiniz aynı özelliklerde hatta daha çok +sı olan birisi olabilir şimdiden teşekkürler

tek forvet
    arkadaslar fm 07-0.2 kullaniorum.fb de kezman iyi ama tek forvet olarak en fazla oynadiinin yarisi kadar atabilio.4-2-3-1 dizilimine uyan cok gol atan tek forvet ariorum yada kezmana nasi daha fazla gol attirabilirim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by efe24 View Post
    mrb arkadaslar fenerbahceyle oynuyorum 2. sezon bitmek üzere alex yaşlandı artık onun yerine kimi önerebilirsiniz aynı özelliklerde hatta daha çok +sı olan birisi olabilir şimdiden teşekkürler
    diego (werderde 25 milyon euroya alırsın butce warsa), renato augusto 10 milyon civarı rahat gelir, yıldırayı beles kapabilirsin, nzogbia yı newcastledan alabilirsin gourcouf eger ilk sezonda avrupada basarılı olduysan gelir bunlardan birini alabilirsen senin icin super olur

14perseus04 arkadasım kezmanı sat kov git eddie johnson u 3 milyon euroya al takımı tek basına sırtlasın

SENın aradıgın adam Alexsander Song Bence 21 yasında ve dedıgın ozellıklere sayıp bır + sıda cok azımlı ve sureklı gelısıyo DM oynuyo ama bence bunu kullan
    Forvet ıcınde Yıne soluyorm Hep soylıcem Carlos Vela baska forvet tanımıyorm 3 yılda tam 80 mılyon € kusur teklıfler gelıyo ben genede bırakmıyorm okadar ıyı

-------------------------------
    RİZE/KALKANDERE

852456 Misafir

Fernando Henrique,Tim Wiese,Sebastien Frey,Jan Lastuvka,Pletikosa...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by 14perseus04 View Post
    tek forvet
    arkadaslar fm 07-0.2 kullaniorum.fb de kezman iyi ama tek forvet olarak en fazla oynadiinin yarisi kadar atabilio.4-2-3-1 dizilimine uyan cok gol atan tek forvet ariorum yada kezmana nasi daha fazla gol attirabilirim
    DAGOBERTO yu al derim ben Kezman ı sat kardeşim Dagoberto, Kezman'ın 10 mislisini yapar

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

adebayor super forvet o bır klasık o bır canlı bomba kıralık alın bana dmc söylermısınz

0

0 0 0 0

0 0

0 0

0

0

Default dmc

[QUOTE=GameOver;589059]adebayor super forvet o bır klasık o bır canlı bomba kıralık alın bana dmc söylermısınz

fernando gago, lucas, lucas biglia sana önerebileceğim dmc ler.

28. Default

arkadaslar edu dracena 5 aylık bi sakatlık geçirdi ve iyileştiginde hiç bir işe yaramıyordu onu yollayıp dcye kimi alabilirim şimdiden teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar İzmirspor'a Defans istiyorum ''DC'' mevkisinde oynaya bilecek oyuncuları söylerseniz sevinirim.!

Bana yardım edecek varsa lütfen ALINTI olarak belirtsin bu yazımı.

Quote Originally Posted by ToRResS View Post
    Arkadaşlar İzmirspor'a Defans istiyorum ''DC'' mevkisinde oynaya bilecek oyuncuları söylerseniz sevinirim.!

Bana yardım edecek varsa lütfen ALINTI olarak belirtsin bu yazımı.
    metin çayı alabilirsin

Sayfa 9 / 14 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri