Arkadaslar Nottingham Forest takımım
bana en fazla 1m gelecek DL mevkisinde oynayacak oyuncu lazım![]()
Arkadaslar Nottingham Forest takımım
bana en fazla 1m gelecek DL mevkisinde oynayacak oyuncu lazım![]()
takımım:LİLLE
aradığım mevki:önemli değil
özellik:yetenekli avrupa uyruklu 28 yaşından ufak adamlar
ücret:yıldız oyuncu olmasın 30m+ olmasın
yıl:2. sezona başlıycam
Forvet arıyorsan Sebastian Aigner i öneririm Aachen de oynuyor almanyada ilerde çok gelişiyor
takımım:Valencia
Aradıgım Mevki:AMC
ozellik:hızlı,ara pası falan atan biri
fiyatı:30 milyon euro gibi falan fazlada olabilir
Arkadaşlar 2010 yılındayım milanın başındayım genç yetenekli kaleci ve defans oyuncusu lazım defanstaki her mevkiye lazım....
kardeş sana wonderkid bi defans fluminense de olması lazım "marcelo" birde manchester united da gerard pigue var fena değilde bilmem alırmısın süper değil yani...kaleci olarak redstar takımında ya da atletico madridte iki tane genö kaleci var p.a 180 ile 195 arası yaşları 17-18 civarı redstardakinin adı marko jevric olması lazım atletico daki viktor ruiz....sağ bek barcelonada ferrar rovira pi var biraz tuzlu galiba 10 milyon dolardan başlar bana göre ucuzda sana göre bilmem pa 195.....sol bekte andrea gallo var pa 199 yeter galiba![]()
Takım:Fenerbahçe
Yıl:2011
Mevki:Forvet
Verilebilecek para:30 milyon dolar civarı
Özellikler:Pozisyona girdimi affetmesin yanındaki forvet arkadaşına kafa topu indirebilsin bide biraz hızlı olsa süper olur ama bana agüero falan demesseniz sevinirim çünkü benim oyunumda adamın fiyatı 100 milyon dolar falan
Yaş:26 dan fazla olmasın onun dışında ne kadar genç olursa olsun sınır yok 15 bile olabilir cevabı ne kadar çabuk yollarsanız o kadar sevinirim
arkadaşım sana önerebileceğim en iyi adam salvatore foti sampdoria damı ne olması lazım mükemmel bi adam tavsiye ederim..ayrıca 7-8 milyon €'ya alırsın tahminim...
sağolasın bangbangstar88 bakıcam sölediğin adama tşk
beğendiysen yaz bıraya özellikleri saten iyi olan bi oyuncu ben newcastle'a aldım 30 golle mi ne oynadı bi sezonda ve benim milan'a gitmemde en büyük payı olan oyuncudur saten milana onuda getirdim yanımda...
Ankaragücünü yönetiyorum ve her mevkide eksiğim var özellikle sağ açık.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
arkadaslar ben Kayserispor u calistiriyorum ve acil bir AMC lazim bana cunku network oynuyom ve yabanci ya da turk fark etmez
bana bi zamet yardim etseniz
tskkurler
Arkadaşlar Milanla Oynuyorum.Yıl : 2009
Kaladze Yaşlandı.Yerine Kimi Önerirsiniz.
Aradığım Topçu Tipi Driplingi Sıkı Top Kapması Ve Markajı 15 Altı Olmayan
En Önemlisi Ise 3 Lü Defans Kurduğumda Defansın Solunda DC Özelliğinide Taşıması
AB Dışı Ve 27 Yaş Altı Olmasıda Çabası(2009 da 27 Altı Olması Lazım)
Çok Şey Istediğimin Farkındayım Eğer Böyle Bir Topçu Biliyorsanız
Yardımlarınızı Bekliyorum. Şimdiden Tşk Ederim.
sabit başlıkları kullansaydın keşke
arkadaslar gs deyim ve orta sahanın ortasına iki adam almam lazım suan arello ve ayhanın alternatifi yok okan la hasanda futbolu bıraktı...bana önerebilcginiz adamlar varmı
10 m ye alınabilecek bi gol makinası istiyorum.. önerilerinizi bekliorum..
kerlon u duydum ama hiç oyunun görmedim.. sizce alayım mı?
thomas mangani var monaco da ileride baya ünlü oluyor sürekli 20 milyon civari oluyor o olmazsa filter oyuncu aramadan matias cahais da fena değil
mrb arkadaslar fenerbahceyle oynuyorum 2. sezon bitmek üzere alex yaşlandı artık onun yerine kimi önerebilirsiniz aynı özelliklerde hatta daha çok +sı olan birisi olabilir şimdiden teşekkürler
tek forvet
arkadaslar fm 07-0.2 kullaniorum.fb de kezman iyi ama tek forvet olarak en fazla oynadiinin yarisi kadar atabilio.4-2-3-1 dizilimine uyan cok gol atan tek forvet ariorum yada kezmana nasi daha fazla gol attirabilirim
diego (werderde 25 milyon euroya alırsın butce warsa), renato augusto 10 milyon civarı rahat gelir, yıldırayı beles kapabilirsin, nzogbia yı newcastledan alabilirsin gourcouf eger ilk sezonda avrupada basarılı olduysan gelir bunlardan birini alabilirsen senin icin super olur
14perseus04 arkadasım kezmanı sat kov git eddie johnson u 3 milyon euroya al takımı tek basına sırtlasın![]()
SENın aradıgın adam Alexsander Song Bence 21 yasında ve dedıgın ozellıklere sayıp bır + sıda cok azımlı ve sureklı gelısıyo DM oynuyo ama bence bunu kullan
Forvet ıcınde Yıne soluyorm Hep soylıcem Carlos Vela baska forvet tanımıyorm 3 yılda tam 80 mılyon € kusur teklıfler gelıyo ben genede bırakmıyorm okadar ıyı
-------------------------------
RİZE/KALKANDERE
adebayor super forvet o bır klasık o bır canlı bomba kıralık alın bana dmc söylermısınz
0
0 0 0 0
0 0
0 0
0
0
[QUOTE=GameOver;589059]adebayor super forvet o bır klasık o bır canlı bomba kıralık alın bana dmc söylermısınz
fernando gago, lucas, lucas biglia sana önerebileceğim dmc ler.
arkadaslar edu dracena 5 aylık bi sakatlık geçirdi ve iyileştiginde hiç bir işe yaramıyordu onu yollayıp dcye kimi alabilirim şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar İzmirspor'a Defans istiyorum ''DC'' mevkisinde oynaya bilecek oyuncuları söylerseniz sevinirim.!
Bana yardım edecek varsa lütfen ALINTI olarak belirtsin bu yazımı.