Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 65 arası toplam 65 sonuç

Konu: Edu'ya 3, Erdinç'e 3, İliç'e 2 maç!

Yahu biz zaten imza verdik,adnan polat acikladi.Ama sizin gibi fakir fukara edebiyati yapmiyoruz.Sampiyonluk gidince bunu bahane getireceksiniz.Buna biz anlam veremiyoruz.Cikin delikanlilar gibi topunuzu oynayin tek yürek olun.Sizin yönetim ne kadar üstüne giderse oyuncularin üzerindeki baski okadar artiyor.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Öyle bir korkuyorsunuz ki...

Bursa-fb macinda fenerbahceli taraftarlar arasinda yaralanmalar oldu,bicaklanma olaylari oldu ceza gelmedi!Neden?Turgay Kiran ve fbden korkan ulusoy vardi da ondan.Ceza gelmeyecek dediler...Ama nedense en cok sahasi kapanan bizim takim.En cok ceza gören bizim takim,hakem hatalari ooooo sürüyle en cok bize yapiliyor.Sesimiz cikiyomu?Hayir.

Simdi gelelim fbye.Sizin sakarya macindan baska 1 tane bile tam %100lük penalti pozisyonunuz yok.Öbürlerinin hepsi tartismali.Ama öyle bir yaygara cikariyorsunuz ki yok penalti yapilmadi,Tff istifa peh peh peh.Yahu Tff istifa diyene kadar kendi futbolunuza bakin,ligin son siralardaki takimlarina niye yenildiginize bakin.Gecen seneki gibi kaybedeceksiniz sampiyonlugu,simdiden buna kilif aramaya basliyorsunuz.

Yakinda siz yürüyüslere de cikarsiniz.Penaltimiz verilmiyor Tff istifa!

Gecen sene baktiniz Galatasaray ile kiyasiya cekisiyorsunuz,sampiyonlugu alamayacaksiniz,cikti bir yöneticiniz konusmaya basladi.Ve bu konusmalardan sonra antifb oldu herkes.Ve bu sene gene sampiyonlugu kaybedeceksiniz ama nihat özdemir ve bir baska yönetici daha basladi bizim amcamiz yok meselelerine.Türk futbolu sizin yüzünüzden kaosa sürükleniyor.Her sene ortami geriyorsunuz,hakemleri geriyorsunuz,sampiyon olamayinca bahaneleriniz hazir.Tff istifa diyorsunuz...

Burada kimin fakir fukara edebiyati yaptigini cok net bir sekilde görüyoruz.Ama sizin fanatizmden gözleriniz kararmis.Burnunuzun dibindeki seyi dahi göremezsiniz!
    Fakir fukara edebiyatı yapmayı bıraksan iyi olacak. Fanatizm yapmayın diye uyaracağını önce kendin fanatizm yapmayı bırak!

Sakaryaspor maçı dışında net penaltınız yok demişsin. 17. hafta İzmir'de oynanan Ankaragücü maçında Alex'in kaleci Serkan Kırıntılı tarafından düşürüldüğü pozisyon ne peki? Penaltı + kırmızı kart değil mi? O maçı son anda kurtardık, 10 kişi kaldık, az daha yenemeyecektik. Hakem yüzünden güme gidecektik.

Geçen hafta Kayserispor maçında Tümer'in pozisyonu %100 penaltı değil mi? Spor programlarında izlediğim tüm yorumcular (Erman Toroğlu hariç) pozisyona penaltı diyor da siz Galatasaraylılar yok bir şey diyorsunuz.

Benim görüşlerine en çok itibar ettiğim Galatasaraylı spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, geçen sene Denizlispor maçında yaşanan durumlar için ne diyor biliyor musun? "Ben hakem olsaydım maçı tatil ederdim." O da diyor bu durumun FIFA kurallarına aykırı olduğunu, sırf Fenerbahçeliler değil.

Sen nerde gördün maçın sürekli durdurulduğunu, üstelik şampiyonluk maçında, 16 dakika uzatmayı? O yabancı maddeler sahaya nasıl giriyor? Kim soktu konfetileri, meşaleleri, o borazanları?

Bunların tartışmasını yapmak istemiyordum ama yapmak zorunda bıraktın.

Geçen seneyi bırakıyorum, bu sene bariz hakem hatalarından puan kaybettik. Penaltı olayını geçtim, Sakaryaspor maçında Tuncay'ın attığı bariz golü hakem ofsayt gerekçesiyle iptal etti. 3 puanımız gitti o maçta, eğer Tuncay'ın golü geçerli olsa Fenerbahçe şu an Beşiktaş'ın 7, Galatasaray'ın 13 puan önünde olacaktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fakir fukara edebiyatı şimdi buraya hoş olmuyor, onu belirteyim.

Fenerbahçe hatırlatırım 9 puan fark varken de Ulusoy'u istemiyordu, sezon başlarken de istemiyordu. Son dönemde çıkmış birşey değil.

Üzerine gidilmiş bir durum görmüyorum, takıma zaten güveniyoruz, çıkıp oyunumuzu oynayacağız ve şampiyon olacağız.

Neyse konu amacından bayağı saptı, verilen cezalar bunlar, haksız olduğunu düşünen zaten tahkime gider. Oradan da çıkan sonucu kabul edip, yollarına devam ederler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Hahaha,adillikten bahsediyorsunuz da bizim stadta kapali bir bicak atildi.Hakem onu acti,ve 1 mac sahamiz kapandi.Ama fbnin taraftarlari bitbirleriyle kapisti,yaralanmalar oldu.Ankaragücü-bjk maci desen tam bir felaket.Ama sonucta kim magdur oldu Galatasaray...

Galatasaray´in kullandigi penaltilara bakin,hepsi dogru karardir.Ama fbnin penalti pozisyonlarindan sadece 1 tane oda sakarya maci ondan baska kesin penaltisi yok.Hepsi tartismali.Hakkiniz yenilmiyor.Bizim hakkimiz yeniliyor.Ama nedense biz zararli cikmaya cikmaya devam ediyoruz...
    Sizin hakkınız mı yeniyor?

Bizim geçen sene Everton maçındaki olaylardan dolayı bir maç sahamız kapatıldı, 2 puan kaybettik Diyarbakırspor maçında. O saha kapatma cezası ve akabindeki 2 puan bizi şampiyonluktan etti.

Kezman küfür ediyor 3 maç ceza alıyor, Edu küfür ediyor 3 maç ceza alıyor, Appiah kafa atıyor 3 maç ceza alıyor. Nedir bu? Herhalde PFDK Fenerbahçeli oyuncuların ne yaptıklarına hiç bakmıyor, direkt 3 maçı verip geçiyor. Appiah'ın attığı kafa, kafa değil, 3 maç ceza aldı. Kezman ve Edu küfür ettiği için 3 maç ceza aldı. Fakat Gökhan Zan, bu sene bir maçta İbrahim Toraman'ın kırmızı kart görmesinden sonra hakem Zafer Önder İpek'in formasından çekip üstüne yürüdü, neredeyse dövecekti, ne kırmızı kart gördü, ne ceza aldı. Bu mu adalet?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Konu amacından saptığı için kilidi yemiştir. Kalan hafatalarda daha sakin olalım.(hepimiz)
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri