Oyuna son verdik arkadaşlar bugünlük bu kadar yeter.Daha Aygün yazacak bekleyin transfer çalışmaları yapıldı.1 tane de hazırlık maçı yapıldı...Bilginize Ancak litfen başka bişey sormayın...Güzel olacak
![]()
İngitere Premier Lig
İspanya La Liga
İtalya Seri A
Almanya Bundesliga
Türkcell Süper Lig
Oyuna son verdik arkadaşlar bugünlük bu kadar yeter.Daha Aygün yazacak bekleyin transfer çalışmaları yapıldı.1 tane de hazırlık maçı yapıldı...Bilginize Ancak litfen başka bişey sormayın...Güzel olacak
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
valla bu arkadalarin iside zor oyun cunku cok yavas calisir ayrica oyuncu arastirmada yapilmaz
kolauy gelsin yaziyi bekliyoruz
dikkat edin aygün şike yapar![]()
Ha gayret Aygün. İnşallah yarına kadar yayınlarsın
.
Aygün'e birşey oldu galiba. Yettim Aygün.
Aygün hadi be kardeşim..
Edit:Yazıo şuan galiba
Arkadaşlar nerdeyse bitmek üzere sizlerden 5-10 dakika daha sabır istiyoruz..Yine çok güzel ve komik merak etmeyin![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bakalım ne kadar komik?
TRANSFERLER
Charlton
Charlton Takımını yöneten Murat Özdemir Charlton takımıyla başarılar yakalamayı diliyor.Başarı için transfer yapma istesede bir türlü yapamadı.Çünkü parası yoktuParasızlıktan yakınan Murat Özdemir oyuncularını satmaya karar verdi.Ama hiç kimse oyuncularını almayınca parasız bir şekilde oyuna devam etti.Her ne kadar oyuncuları kiralamak istesede başaramadı.Bakalım birçok taraftarıyla birlikte başarı yakalaya bilecek mi ?
Spiker:Murat bey parasızlıktan yakındığınız söyleniyo doğru mu ?
M.Özdemir:Doğrudur.0 £ parası var kulübümüzün
Spiker:Pekii transfer yapıcak mısınız ?
M.Özdemir:Kardeşim dalga mı geçiyosun para yok ne transferi.
Spiker:Doğru unutmuşum.Bu sezon başarı yakalayabileceğinizi umuyor musunuz?
M.Özdemir:Hmm bu kadroyla zor ama başarabiliriz.En azından UEFA Kupası'na gitmeliyiz.
Spiker:Sizi iddialı görüyorum.Bunun nedeni ne olabilir ?
M.Özdemir:Ben takımıma güveniyorum.Bunun üstesinden gelebileceğimize inanıyorum.
Spiker:bizimle röportaj yaptığınız için teşekkürler.
-----------------------------
Manchester City
M.City'le lige başlayan Erdem Kazan'ı herkes Wigan'ı yönetecek diye düşünürken o tercihini M.City'den yana kullandı.M.City'nin kadrosu oldukça iyi ama böyle bir T.D. olunca başarı yapmaları çok zorŞu an bir transfer yapmadı.İlerleyen zamanda futbolcu transfer edebilir.
Spiker:Sayın Erdem bey Wigan'dan neden istifa ettiniz ?
E.Kazan:O konulara girmeyelim.
Spiker:Pekii bu sezonu kaçıncı sırada bitireceksiniz ?
E.Kazan:İlk 5'e gireceğimize inanıyorum.
Spiker:oldukça büyük bir hedef inşAllah başar.......
E.Kazan:Sonunu söyle len ne dedin sonunda
Spiker:İnşAllah başarırsınız dedim.
E.Kazan:Hmm aferin.
Spiker:Bugünlük bu kadar röportaj yeter iyi günler.
--------------------------------------
Blackburn
Bu sezon Aygün Hagi lige Blackburn'le başlamak istedi.Tranfer bütçesi iyiydi.Birçok transfer girişimde bulundu ama hiç oyuncu transfer edemedi.Hiç taraftarı olmamasına rağmen başarı yapabileceklerinden eminler.
Spiker:Aygün bey Blackburn'le başladığınız için mutlu musunuz?
A.Hagi:Evet mutluyum.
Spiker:Ligi kaçıncı bitirirsiniz ?
A.Hagi:Tabikii şampiyon
Spiker:Emin misiniz ?
A.Hagi:Tabikii
Spiker:Transfer yapıcak mısınız?
A.Hagi:Kesinlikle.Denizde kum bende para hesabı
Spiker:Bir yıldız transfer etmek istiyor musunuz?
A.Hagi:Alabilirsek elbette.
Spiker:Peki kim bu kişi
A.Hagi:EDER
Spiker:Ooo geleceğin yıldızını almak istiyorsunuz demekki
A.Hagi:Evet sen ne zannettin
Spiker:Bugünlük bu röportaj yeter iyi günler.
Ve İlk hazırlık maçımız.
CharltonBlackburn
Maça iki takımda hızlı başladı.Fakat Charlton takımı biraz daha baskılı oynuyordu.Başın başında dakika 10'da 1-0 öne geçtiler.
Hasselbaink bu golle takımını öne geçirdi.
Bu golden sonra daha baskılı oynamaya başladık.Charlton'un ataklarını karşıladık ve dakika 39'da golü bulduk.
Nonda bu golle durumu 1-1 yapıyor.
İlk yarı 1-1 sona eriyor.
İkinci Yarı
İkinci yarıya Charlton daha hızlı başladı.Ataklar yaptı ama sonuç alamadı.Dakika 60'tan sonra tek kale oynamaya başladık.Ama hiç bir atağımızı gole çeviremedik.Dakika 89'da kontra atağa çıkan Charlton takımı Lisbie'nin ayağında golü buluyor.
Bu golle Charlton 2-1 öne geçiyor.
Maçta başka gol olmuyor ve maç 2-1 Charlton'un üstünlüğüyle sona eriyor.
İşte maçın SS'si
http://img158.imageshack.us/img158/4686/chartos7.jpg
Maç Sonu
Spiker:Aygün bey yenildiniz.
A.Hagi:Biliyoz bende izledim maçı
Spiker:Neler düşünüyorsunuz?
A.Hagi:çok şikeli bir maçtı
Spiker:Her maçada şike diyorsunuz yeter artık.Bıktım röportaj bu kadar yeter iyi geceler.
Tüm okurlara teşekkürler.Acelem olduğu için çok karışık yazdım.Özür dilerim![]()
EK BİLGİ;
Maçın 2.yarısında 6 tanesi Paf Takımdan olmak üzere 11 tane değişiklik yaptık.
Golü de paftan çağırdığımız genç forvet Kevin Lisbie kaydetti...
güzel olmuş.. böle devam eder inş.. hiç bitmez(abartmamak lazım)
Murat başarılarının devamını dilerim![]()
Teşekkürler FalconiÇok rahat bir maçtı benim açımdan
![]()
Bir yanda Vasat bir takım ama başındaki süper diğer yanda Blackburn adında güçlü bi takım ama başındaki vasat![]()
Valla Aygün sende biliyorsun
2.yarı PAF takımım nasıldı![]()
Aygün şampiyonluğa oynuyor canım..![]()
aygün kümeye kümeye tebrikler ilk maçları yapmışınız güzel olmuş
Dün akşam ikinci maçıda oynadık ben 2-1 kazandım Murat'a karşı ama Aygün sağolsun içine etti...
Bağlantısı gitti bizde çıktık yarın oynarız dedik...
aygündür bu ne yapsa yeridir![]()
Güzel başladı güzel gider inşAllah..
Evet Aygün düşecek inşallah![]()
Aygün-Erdem-Murat kümeye kümeyeeee![]()