arkadaşlar beşiktaşın kalesini galıba paf takımdan erdem koruyacak antalya macında.....
arkadaşlar beşiktaşın kalesini galıba paf takımdan erdem koruyacak antalya macında.....
18 yaşındaki İrfan Sezgin Selçuk, A takım kadrosuna çağrıldığını öğrenmesinin ardından Adana'nın Ceyhan ilçesindeki, kendisi gibi Ceyhanspor'un eski kalecilerinden olan babası Halit Selçuk'u telefonla arayarak müjdeyi verdi.
Baba Selçuk, ''Haberi kendisinden aldığımda önce baba olarak, sonra da Ceyhan adına büyük gurur yaşadım. Oğlumun, görev verilmesi halinde Beşiktaş kalesinde başarılı olacağına inanıyorum'' dedi.
AA muhabirinin görüştüğü kaleci İrfan Sezgin Selçuk da Kırgızistan Süper Ligi lideri Dordoi Dynamo ile önceki gün İstanbul'da yaptıkları özel karşılaşmada, PAF takımının kalesini 90 dakika koruduğunu anımsatarak, ''A takım kadrosunda kaleci sorunumuz olduğu biliniyor. Yöneticilerimiz maç sonrasında beni A takım kadrosuna dahil ettiklerini bildirdiler. Bu duruma çok sevindim'' diye konuştu.
Bir yıldır PAF takımında kalecilik yaptığını anlatan Selçuk, şunları kaydetti:
''Beşiktaş gibi büyük bir takımın A kadrosunda 66 numaralı forma ile oynayacağımı duyduğumda çok mutlu oldum. Bu hafta sonu karşılaşacağımız Antalyaspor maçında görev verilmesi halinde elimden geleni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.''
Dünkü Vatan gazetesi haberi!!
Yazık oldu şamğiyonluk bile gidebilir.Ama bizde Zico varken .
kaleci kesf mi edecek bilemem, ama ANTALYASPOR macindan sonra
3nculugu kesf etmeye baslayacak !!!
Hayal goruyorsun, Runje sortunun icine falan sokmadi. Ayrica Runje ile tipatip ayni hareketi yapan v Hooijdonk kac mac ceza almisti, onu da soyler misin?
Fener'lilerin bu konuyla bu kadar ilgilenmeleri benim cok hosuma gidiyor, anlasilan her yerlerini korku sarmis. Merak etmeyin, forvetimizi kaleye sokup yendik, 17 yasindaki kaleciyle de yeneriz, sorun olmaz.![]()
kötü oldu ya
Türkiye Kupası'nda Fenerle yapılacak maçta Runje oynamıcak
İnşallah kaleye geçecek olan genç kaleci, ona güvenenleri mahçup etmez ve ilerisi için güven verir. Yabancı kaleci oynamasını istemiyorum Türk takımlarında. Bu fırsatı iyi kullanır,hata yapmaz umarım.
"YÜCE ATATÜRK"
Vallahi ben hic sanmiyorum oyle olacagini. Korcan en azindan Umit milli takimin kalecisi, digerleri PAf'in yedegi. PAF'tan gelip Sukru Saracoglu stadinda oynamak kolay degil, bunu basarmak gercekten cok zor. Insallah Murat oynar, gerci onu da hic begenmiyorum ya, neyse. Asil suclu yonetim, Ramazan'i gondermenin arkasindaki dusunce ne merak ediyorum. Adam orada da 2. kaleci, neden yolluyorsun o zaman? Bu riski almaya deger mi?
Murat lig maçında oynayamayacak herhalde. Kupa maçına kadar düzelir belki. Bazen böyle şanslar gelir insanın ayağına. Belli olmaz, çok iyi oynar, kaleyi hemen alır demek zaten hayalcilik olur ama en azından ilersi için güven verirse, Runje sözleşmesi bittiğinde, gitmek istediğinde BJK fazla ısrar etmez.
Dediğin gibi elinde 2 kaleci kalıyor, neden devre arasında diğer 2 kaleci de kiralık verildi, bunu Tigana ve yönetime sormak gerekir. FB sezon başında Serdar'ı düşünmezken şu anda kaleyi o koruyor. 3 tane iyi kaleci olması gerekiyormuş demek ki...
"YÜCE ATATÜRK"
Pierre van Hooijdonk'un bu tür hareketleri yapacak kisilige sahip olmadigini herkes biliyor.. Runje'nin hareketi Nouma'nin hareketinden daha beter sen hareketi görmemissin galiba.. Sakaryaspor seyircisine cinsel organini gösterdi.. Van Hooijdonk'un böyle birsey yaptigi ne zaman görülmüs??
Ne yani, ceza verirken oyuncunun karakterine gore mi ceza verilecek? O bir anlik sinirli yapilan sey, herkesin basina gelebilir, karakterle alakasi yok. Senin alehine butun mac tezahurat yapsalar, senin suratina tukurseler ve ardindan tekme atsalar ve hakem bunlarin hicbirini gormezse sende tahrik olursun, karakter meselesi degil bu.
Ayrica Pierr'in yaptigi hareketi de cumle alem gordu, gerci FB medyasi pek gundeme getirmedi, ama fotograflar burada:
![]()
Evet ceza aynı hareketi yapan Tuncay la Hoojdonk a verilmedi.Ama Beşiktaş lı oyunculara verildi.Neyse işin teknik kısmına gelelim.Bildiğim kadarıyla şuanda oynayabilecek iki tane yeni profesyonel olan kaleciler var bunlardan biri İrfan,biride Erdem ama büyük ihtimalle Tigana Erdem i tercih edecekmiş.Ama belki bu fırsatla kaleci sıkıntısı çeken Türkiye yeni kaleciler edinmiş olur.İNŞALLAH...
Pancu sokup yendiniz tebrikler. Ama o maçta Pancu'nun koruduğu dakikalarda kaleye kaç şut geldi? Bir şut geldi oda dışarıya çıktı. Sence Fenerbahçe'nin gol atamaması anormal mi? Değil çünkü şut çekmedik gol olmadı. Eğer şut çekipte gol atamasaydık size hak verirdim ama şimdi vermiyorum. Önce kaleye geçen kişinin iyi olup olmadığını anlamak için şut çekmek gerekir.
Ya varya yanarım yanarımda Antalyaspor a yeniliriz de Yılmaz Vural ın dilinden 15sene düşmeyiz BJK yi deplasmanda yendik... Ah Runje ah şu haftalarda yapılırmı o hareket...
laf ceviriyorsun... ben karaktere göre ceza verilir diye bir cümle kurdugumu hatirlamiyorum.. hooijdonkun hareketi tam bir komedi.. nouma ile onu kiyaslamak daha bir komedi...
buyur sizin masum runje
ayrica pascali kimse kiskirtmadi.. golü attiktan sonra yapti o hareketi üstelik bizim taraftarimizin onunde.. aslinda ona 6 ay ceza bile az.. "hooijdonk ayni hareketi yapti" demissin ama resimde ben hooijdonkun bir hareketini göremiyorum..
Evet Rumje'ye diyorsunuz bişey yapmadı maraton sansürlemiş daha ne olsun. Ayrıca Pierre de kasıtlı bir hareket bile yok. Aslında buraya açıklamasını yapardım ama biraz cinsel bir yazı olduğu için yazamıyorum.![]()
Hooijdonk'un karakterini isin icine karistirip onu aklayan sensin. Karakter marakter, resimler ortada iste. Ayrica Runje'nin de orada birsey gosterdigini gormuyorum ben, nedense sansur yapilmis. Cok kolay bir sekilde Photoshop ta olabilir, sonucta oratada hareketli bir video yok, madem Lig TV cekti video yayinlasalardi o zaman, ama nedense ortada birsey yokken durup dururken bu haber FB RESMI sitesinde yer buldu, cok ilginc.
Buna benzer bir konu vardı bir konuştum uyarı aldım,konu kapandı.Yine aynı tartışmalar yine benim konuşup ceza almam mı bekleniyor?
Ben burda yazanlardan çok daha hafif bir yazı yazmıştım takım kavgasına dönmüş iyice burası,hala eski defterleri açmaya çalışanlar var eğer uyarı yoksa bende başlayacağım konuşmaya...
Kimileri Runje'ye verilen ceza az kimileri Hooijdonk'a ceza verilmedi demiş. Örnek amacıyla da Nouma baz alınmış. Benim fikrim ise biraz farklı. Benim düşünceme göre Runje'ye verilen ceza ideal, Hooijdonk'a verilmeyen ceza yersiz, Nouma'ya verilen ceza da aşırı abartı. Bugün baktığınızda Şampiyonlar Ligi üst düzey bir turnuvada rakibine yumruk atarak burnunu ve elmacık kemiğini kıran Navarro 7 ay ceza alıyor. Böyle bir durumda rakibe fiziksel zarar vermeksizin çirkin bir davranış sergileyen Nouma 7 ay ceza alıyor.
Asıl olması gereken Runje 3 maç, Van Hooijdonk 3 maç, Nouma 3 maç şeklindedir. Çünkü bu 3'lünün yapmış olduğu hareketler verdikleri mesaj dolayısıyla birbirinden farksızdır. Böylece üç oyuncuya da haklarında alınan cezaî yaptırım kararlarında adaletsiz davranış sergilendiği aşikardır...
Bir son dakikada benden.....
Runje'nin 2 maçlık cezası 1'e indi!
Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Beşiktaş'ın kalecisi Vedran Runje'nin iki maçlık cezasını bir maça indirdi. Runje, bu kararla Fenerbahçe maçında forma giyebilecek.
19.04.2007
Kaynak : DHA
Fenerbahçe maçında oynaması güzel oldu...
oleyyyyyyyy be 1 maça indi...ne güzellll
Şimdide Fenerbahçe tarafı isyan edecek.
Türkiye'de böyle,sahada konuşulacak birşey olmadığı için yine kime kaç maç ceza verildi,kime verilmedi onu tartışacağız.
Çok adil bir karar. Tebrikler Fedarasyon jet hızı ile bir ceza bu kadar çabuk indirilir daha cezanın altına attığınız imzanın mürekkebi kurumadı.
Dememiş miydim demeye bayılırım
Tahkim aynı gün içinde cezayı indirerek bir ilke imza attı, tebrikler. Çifte standart yok diyenlere buyrun işte size çifte standart!
28 haftada bir penaltı çalınmıyor, sahamız haksız yere kapatılıyor, oyuncularımız 3 maç ceza alırken rakip yaptığı çirkin hareketten 1 maç ceza alıyor, neredeyse hiç almayacak. Kırmızı kart gören oyuncu da 1 maç ceza alıyor, elini bilmem neresine sokan daTam bir komedi.
Amcamız dayımız yok maalesef, bu olanlara rağmen şampiyon olarak cevap vereceğiz.
Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Beşiktaş kalecisi Runje'nin 2 maçlık cezasını 1 maça indirdi. Hırvat file bekçisi, takımının Fenerbahçe ile yapacağı kupa maçında forma giyebilecek.
EDU'YA DA İNDİRİM
Tahkim Kurulu, Fenerbahçeli Edu'nun 3 maçlık cezasını 2 maça indirdi. Brezilyalı oyuncu, Gaziantepspor maçında forma giyebilecek.
Kaynak : hurriyetim.com