bjk maçında duygusal olma ha yoksa 30 gol yersin![]()
bjk maçında duygusal olma ha yoksa 30 gol yersin![]()
BURSA BURSA BURSAgüzel gidiyor abi
I'm back...
2-0'lık Bursaspor mağlubiyetinden sonra Türkiye Süper Liginde Beşiktaş'ı Kadıköy'de ağırlayacaktık.Maç öncesinde otoriteler iki takımıda favori göstermezlerken Bursa deplasmanından mağlubiyetle dönen Fenerbahçe'de morallerin düşük olabileceği ihtimali üzerinde duruyorlardı.Maç öncesinde stad çevresinde yoğun güvenlik önlemleri vardı ve hiç bir olay yaşanmadı.Bunda iki takım taraftarlarınında sağduyulu davranışları önemli bir etkendi.Maç öncesinde Fenerbahçe teknik direktörü Aleks Ferguson herhangi bir açıklama yapmayı reddetti.
Çok dostça başlayan mücadeleye Fenerbahçe hızlı başlayan taraftı ve 13. dakika'da yeni transfer Gökhan Ünal skoru 1-0'a taşıdı.hemen 1 dakika sonra yine Gökhan Ünal farkı 2'ye çıkaran golü atıyordu 2-0.İlk yarı bu skorla bitiyordu ve Kadıköy'de müthiş bir taraftar desteğini arkasına alan Fenerbahçe 2. yarıyada hızlı başlıyordu ancak golü Beşiktaş 62. dakikada Kleberson ile buldu 2-1.Kalan dakikalarda Beşiktaş daha baskılı oynuyor gibi gözüksede Beşiktaş'a fırsat vermeyen Fenerbahçe 90. dakikada 10 kişi kalıyordu.Kırmızı kartı gören oyuncu Serkan Balcı'ydı.Herkes maçın böyle biteceğini düşünürken 90+4'te İbrahim Üzülmez ceza alanı içerisinde Mehmet Yozgatlı'yı düşürüyor ve penaltıya sebebiyet veriyordu.Penaltı vuruşunu gole çeviren Mehmet Aurelio maçın skorunu tayin ediyordu 3-1.
Maç sonrasında teknik direktör Aleks Ferguson basına şu açıklamayı yaptı;
---------------YORUM YOK!!!!
Şimdi sadece Beşiktaş maçını yazdım birazdan devam ettireceğim....Okuya herkese teşekkürler.
helal Emre abi süpersin bjk yi yendin![]()
ToutarisV1 taktigi ile bastan baslasaydin keske... Fenerbahce icin ideal... Oyunun en iyi taktigi, ilk sezonumda SL finali oynadim...
Basarilar
Emre abi yenmişin Beşiktaşı
Bakıyorum bu aralar Semih Şentürk'ten ses seda çıkmıyor![]()
Senin adına üzüldüm, FB ve FM adına sevindim.![]()
Abi Semih yedek kaldı Kezman sakattı iyileşti Kezmanla Gökhan'ı oynatıyorum.Aslında Semih iyi gidiyordu Kezman iyileşince Semih'i oynatmaya devam ettim ama baktım oynamıyo artık yedek.
Yorumsuz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yorum yok Mehmet...Semih'te yedek...![]()
3-1'lik Beşiktaş maçının ardından 2-1'in rövanşında Hearts'ı Kadıköyde konuk ediyoruz.
İlk maçı 2-1 kazanmanın rehavetiyle maça kötü başlayan taraftık ve 38. dakikada rakip penaltı kazanmıştı.Luis Hector Cristaldo penaltıyı kullanan isimdi fakat Rüştü topu çelmeyi başarıyordu.İlk yarı başladığı gibi 0-0 beraberlikle biterken 2. yarıda Fenerbahçe fırtınası vardı.Ancak gol bir türlü gelmiyordu.78. dakikada Lewin Nytanga kırmızı kart görüyor ve Hearts 10 kişi kalıyordu.Bu dakikadan sonra maçı rolantiye alan Fenerbahçe 90. dakikada Tuncay Şanlı ile golü buluyor ve maç 1-0 bitiyordu.
Artık Fenerbahçe UEFA Kupasında gruplara kalmıştı ve Şampiyonlar Liginden elenmenin üzüntüsü bir nebzede olsa aşılmıştı.Ve işte Fenerbahçe'nin UEFA Kupası grubu;
UEFA Kupasındaki grup hakkında teknik direktör Aleks Ferguson'un görüşleri ise şöyle idi;
Espanyol, Schalke, Paris ve Brann çok güçlü takımlar ve zor bir kura çektiğimiz görüşündeyim ancak camia olarak inandık bu gruptan çıkacağız ve finale doğru ilerleyeceğiz.
UEFA Kupasında yoluna devam etmenin moraliyle ligde Kayseri karşısına çıkan Fenerbahçe'de hedef 3 puandı.Çok ortada geçen maçı 66. dakikada Edu Drecena'nın golüyle kazanan Fenerbahçe galibiyet serisine devam ediyordu.
Sırada zorlu bir deplasman olan Ankaragücü maçı vardı.Maça iyi başlayan A.gücü 31. dakikada Ramazan Özalp'in golüyle 1-0 öne geçiyordu. Dakikalar 45'i gösterdiğinde ise sahneye Stephan Appiah çıkıyordu ve ilk yarı 1-1 bitiyordu.2. yarıyla birlikte gol kaçırmaya devam eden Fenerbahçe 87. dakikada yediği golle yıkılıyordu.Golün adı Tita'ydı ve maçta 2-1 bitmişti.
Ankaragücü mağlubiyetinin ardından basında Fenerbahçe yerden yere vuruluyordu.Ve bütün gazeteler ortak bir manşetle çıkmıştı.
Ertesi gün Aziz Yıldırım ve Aleks Ferguson ortak bir basın toplantısı düzenliyorlardı;
Aziz Yıldırım: "Medyada dün çıkan haberler ve bütün gazetelerin ortak bir manşetle takımımıza hakarete varan cümlelere yer verilmesi sebebiyle üzüntülüyüz.Basındaki kutsal ittifak yine işler vaziyette.Ama kaybedilen sadece bir maç ve biz teknik kadromuzun yanındayız sonuna kadar ve güvenimiz sonsuz."
Aleks Ferguson: "Sayın başkanında dediği gibi basında bu tarzda çıkan haberlere kulak asmamaya çalışıyoruz.Kaybedilen bir maç var ortada ancak lig uzun bir maraton ve sezon sonu şampiyon olmak tek isteğimiz.Ayrıca başta sayın başkanımız olmak üzere tüm yönetim kuruluna ve taraftarlarımıza yanımızda oldukları için teşekkür ederiz."
Böyle geçen bir haftadan sonra şimdiki rakip Espanyoldu ve Kadıköy'de UEFA Kupası grup maçlarının 1.sine çıkıyordu Fenerbahçe.İyi bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe'de Kezman 45. dakikada sakatlanıyordu.Ve 62. dakikada Rüştü'nün inanılmaz hatasıyla İvan De la Pena maçın skorunu tayin ediyordu 0-1.
Espanyol maçıda kaybedilmişti ve artık taraftarların sabrı taşmak üzereydi.Süper ligde de Sakarya deplasmanına çıkacak Fenerbahçe'de teknik direktör Aleks Ferguson yoğun eleştirilere maruz kalıyor ancak suskunluğunu bozmuyordu.Sakarya deplasmanında alınacak bir kötü sonuç işinden olmasına sebep olacağı fikri hakimdi.Ancak Fenerbahçe Sakaryaspor deplasmanından Gökhan Ünal'ın 29. dakikada attığı golle 1-0 galip ayrılıyordu.
Sakaryaspor galibiyetiyle eleştiriler biraz olsun durulmuş gözüküyordu.Önümüzde Fortis Türkiye Kupasında oynanacak olan Sebatspor maçı vardı.Bu maçla birlikte çıkışını sürdürmek isteyen Fenerbahçe'de Alex'in sakatlığı bulunuyordu ve bu maçta oynayabilme ihtimali yoktu.Fenerbahçe maça iyi başladı ancak 20. dakikada Gökdeniz Karadeniz sakatlanarak yerini Mehmet Yozgatlı'ya bıraktı.Fenerbahçe'nin ilk golü 25. dakikada Tümer'den geldi 1-0.39. dakikada Tuncay farkı 2'ye çıkardı 2-0.İlk yarı bu skorla biterken 3. gol 60. dakikada penaltıdan Tümer'den geldi 3-0.Perdeyi kapatan gol 72. dakikada Mehmet Yozgatlı'dan geldi 4-0.
4-0 kazanılan kupa maçı sonrasında Süper Ligde rakip Manisaspor'du.Manisaspor karşısında kötü bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe buna rağmen Kezman'ın 11. dakikada attığı golle maçtan 1-0 galip ayrılmayı biliyordu.
Takımın kötü gittiğine dair yapılan eleştirilere teknik direktör Aleks Ferguson maç sonunda şu yanıtları verdi;
Takımın kötü gittiğini söyleyenler Fenerbahçe'nin başarısını çekemeyenlerdir.Takım çok iyi top oynamıyor gözükebilir ancak kazanmayı biliyor.Ayrıca hakkında istifa edecek dedikoduları tamamen asılsız birer haberdir.Görevimin başındayım ve kontratım bitene kadar Fenerbahçe'nin hizmetindeyim.
Sırada UEFA Kupası grup maçı vardı ve Brann deplasmanına gidilmişti.Maça hızlı başlayan Fenerbahçe 7. dakikada Stephan Appiah ile öne geçti 0-1.İlk yarı bu skorla biterken 55. dakikada Bakkeskora denge getirdi 1-1.Tuncay69. dakikada Fenerbahçe'yi tekrar öne geçirdi 1-2.Perdeyi kapatan gol 77. dakikada Gökhan Ünal'dan geldi 1-3.
Ligde zorlu bir deplasman olan Sivasspor deplasmanı gelmişti.Herkes Fenerbahçe'nin puan kaybedeceği görüşünde idi.Fakat Fenerbahçe maça çok hızlı başladı ve 16. dakikada Gökhan Ünal'la golü buldu 0-1.İlk yarı bu skorla biterken beklenen 2. gol yine Gökhan Ünal'dan 78. dakikada geldi 0-2.Balili 90. dakikada farkı 1'e indiriyordu 1-2.Ancak bu gol Sivasspora yetmedi ve Fenerbahçe sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Sivasspor deplasmanının ardından rakip bukez Antalyaspordu.Antalyaspor İstanbul'a puan için gelmişti ve istediğini elde etmesini bildi.Mükemmel bir kontra atak futbolu oynayan konuk ekip 56. dakikada Stephan Appiah'tan yediği golle 1-0 geriye düşmesine karşın 66. dakikada Ali Zitouni ile 1-1'lik beraberlikle sahadan 1 puanla ayrılıyordu.
Haftasonu Trabzonspor deplasmanına gidecek Fenerbahçe'de işler yoluna girmiş gibi gözüküyordu.Zor geçmesi beklenen Trabzonspor deplasmanında belkide sezonun en güzel futbolunu oynayan Fenerbahçe sahadan 46. dakikada Kezman ve 74. dakikada Alex'in attığı gollerle 2-0 galip geliyordu.
Zorlu bir deplasmandan 3 puanla dönmenin moraliyle Denizlispor Kadıköy'de ağırlanıyordu.Çok zor geçen maçı Fenerbahçe 31. dakikada Stephan Appiah'ın golüyle 1-0 kazanıyordu.
Denizlispor maçı sonrasında rüzgar Fenerbahçe'den yana esmeye başlamış ve eleştiriler azalmıştı.Artık herkes Fenerbahçe'nin şampiyonluğun en büyük adayı olduğu yönünde fikre sahiptiler.
Bu moralle UEFA Kupasında Schalke'yi ağırlayan Fenerbahçe'de hedef 3 puandı.Maçada çok iyi başlayan Fenerbahçe 11. dakikada Kezman ile 1-0 öne geçti.İlk yarı bu skorla biterken bir çok fırsatı değelendiremeyen Fenerbahçe karşısında Schalke golü 71. dakikada Halil Altıntop'la buluyor ve maç bu skorla bitiyordu 1-1.
Maç sonrası Aleks Ferguson bu beraberliğin telafi edilebileceğini ancak Rüştü'nün sakatlanmasının çok kötü olduğunu belirterek Volkan Demirel'e de en az Rüştü kadar güvendiğini söyledi.
Sırada Rizespor deplasmanı vardı ve artık kaybetmeye tahammülükalmamıştı şampiyonluğa oynayan takımların.Zorlu geçmesi beklenen maçı Fenerbahçe domine ederek 53. dakikada Gökhan Ünal, 67. dakikada Uğur Boral ve 85. dakikada Lugano'nun golleriyle 3-0 kazanıyordu.81. dakikada Emrah Eren kırmızı kartla oyun dışında kalıyordu.
Okuyan herkese teşekkürler.......
İyi gidiyorsun.Ancak maçlar az gollü bitiyor gibi...![]()
Forumlarımıza 1'den fazla hesap ile üye olunamaz. 1'den fazla hesabı bulunan üyelerin kullandığı tüm hesaplar kapatılır
Evet takımın biraz gol sıkıntısı var aslında defansif oynuyordum birazda.
Son güncellenen kariyer için TIKLA.
Emre abi bravo iyi gidiyorsun..Sana benim seni yendiğim taktiği öneririm.mac_attacak taktiğin adı
![]()
Erdem abi,
seni ilk önce tebrik ederim.
Taktiğin ne ?
enson 4312 Serhat.
İyi Gidiyosun Tebrikler..Schalke 04-Gelsenkirchen olayını anlamadım
7.0.2 yamasını yükleyince Almanya Ligi takımlarının isimleri takma adlarına,stad adlarına falan geçiyor.Olay o galiba...
Forumlarımıza 1'den fazla hesap ile üye olunamaz. 1'den fazla hesabı bulunan üyelerin kullandığı tüm hesaplar kapatılır
Fenerbahçe oyunda süper lig de en iii takım fakat sen bekleneni veremiyorsun.İnşallah takımda işler yoluna girer.Devamını dilerim.
Evet olay o beyler yamadan kaynaklandı sanırım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet biraz problem var ama işler çokta kötü gitmiyor az skorlarlada olsa kazanıyoruz.Yabancı kontenjanı baya bir sıkıntı yaşattı ilk yarı itibarıyla ama başarısız bir takım değiliz![]()
Bunun çözümü var. Bir dosyayı silince bu olay kalkıyor. Eve gidince yazayım.
Emre abi taktiğini düzelt.dm oynatıyor musun?
3 kulvarda ilerliyoruz ve puan durumları hakkıında henüz bir bilgi koymadım şimdi vakti geldi diye düşündüm.
Türkiye Süper Ligi
Fortis Türkiye Kupası
UEFA Kupası B Grubu
![]()
gereçekten çok az puan birde 2 yenilgi