Çoğu arkadaş bu maçtan süpriz bekliyor olacak yani Sakarya yener diyecek...
Bende bu görüşe katılacam süpriz olarak değil ama banko olarak...
Çoğu arkadaş bu maçtan süpriz bekliyor olacak yani Sakarya yener diyecek...
Bende bu görüşe katılacam süpriz olarak değil ama banko olarak...
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Evet SAKARYASPOR YENER
Eze eze yeneriz ..
Bu maç berabere biter.
Bu maçın sonucunu Sakarya'nın performansı belirler
So what?
Saike
Sakarya'da artık maç kazanacak derman yok.
Ezicez![]()
Maçın sonucunu biz belirleriz her zaman olduğu gibi .. Hatta Necati belirler ..![]()
Bence Sakarya bu maça asılacaktır çünkü adamlar zaten ligden düştü oyuncuların artık son kez kendilerini gösterecekler oyuncular süper ligde devam etmek için ellerinden geleni yapacaklardır ondan dedim yoksa hepimiz biliyoruz sakarya'nın normalde Gs'yi yenemeyeceğini
So what?
Saike
bence Sakarya'nın iddiassı kalmadı die önemsemicekler bu maçı
bu yüzden rahat yeneriz die düşünüyorum
sakaryanın artık umudu kalmadı gs alır
ya siz varya galatasaray in yenilmesi isine gelenler sakarya alirdemisler hele turugt kardes yapmaya nasil bu mac banko sakarya
bu arada sakarya bu maca cok asilcak cunkubaska takima transfer olabilmeleri icin bu mac onlar icin on vitrin ozellikle martinez ve cangele icin
Gs alır.....
Galatasaray rahat kazanır...
Umarım Gs taraftarının düşündüğü gibi düşünür Gs li oyuncular ve öyle maça çıkarlar![]()
So what?
Saike
banko diyen arkadaslar sacmalamasin ya .N oluya sakarya kimle oynuyo alla alla .G.Saray rahat rahat kazanacak!!!
Bu maçta 3-4 tane atarız![]()
Neyse maç sonunda göreceğiz kim yenmiş kim yenilmiş,ama benim bu maçta favorim Sakaryaspor. .%100 yenecek demiyorum ama içimden sakarya geçiyor.
Sakarya-Galatasaray maçı seyircisiz!
Sakaryaspor'a Beşiktaş maçında sahaya atılan maytaplardan dolayı seyircisiz oynama cezası verildi. Bu arada Runje'ye tüküren Cangele'ye de 3 maç ceza verildi. Buna göre Galatasaray'ın bu hafta Sakaryaspor ile deplasmanda oynacağı maçta tribünler boş olacak.
Öte yandan Kurul, Vestel Manisaspor maçında çıkan olaylar nedeniyle Fenerbahçe'ye 2 bin 500 YTL para cezası verdi. Sakaryaspor, Beşiktaş maçında çıkan saha olayları nedeniyle PFDK tarafından 1 maç seyircisiz oynamayla cezalandırılırken, rakibine tüküren Cangele 3 maç men cezası aldı.
Lig TV
Sakaryaspor'un düşmesi zaten kesinleşti. Cangele olsa da olmasa da değişen bir şey olmayacak.
seyircisiz olmasi kotu seyirci olsa gsdaha iyioynardi
seyircisiz olması Gs için kötü Caangele olayı Gs için bir avantaj olmuş bakalım ne olacak Gs maçın favorisi bence
So what?
Saike
maytaptan seyircisiz oynama
katiller her hafta aynı stadda
nasıl diyordu siz, "ulusoy istifa" heehh aynen öyle![]()
alırız rahat
Galatasaray çok rahat alır...
ne favorisi,ne kesin sakarya sı.bence bitmiş bir maç gerek bile yok yazmaya.