arkadaşlar herkez bildiklerini paylasırsa küçük klüpler için çok iyi bir durum olur bnmde yardımaa ihtiacım var çünkü![]()
![]()
arkadaşlar herkez bildiklerini paylasırsa küçük klüpler için çok iyi bir durum olur bnmde yardımaa ihtiacım var çünkü![]()
![]()
özür dilerim ama hiç aklıma gelmiyor
ilhan mansiz
bende ii ve serbest bi oyuncuya pek rastlamadm 7.02 güncelle olduğu için ilhan zaten oyunda yokonun için bi şey diyemeyeceğim
kirilov diye bir oyuncu var. serbest deil ama temmuzun ortalarında[ilk sezonda] sözleşmesi bitiyor.defansif özellikleri bayaa ii. ramazan tunç ve murat özatak da öyle....
serkan gedik var
Fadiga, Naybet, Giovanni...
700 da tim de clor miydi cler miydi öle bişey serbest gelir tam az alkmar
ilhan manzız
FM 06da çok fazla tanınmış serbest oyuncu vardı ama FM 07 de hiç bilmiyorum...
ramazan tunc defans kontrati bitio anls temmuz agustos gibi gelio
uruguaylı dario silva var yazık adam gerçek hayatta ayağını kaybetti
mustafa karabulut u al bence mutlaka cok farkli bi oyuncu...
1 sezon sonra Edgar Davids serbest kalıyor. Bu tecrübe abidesini kaçırmayın derim.
serbest durumunda fazla ıyı oyuncu olmuyor
marinelli(arjantin i load all players yapınca-arkadaş arjantinli)
grenet,flavio conceiçao aklıma gelenler
greneti bulmak için de fransa yı load all .. yapıosun
rossini-nice aldım 21 yasında bidahaki sezonaa 7.1 milyona $ sattım yane %100kar sonra flavio conceiçao var bide ibrahim ba var ama 32 yasnda amma serbestlerin en iyisi derim fransa için biçilmiş kaftan
aimar,cahill,sasa iliç
roberto holsen, vioresin sinani, felipe(al-sadd), hamdi salihi , reinaldo , petr johana, fabao, luizao, nelson korsos, favaro, carlos lugo , horacio peralta,john o'brien ,evanilson , danilo, danilo turcios, kavianpour,diego gavilan , szymkowiak , hugo leal, adel chedli, mea vitali jobanny rivero , jorge anchen, jamell ramos
kaleci volkan ünlü , ismael ayaz 2.liig için kesin alın serkan gedik ucuzdur alabilirsiniz.
bece duscher ve doudin bunlar 2 de super
2 €ski GaLatasarayLı
Fabio Pinto
FeLipe
koroman ikinci sezon serbest kaliyor sirp oyuncu tam bir takim oyuncusu
Ben 5 Avrupa ligi seçiyorum..Küçük takımlarında başlıyorum ve oyuncu aramada serbest oyuncularda hep Almanya'dan 16 17 yaşında oyuncular çıkıyo ve özellikleri çok kötü bunlardan başka yok![]()
(/s)
conceiçao bunu unutmuşum
hamdi salihi. ramazan tunc. murat özatak. batista. murat alacayir. resül dege. ilhan mansiz. bülent ücüncü. hasan gültang. davino. luciano.kirilov.serkan gedik.endrit vrapi.hami mandirali.ahmet arslaner.hüseyin karakayis.kingston.bu kadar yeter mi?
rossını oyunun başında serbest bide murat doymus var ikiside iyi oyuncular
ilhan mansız ,vedat inceefe