Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 104 arası toplam 104 sonuç

Konu: Fenerbahçe'ye tarihi ceza geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bizimde buz gibi golümüz verilmedi eğer o gol sayılsaydı bugün burada değişik şeyler konuşuyor olurduk
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Runje Ne Olacak?

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Kimse küfür edilmeyi haketmez Batuhan.Hem bir insana küfür ediyorsan o insanın hakettiğinden değil edenin acizliğindendir...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Bu çok ayrı birşey tamam bunu söyle ama başka birşeyden bahsediyoruz burada hakem hatası falan değil...
    Demekki 30 milyon Türk insanı aciz bir o hakem haklı.... Herhalde 30 milyonunda bir bilidği vardır.

Quote Originally Posted by hsncnmtn View Post
    ya arkadaşlar gerçekten bazı şeyleri görmemezlikten geliyorsunuz...

[örneğin tuncay'ın baki tarafından saha içinde çim gibi biçilmesi ve hakemin bu olay karşısında kayıtsız ve kartsız kalması...]
    bazı şeyler?

sen benim maç sonu yorumumu okumadın galiba.. hakem çok başarılı fln mı dedim ben? evet gerçekten çok hatalıydı, baki kırmızı kart görmeliydi dedim. biz bunları görüyoruz, söylüyoruz sizde maç sonu yapılanları görün ama..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Runje cezasını almıştır ve çekmiştir...

Hakem haksızda olabilir ki bir çok konuda haksızdır maçta ama bu küfür ediyor olmayı gerektirmez...Yada küfür edilmeyi hakettiğini...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by fıratcan_bjk View Post
    Bende sana FB nin Kadıköy de yaptıgı Frankfurt maçını hatırlatırım Farnkfurt 14.sırada...
    arkadaşım bu federasyonlar ancak bu kadar oluyor derim.Adamda moral mi kalır böyle kararlar karşısında...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul Favori Personel: Edgar Davids Favori Menajer: Jose Mourinho

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    o ricoya uçan tekme adam bence azizle anlaştı çünkü kavgadan sonra gidip azizle konuşuyodu.
    insana iftira atmak ne kadar kolay beee

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

arkadaşım bu federasyonlar ancak bu kadar oluyor derim.Adamda moral mi kalır böyle kararlar karşısında...
    Oda mı federasyon yüzünden

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    bazı şeyler?

sen benim maç sonu yorumumu okumadın galiba.. hakem çok başarılı fln mı dedim ben? evet gerçekten çok hatalıydı, baki kırmızı kart görmeliydi dedim. biz bunları görüyoruz, söylüyoruz sizde maç sonu yapılanları görün ama..
    bnce maç içinde yapılanlar maç sonunda yapılanlardan daha önemlidir. maç sonunda olan şeyler maçın sonucuna etki etmez.ama maç içinde...

Yorumlarımızı saygı & sevgi çerçevesi içerisinde, konuyu saptırmadan yaparsak tam süper olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Neyse beyler kimse kimseye hak vermeyecek zaten bunu herkes biliyor o yüzden benim açımdan konuşulması gereken birşey kalmadı.Benim için kapanmıştır konu uzayacak sabaha kadarda olsa öyle gözüküyor.Tartışmaktan gerilmekten başka birşey yok ortada neyse herkese iyi akşamlar....

Nesil
    2006

Runje cezasını almıştır ve çekmiştir...

Hakem haksızda olabilir ki bir çok konuda haksızdır maçta ama bu küfür ediyor olmayı gerektirmez...Yada küfür edilmeyi hakettiğini...
    Meşale'yi kim yaktı? Taraftarın yakması yasak. Ama bir futbolcu yakıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

o macta tertemiz golumuz iptal edilmisti ayrica maci yoneten hakem paparesta nin lisansi iptal edildi..

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

tabikide evet! federasyonun muhteşem!!! hakemlerin maç içinde oyunculara o kadar ii!!! davranıolar ki moraller birden tavan yapıo!!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    batuhan o ''Amcamız Yok ki Kupamız Olsun. '' özlüsözünün başına federasyonda'yı getirirsek süpper olur...

Uyarıyorum uyarıyorum konuyu saptırmaya devam ediyorsunuz. Yazıyorsunuz yazıyorsunuz başladığınız yere dönüyorsunuz.Kilitli

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri