cem demir adam hangi takımda olursa olsun bana muhakkak atıyo aydaa oynasak yine atar özel bi ilgisi var bana karşı...
cem demir adam hangi takımda olursa olsun bana muhakkak atıyo aydaa oynasak yine atar özel bi ilgisi var bana karşı...
Evet beyler Banada Ankarasporlu Jelic her maçta gol atıyor.Hatta bazen Ankaraspora yeniliyorum.Kafam atıyor!Yani geçmişte Ankarasporla 6 maçımda 6sında da gol attı.Tabi hepsinde bitane değil!Alcam bi gün Fb'ye ama!
Baba benim basimin belasi iki oyuncu var ...
Bu adamlar ile ne zaman mac yapsam ban karsi cosuyorlar...
birincisi Brad fridel anlayamadim gitti ne zaman blakburn ile oynasam abartmiyorum 9 dan asagi oynamiyor
ikincisi Bunu biraz normal karsilayacaginiza eminim SAMUEL ETOOO
Bilmiorum ne zaman kurtulurum bunlaradan .......
2007 de nobre ne kadar gol atarmıs yav![]()
davıd james
bıde man utd dekı kuczkya ıkısıde kalecıı:@
Pardon beyler üstte Ankarasporlu Jelic yazmışım.Ç.Rizesporda kendisi.Özür dilerim!
Ya Bursada Ki Eser Var Eski Bjk Li Kafayi Yicem Her Mac Atar Mi Insan Ya???2014 Yilindayim Hala Atiyor..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2014 Te Real De Niguez Die Bir Oyuncu Cikti Serefsiz Bi Sezonda Gruplarda Karsilastik 2 Macta 4 Tane Salladi Bi Maaci 4-3 Aldim Bi Maci 4-2 Kaybettim Sonra Ceyrekte Eslestik Bu Sefer De 3 Tane Salladi.elendim Tabi Ki De...![]()
Sıkı markaj yaptırmayı dene bide!
BİRADER YALNI< FRİEDEL ANTRENÖR OLUNCE HAYVANİ BİŞEY OLUYOR.SUAN BENDE MANYAK HERSEYİ 5 YILDIZ
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
KANKA TORAMAN I ALDIM FB YE HIZLI DEFANS DIE SIKI MARKAJ FALAN FAYDA YOK ESER EN KOTU BI KAFA YAKALIYO ATIYOR.OLSUN GENE YENIYORUM AMA GICIGIM HERIFE![]()
beni sinir eden 2 adam war -zoltan gera- ve -carew- her maç bana karşı şow yapıyolar yaww
Ivan Klasnic hangi takimi alirsam alayim gol atiyor
cl lerden hatırlıorum arsenalden carlos vela barcelonadan dos santos newcastle dan lennon atletico dan sergio agüera bunlar wonderkid olduklarından durdurulamıolar
pancu son macımda gol 2 tane gol attı ilk malubiyetimi aldım onun yuzunden![]()
derren bent sanki adam sadece bana gol atmak icin var
crouch , saviola , yakubu![]()
drogba..palacio..allah belalarını versin bunların her maç bana patlıyo şerefsizler![]()
eder ceceron ya adam her maç bana gol atıo uyuz oluorum durduramıyuorum adamı![]()
ballack adam bana gol atmak için maç oynuyor hepte kafa hepte son dk.![]()
saviola zor durdurmak
ingilteredeyken samaras hep bana gol atıyodu hemde son dakikada![]()
Deivid İllet Bi Adam Ne Zmn Fenerle Maç Yapsam İLLA'ki Atacak Ya Üfff
TÜMER METİN TAKIMIN UYUMUNU ALT UST ETTİ UMİT KARAN NECATİ GÖKHAN UNAL ADAMLAR YEMEKTEN İÇMEKTEN KESİLDİ FENERE TERS GOL ATMAKTAN KESİLMEDİ
tek kelimeyle ARSENAL yenemiyorum yenemiyorum yenemiyorum deli oldum arkadaş fb den liverpool a geçtim iç saha 6 da 6 dış saha 6 da 0 :5 beraberlik 1 mağlubiyet
![]()