valla ben hıc dıkkat etmedım
Bende dikkat etmedim ama 2-3 maç gol yemden mutlaka geçirmişimdir...
bnm 8 mac en son akLımda kaLan
Benimde 10 maç falan olması lazım Fb ile !
30 dakida![]()
20 mac barcelona ile. Kalede akinfeev solda marcelo sagda zambrotta gobek te puyol ve garay
bu bnm felsefemde yatmıyor..bizim topcular yemeden atamadıkları için maçlarım hep üst bitiyo![]()
walla ben besıktas la 1 mac yemesem dıer mac mutlaka yıyombole bıseye bende hıc dıkkat etmedım ben genelde en cok gol atan flan onlara bakarım
valla ben dardanelsporla 2 ligde olmaminda avantajiyla saglam defans kontraatak uyguluyorum uzun toplari secerek kalede ali melih ozcelik defans koray icten murat kahraman murat ozavci firat turkerbide dm var oda mehmet guven veya tolga deniz
4 maç fb ile sonra cl'de 4-0 yenildim zaten
maxmimum 60 dk..
maalesef arkadaşlar gol yememeyi başaramıyorum ama müthiş bir gol atma potansiyelim war tottenham ile maç başına yaklasık 2,35
bende hiç dikkat etmedim ama gol yememek elde değilki benim topcular yemeden atmıyoo![]()
fenerle gol yemeden7-8 mac gol atmada baya iyi bir takımım var . mac basına 3.00 hemen hemen
Roma ile 14 maç üst üste gol yemedim..Kalede Canizares![]()
VaLLa benim en fazLa 3-4 maç kadar oLuyor.En fazLa Genk i yönetirken 9 maç yememişimdir ama beLçika Ligide çok zayıf.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
benim 20 mactan fazla sanırsam yanı sezonda 4-6 gol yedıgımı dusunursek oda sampıyonlugu garantıledıkten sonra.nasıl oldugunu merak eden arkadaslar bakabilir http://forum.turksportal.net/vb/show...039#post628039 buradan
17 mac fıerentına da bıraz defansıf oynadıgım ıcın gol sorunum olmuyor.defansım sagda blası solda manuel pasqual ortada tomas urfalusjı ve danılenını
5-6 maçtı sanırım...
en fazla 2 maçtır tatiğiim 4-1-3-2 olduğundan defans biraz boş kalıyo bayağı yiyoz allahtan SİNAN BOLAT var
9 maç olmuştu benim.
dikkat etmedim ama 2-3 yada en fazla 5 maç olmuştur
47 maç gs ile...47 nin sonuda fb atmıştı...maç 9-1 bitti fb 7 kişi fln kalmıştı 7 kişiden gol yemiştim...
Dynama Kiev le oynuorum ama yemeden maç geçmioher maç en az 1 yiyoz ama gene alıoz maçı
benim 18 mac Debreceni ile
Bir ömür geçti