1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Oyun Kayit Hatasi (HATA RAPORU) !

Default Oyun Kayit Hatasi (HATA RAPORU) !

Oyunu 1-2 saat kendi halinde biraktim islerim vardi , geldigimde oyunu kaydetmek istedim , oyunu kaydediyormus gibi yapiyor yani sonuna kadar ilerliyor ibre , sonrasinda masaüstünde 1 hata raporu "Oyun Kaydedilemedi" yaziyor , OK' diyorsun , oyuna geri dönüs yapabiliniyor , yani oyundan atmiyor , fakat ne denediysem oyunu kaydedemiyorum , bir bilgisi olan var mi ?!

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Oyunu başka yere kaydetmeyi deneyebilirsin Mesela genelde Belgelerim/sports interactive/Football Manager 2007´nin içine kayıt eder sen kayıt ederken başka yere kayıt et daha sonra oyuna girerken o kayıt ettiğin yerden kayıtlı oyunu açarsın.

denedim birader olmuyor ya =( ne güzelde ilerlemistim =(
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tamam birader sorunu cözdüm sagol genede tavsiyelerin icin , benim oyun diger Sabit Disk'te kayitli F:'de , Belgelerim vs. C:'de ya , F:'de kaydetmeyi denedim oldu , insallah baska bi aksilik cikmaz =) kib

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Save'li oyunun yedeğini al derim C'ye.Ne olur ne olmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Eagle_Eye View Post
    denedim birader olmuyor ya =( ne güzelde ilerlemistim =(
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tamam birader sorunu cözdüm sagol genede tavsiyelerin icin , benim oyun diger Sabit Disk'te kayitli F:'de , Belgelerim vs. C:'de ya , F:'de kaydetmeyi denedim oldu , insallah baska bi aksilik cikmaz =) kib
    Sorunun düzeldiğine sevindim arkadaşım

Bol Fm´li Günler.!!!

Mesaj Yetkileri