Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 60 arası toplam 60 sonuç

Konu: Transferde şok şok şok!! Pes etmeyin!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Ne başkanlar var.Kimisi zorla oyuncu satar,kimisi.......

Evet Bu olay güzel ben Lincoln'u transfer ederken Galatasaray'a para yetmiyordu aslında ama alabildim

Valla Baskanin eli acikmis epey biBen Eskisehirde oynuyorum Baskan Nebi hatipoglu cok cimri yaa

Nesil
    2006
    Yer
    ist/üsk

demekki böle başkanlarda oluyormuş ben böle başkanı ayakta alkışlarım

ilk defa basima geldi benimde daha once hic olmamisti

Episode 13 Misafir

böle gerçeklekiler olunca fm daha çok seviliyor

eewet bi denemek lazım

fm 2007de chelseayi sırf bütçesi için almıştım bir kere.başkan 150 mn$ bütçe vernişti.kakayı 110 $ almıştım geriye 40 kalmıştı fakat ben adrianoya 60 mn dolarlık teklif yaptım adamda gelince kulübün menfaati için 20mn doları abramovich ödedi sağolasın

dikkat ettimde sade ingilizlermi yapio bunu?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Hakkaten güzelmiş FB'de oluyordur İnşallah...

vAy be Bizde zor olur

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

Valla cok guzel boyle baskanlarda varmış...

ingilizlerde heralde genelde

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by gorkem35 View Post
    ama sonuc noldu martinsi aldik eleman sicti..... cok kotu oynadi bende istifami werdim
    okurken benimde aklıma o geldi .. bilmiyorum yalnıs anlama ama ben martins'e o kadar para vermem yarısı beleş de olsa o parayla çok daha iyi adamlar alınabilinir...

evet ya ne başkanlar var..ama aldığı adam martins yanee tabiki karşılar

walla ben weririm.. genelde hiz hizlanma 20 bitiricilik warsa bide forwetin bomba oluyo.. martins guzeldi aslinda ama oynamadi iste..

bence senin forvetindeki oyuncularin o kadar iyi degildiye baskan martins i almani kabul etmistir

Ben suanda Riquelme'yi Trabzon'a getirmeye calisiyorum arada 4 milyonluk fark var. Insallah baskan karsilar bu parayi. Denemesi bedava

evet bu olay hsv ile oynarken benimde basima geldi.eger almaya calistiginiz oyuncu kaliteli bi oyuncuysa ve paraniz yoksa baskan kendi cebinden parayi oduyo her takimda oluyomu bilmiyorum ama guzel bi olay ...

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

arkadasım yanlıs anlama ama sende hep bu konulara calısıyosun cınlık var sendebu arada tesekkurler denemeye değer

Ben GS yi yonetiyorum para vermekten ziyade Canaydın benden yol parası isteyecek nerdeyse

bi kere aldiin adam kitasal olcak garanti yoksa olmuyo...trabzonda riquelme icin yapabilir belki...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

cok güzel ilk defa görüom

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    vay be ne baskanlar var
    bunun tersi de oluyo ben erciyes i calistirirken takimin en iyisi jaba ydi ben ikinci ligdeydim takimin kasasinda fazla para yoktu rize 2.5 m ytl verdi baskan bu teklif reddedilemez dedi bana sormadan kabul etti

Quote Originally Posted by sercan515 View Post
    bunun tersi de oluyo ben erciyes i calistirirken takimin en iyisi jaba ydi ben ikinci ligdeydim takimin kasasinda fazla para yoktu rize 2.5 m ytl verdi baskan bu teklif reddedilemez dedi bana sormadan kabul etti
    evet bu bana çok oldu ben çok daha iyi fiyata satabilicekken kendisi bana sormadan kabul etti enayii

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süper ya .Allah herkesin takımına böyle bir başkan versin.

bikerede madrid te fernando torrese arsenal teklif yapti 67milyon$ ben torres uzulmesin diye reddetmedim teklifi ucuk bi rakam yaptim 167milyon$ soora arsenal bi kabul etti.. baskanda direk teklif reddedilemez dedi kabul etti.. allahtan arsenalde para yoktu alamadi

bide sey kesfettim.. takimla oyuna baslar baslamaz transfer butcesini artirin deyin..eger zenginseniz 20 milyon artiyo

Quote Originally Posted by Selim55 View Post
    Ben suanda Riquelme'yi Trabzon'a getirmeye calisiyorum arada 4 milyonluk fark var. Insallah baskan karsilar bu parayi. Denemesi bedava

Arkadasim sen bosu bosuna umutlanma riqelme trabzona gelmez klub verse bile oyuncu istemez.. ben fenere getirmek istedim 325 milyar haftalik maas verdim yinede gelmedi..

trabzona gelmesi icin anca senin uefa falan alman lazim..o da cok zor...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri