Ne başkanlar var.Kimisi zorla oyuncu satar,kimisi.......
Ne başkanlar var.Kimisi zorla oyuncu satar,kimisi.......
Evet Bu olay güzel ben Lincoln'u transfer ederken Galatasaray'a para yetmiyordu aslında ama alabildim
Valla Baskanin eli acikmis epey biBen Eskisehirde oynuyorum Baskan Nebi hatipoglu cok cimri yaa
![]()
demekki böle başkanlarda oluyormuş ben böle başkanı ayakta alkışlarım![]()
ilk defa basima geldi benimde daha once hic olmamisti
böle gerçeklekiler olunca fm daha çok seviliyor
eewet bi denemek lazım![]()
fm 2007de chelseayi sırf bütçesi için almıştım bir kere.başkan 150 mn$ bütçe vernişti.kakayı 110 $ almıştım geriye 40 kalmıştı fakat ben adrianoya 60 mn dolarlık teklif yaptım adamda gelince kulübün menfaati için 20mn doları abramovich ödedi sağolasın![]()
dikkat ettimde sade ingilizlermi yapio bunu?
Hakkaten güzelmiş FB'de oluyordur İnşallah...
vAy be Bizde zor olur
Valla cok guzel boyle baskanlarda varmış...
ingilizlerde heralde genelde
evet ya ne başkanlar var..ama aldığı adam martins yanee tabiki karşılar
walla ben weririm.. genelde hiz hizlanma 20 bitiricilik warsa bide forwetin bomba oluyo.. martins guzeldi aslinda ama oynamadi iste..
bence senin forvetindeki oyuncularin o kadar iyi degildiye baskan martins i almani kabul etmistir
Ben suanda Riquelme'yi Trabzon'a getirmeye calisiyorum arada 4 milyonluk fark var. Insallah baskan karsilar bu parayi. Denemesi bedava![]()
evet bu olay hsv ile oynarken benimde basima geldi.eger almaya calistiginiz oyuncu kaliteli bi oyuncuysa ve paraniz yoksa baskan kendi cebinden parayi oduyo her takimda oluyomu bilmiyorum ama guzel bi olay ...
arkadasım yanlıs anlama ama sende hep bu konulara calısıyosun cınlık var sendebu arada tesekkurler denemeye değer
Ben GS yi yonetiyorum para vermekten ziyade Canaydın benden yol parası isteyecek nerdeyse![]()
bi kere aldiin adam kitasal olcak garanti yoksa olmuyo...trabzonda riquelme icin yapabilir belki...
cok güzel ilk defa görüom
Süper ya.Allah herkesin takımına böyle bir başkan versin.
bikerede madrid te fernando torrese arsenal teklif yapti 67milyon$ ben torres uzulmesin diye reddetmedim teklifi ucuk bi rakam yaptim 167milyon$ soora arsenal bi kabul etti.. baskanda direk teklif reddedilemez dedi kabul etti.. allahtan arsenalde para yoktu alamadi![]()
bide sey kesfettim.. takimla oyuna baslar baslamaz transfer butcesini artirin deyin..eger zenginseniz 20 milyon artiyo
trabzona gelmesi icin anca senin uefa falan alman lazim..o da cok zor...