Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 195 arası toplam 195 sonuç

Konu: FTK Final | K.Erciyesspor - Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Ibrahim formayi istedi, Jabi vermeyince Jabi'ye omuz atti oda onun bogazina sarildi. Ikisinede kirmizi gösterilmeliydi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Fener'le 31.Haftada Inonu'de oynadiniz zaten, yetmediyse birdaha geliriz Inonu'ye.
    Futbol dersi veririz
    Sanırım maçı izlemedin.İkinci yarı ve ilk yarının sonlarında kimin daha iyi olduğunu bilmiyorsun galiba.Futbol adil bir oyun değil.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    İnşallah Beşiktaş Avrupa kupalarında başarılı olur. Ama Türk takımları oralarda zorlanıyorlar. Neden? Çünkü oralarda İsmet Arzuman’lar yok.

Erman TOROĞLU
    Yazının tamamına özellikle bu bölümüne daha fazla katılıyorum.4 büyükler hakemler tarafından kollanıyor ligimizde.Aynı oyuncular Avrupa'ya çıkınca mağlup oluyoruz ya da kırmızı görüyorlar.Bence TSL hakemlerindeki bu zihniyetin değişmesi gerekiyor.

Kışkırtıcı & tartışma çıkaracak mesajlar atmayınız. Lütfen

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Neden insanlar bu kadar kotu futbolun uzerine dusuyor anlamadim. Sonucta ulkemizdeki futbol kalitesi ortada, nedense 2 takimi adeta 'linc' ediyorlar, halbuki ayni sekilde GS ve FB de cok cok kaliteli top oynamiyor, ustelik bu 2 takima da elendiler kupada.

Sonucta BJK kazandi ve kupayi aldi, tebrik edeceginize hala kotu futbolu gundeme getiriyorsunuz. Bizim ne yas ortalamasi 30 olan bir kadromuz var, ne de 4 oyuncuya 55 milyon dolar verdigimiz yok, yani boyle bir durumda kendi durumuzunu konusacagina yepyeni ve yas ortalamasi 24 olan bir takimi tartisiyorsunuz. Halbuki o takim sizden birini ligde gecti ve Super Kupada yendi, digerinizi de kupada eledi ve ligde ecel terleri dokturdu, biraz daha saygi yerinde olur bence.

Fortis Kupası meyve, yorumlar taş.
    Siz Fenerbahçe şampiyon olursa yorumları görün.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

sen olaya boyle bakiyorsun demek himm... ben sahsen tebrik ederim gecerim bi yorum yapmam... yapsam da futbolla ilgili yaparim ama basariya laf sokmak amaciyla deil... ben kendi takimimi dusunurum...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Noz View Post
    sen olaya boyle bakiyorsun demek himm... ben sahsen tebrik ederim gecerim bi yorum yapmam... yapsam da futbolla ilgili yaparim ama basariya laf sokmak amaciyla deil... ben kendi takimimi dusunurum...
    Zaten boyle olmali, fakat buradaki cogu yorum maalesef bu sekilde degil. Baskalarinin basarisini kucumsemekle veya comak sokmakla kendi takimin basarili olmuyor maalesef.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Beşiktaş şampiyon olursa kayseri erciyes ile süper kupa finali oynıyacak bildiğim kadarı ile

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post

Bizde Kadıkoy'de oynadık sizle ama...

Ben neden bahsediyorum sen neden bahsediyorsun

Ben buldum Şampiyonda olursak zaten BJK-BJK(PAF) oynar Süper Kupa finalini
    Evet son 4 lig maçında galibiyetiniz yok bize karşı... + BJK ve BJK PAF' ın oynaması mümkün değil.. Öğren Lütfen.. İki kupayı da aynı takım alırsa Lig 2.cisi ile oynanıyo Süper Kupa...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    + BJK ve BJK PAF' ın oynaması mümkün değil.. Öğren Lütfen.. İki kupayı da aynı takım alırsa Lig 2.cisi ile oynanıyo Süper Kupa...
    Sanırım arkadaş bilmediğinden yazmadı...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Evet son 4 lig maçında galibiyetiniz yok bize karşı... + BJK ve BJK PAF' ın oynaması mümkün değil.. Öğren Lütfen.. İki kupayı da aynı takım alırsa Lig 2.cisi ile oynanıyo Süper Kupa...

Beşiktaş bana göre her zaman üstünlük sağlamıştır Fenerbahçeye karşı.Tüm Fenerli arkadaşlarımda bunu kabullenir ama...

BJK-BJK PAF ile oynama olayınıda işin esprisi olarak söyledim ama pek espri anlayışın yok galiba.

Lig 2.si ile oynandığını bilmiyordum?Bir belge gösterebilirmisin acaba bu karar ile ilgili ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Kayseri Erciyessporunda Beşiktaşında çok net pozisyonları vardı kupayı Erciyeste alabilirdi ama tecrübe konuştu....

süper kupaya gelince tam bilmiyorum ama Beşiktaşın kazanacağından eminim
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post

Beşiktaş bana göre her zaman üstünlük sağlamıştır Fenerbahçeye karşı.Tüm Fenerli arkadaşlarımda bunu kabullenir ama...

BJK-BJK PAF ile oynama olayınıda işin esprisi olarak söyledim ama pek espri anlayışın yok galiba.

Lig 2.si ile oynandığını bilmiyordum?Bir belge gösterebilirmisin acaba bu karar ile ilgili ?
    Tabi o senin anlayışın.. Saygu duyuyorum..

Espri anlayışım var ama hem espri yaptım diyosun hemde lig 2. si ile oynama kuralını bilmiyosun.. Bu ne perhiz bu ne Lahana Turşusu..

Belge istiyosan Federasyonun sitesinde yazıyor zaten
    +
    Buraya da Bakabilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Teşekkürler...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Biz kupayı kazanıyoruz ve hala Bjk haketmedi deniliyor daha ne yapalım hak etmek için? Amudo kalkarak gol mü atmamız gerekiyor?
    So what?
    Saike

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri