Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 46 arası toplam 46 sonuç

Konu: Bursa-Beşiktaş yaşananlar ve olması gerekenler.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bursaspor bu ligin en iyi takımlarından biridir. Her zamanda böyle olmuştur. Ne Anadolu takımları görüyoruz stadlarına taraftar gelmiyor. Örneğin Gençlerbirliği bu ligin en köklü takımlarından biridir. Ama yok taraftar yok Gençlerbirliği maçına gidenler kimlerdir yanına kız arkadaşını almış veya çocuğunu almış gelip oturup maç izleyen, gol atılıp,yenilmesinin kendisi için önemi olmayan kişilerdir kısaca. Bursaspor ortalama 16-17 Bin kişiye oynuyor. Bir Anadolu takımı için bu rakam etkileyici.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    .Bakın ben her zaman kabul ederim sportif olarak Beşiktaş Bursaspordan daha büyük ama eğer stadımız İnönü gibi olsa vede Finansman dururumumuz bjk kadar iyi olsa texas çarşıyı ezer geçerdi.Ama kimse yanlış anlamasın olsaydı yapsaydıklarla hiçbir şey olamdığını biliyorum şu anda Beşiktaşın üstünlüğünüde kabul ediyorum....
    İşte bu mesajın orjinal hali kimse cümlelerimin içinden cımbızla k-e-l-i-m-e-l-e-r seçip laf salatası yapmasın....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by travis1903 View Post
    sozun bittigi yer bu laf olsa gerek...sadece guluyorum(bkz: )
    İşte buda senin kaliteni ortaya çıkarıyor.Şimdi artık bütün Turksportal ailesi olarak sana gülüyoruz.Hatta bak sana hediye smiley...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Tartışmalarınızı kişiselleştirmeyin. Lütfen

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Gönlüm Bursadan kazanmasından yana...
    Abi maç konusu burası değil
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Tansiyonu yüksek bir mac olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Lig'de yarın oynanacak Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi, Siyah-Beyazlı takım taraftarlarının stada alınmama polemiği devam ediyor. Bursa doğumlu olmayanların haricinde plaka kontrolü de yapılacak...
    34 plakalılar yarın Bursa'ya zor girecek
    Süper Lig'de yarın oynanacak Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi, Siyah-Beyazlı takım taraftarlarının stada alınmama polemiği devam ediyor. Bursaspor yönetimi, statta Beşiktaşlı hiçbir taraftar olmayacağını açıklarken, Bursa Emniyeti de, Beşiktaş taraftarlarının şehir içine alınmayacaklarını bildirdi.

Levent Kızıl, taraftarlarını sağduyuya çağırdı.
    Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, maça Beşiktaş taraftarının gelmeyeceğini ve çıkacak herhangi bir olaydan sadece Bursaspor taraftarının sorumlu olacağını vurgulayarak, "Taraftarlarımız sözde değil özde büyük taraftar olduklarını göstersinler." dedi. Bu arada bilet satışları nüfus cüzdanı gösterilerek yapılacak, herkese 1 adet bilet satılacak. Nüfus cüzdanında nüfusa kayıtlı yer olarak Bursa yazmayanlara bilet satışı yapılmayacak. Her biletin üzerine bileti alan kişinin vatandaşlık numarası yazılacak ve maça giriş sırasında güvenlik bariyerlerinde kontrolü yapılacak. Misafir takım için ayrılan yere seyirci alınmayacak. Bursa Emniyet Müdürü Tahsin Demir de Bursaspor-Beşiktaş maçında Siyah-Beyazlı taraftarların stada alınmayacağını, karşılaşmada 4 bin polis ve jandarmanın görev alacağını açıkladı. Yalova, Balıkesir, Kütahya, Bilecik, İzmir, Ankara, Eskişehir ve Çanakkale emniyet müdürlüklerine birer yazı gönderildiğini açıklayan Tahsin Demir, bu illerden Bursa'ya maça gelmek isteyen Beşiktaş taraftarlarına engel olunmasını istediklerini söyledi. Demir, 18 yasaklı Bursaspor taraftarının da stada girmesinin engelleneceğini belirtti.

İstanbul, Ankara ve İzmir girişlerinde, içinde Beşiktaş taraftarı olduğu belirlenen araçlar şehre alınmayacak. Özellikle İstanbul girişinde 34 plakalı araçlar sıkı kontrolden geçirilecek. Taraftar olmadıkları iyice anlaşıldıktan sonra aracın şehre girmesine izin verilecek.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Lig'de yarın oynanacak Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi, Siyah-Beyazlı takım taraftarlarının stada alınmama polemiği devam ediyor. Bursa doğumlu olmayanların haricinde plaka kontrolü de yapılacak...
    34 plakalılar yarın Bursa'ya zor girecek
    Süper Lig'de yarın oynanacak Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi, Siyah-Beyazlı takım taraftarlarının stada alınmama polemiği devam ediyor. Bursaspor yönetimi, statta Beşiktaşlı hiçbir taraftar olmayacağını açıklarken, Bursa Emniyeti de, Beşiktaş taraftarlarının şehir içine alınmayacaklarını bildirdi.

Yazık yaa...

Türk Futbolunun geldiği noktaya bakın...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer

Bence gerekli kontroller çğnkü can herşeyden önemlidir.Birde bjklileri anlıyamıyorum maça gelimiyoruz diye tepki gösteriyorlar.Bir şey sorucam bjk-brs maçında bursa taraftarı inönüye gitmedi( gittide alınmadı) o zaman niye demediler olur mu canım futbol kardeşliktir gelsinler.Peki şimdi niye Bursaya gelmek istiyorlar????

Bence gerekli kontroller çğnkü can herşeyden önemlidir.Birde bjklileri anlıyamıyorum maça gelimiyoruz diye tepki gösteriyorlar.Bir şey sorucam bjk-brs maçında bursa taraftarı inönüye gitmedi( gittide alınmadı) o zaman niye demediler olur mu canım futbol kardeşliktir gelsinler.Peki şimdi niye Bursaya gelmek istiyorlar????

Bursaspor ile Besiktas yöneticileri bir anlasma yapmisti.Ne bursa taraftarlari inönüye gelecek,ne bjk taraftarlari Bursa´ya gidecek diye.Ama bursa taraftarlari bu anlasmayi bozdu ve Ankaragücü-Bjk macina gitmislerdi konvoylarla.Ve o macta neler oldugunu hepimiz gördük.Sanki savas vardi.Bunun nedeni Bursaspor taraftarlariydi.Besiktas taraftarlari da bursaspor bu anlasmayi bozdu diye anlasma ortadan kalkti diye Bursa´ya gitmek istiyorlar.Giderler de isteseler.Bisey de olmaz.Hadi adam öldürülsün,bakalim ne oluyor.Gecen sene Diyarbakirspor-Konya macini hatirlayin.Bakin ben diyarbakirliyim ama o macta taraftarlara lanet ettim.Böyle taraftar,böyle yöneticiler olmaz olsun dedim.Diyarbakirspor´u karaliyorlardi.Bu durum Bursaspor´un basina da gelir.Eger Bursaspor bu maci kazanmak istiyorsa taraftarlari mac boyunca bjkli futbolculara satasmasin,futbolcular yüreklerini maca koyup oynasin ve Bursaspor Besiktas´i yensin.Inanin ki en iyi rövans böyle alinir Bursaspor eger yok illa kavga cikartacaksa onlari cok zor günler bekler.Galatasaray maci seyircisiz olur,futbolcular cezalandirilir vs.Taraftarlar okadar baski altina sokarki futbolculari orada cok büyük kavgalar cikar.Ama dilegimiz böyle kavgasiz,zevkli bir futbol maci izlemek.Insallah ta izleriz

Del Piero_10 Misafir

Milleyetin sür manşetine bakın... Tarhih: 28.07.2006

Beşiktaş Maçı Sattı mı
    Bu telefon konuşmaları Telegol'de yayınlanmıştı.

İşte buda senin kaliteni ortaya çıkarıyor.Şimdi artık bütün Turksportal ailesi olarak sana gülüyoruz.Hatta bak sana hediye smiley...
    yavaş güll ..iskeleyi hatirladinmi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Milleyetin sür manşetine bakın... Tarih: 28.07.2006

Beşiktaş Maçı Sattı mı
    bu haberi yapan lube ayar adli arkadas fenerbahcelidir ve gfb ile baglantisi vardir..bilginize

ayrica haberde gecen sahislar nedense su anda bursasporda...neden acaba

Bursasporda olan kimdir?
    sinan,pancu ve serdar topraktepe(su anda baska takımda ama 2 sene once bursaydı )

hatırlatma:bu haber o gunku yayınlanan milliyet gazetesinin spor ekinde yayınlanmamisti..haftasonu ekiydi galiba ne alakaysa

Nesil
    2005
    Yer

Milleyetin sür manşetine bakın... Tarih: 28.07.2006

Beşiktaş Maçı Sattı mı
    Hadi buyur burdan yak.Buna ne diyeceksiniz?BJK arkadaşlar?Hıı bide Sedat Pekere Reis denmesine uyuz oluyorum kumarbazın içki düşkününün biridir kendisi.
    Anlaşmadan bahsetmişssiniz o anlaşma Bursa-Bjk maçı için geçerliydi diğer maçlarda öyle bir şey yoktu kimsenin de aklına gelmezdi de aslında ama bu bir suç değil.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yavaş güll ..iskeleyi hatirladinmi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

bu haberi yapan lube ayar adli arkadas fenerbahcelidir ve gfb ile baglantisi vardir..bilginize

ayrica haberde gecen sahislar nedense su anda bursasporda...neden acaba
    Bana bak aslanım neyse arkadaşım diyelim az buçuk saygılı olsun.Benim orda ki cümlemi kesip alıntı yapıyorsun ortaya yalan yanlış şeyler çıkıyor.Bundaki amacını anlamış değilim.Neyse ben sabır çekiyorum kendimi yarın stadyuma saklıyorum.Birde üstü kapalı laf söylemenin alemi yok.Ne söyliyeceksen adam gibi açık açık söyle ne iskelesinden bahsediyorsun ne diyorsun???

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

hatırlatma:bu haber o gunku yayınlanan milliyet gazetesinin spor ekinde yayınlanmamisti..haftasonu ekiydi galiba ne alakaysa
    Yanlış hatırlatma olmuş, evet spor ekinde değildi ama haftasonu ekinde de değildi. Kaç gün ana sayfadan, manşetten verildi bu tür haberler o dönem milliyette.

Konuda saygıyı koruyalım, konunun açık kalması sizin gösterdiğiniz tutuma bağlıdır...
    "YÜCE ATATÜRK"

Hadi buyur burdan yak.Buna ne diyeceksiniz?BJK arkadaşlar?Hıı bide Sedat Pekere Reis denmesine uyuz oluyorum kumarbazın içki düşkününün biridir kendisi.
    Anlaşmadan bahsetmişssiniz o anlaşma Bursa-Bjk maçı için geçerliydi diğer maçlarda öyle bir şey yoktu kimsenin de aklına gelmezdi de aslında ama bu bir suç değil.

Bana bak aslanım neyse arkadaşım diyelim az buçuk saygılı olsun.Benim orda ki cümlemi kesip alıntı yapıyorsun ortaya yalan yanlış şeyler çıkıyor.Bundaki amacını anlamış değilim.Neyse ben sabır çekiyorum kendimi yarın stadyuma saklıyorum.Birde üstü kapalı laf söylemenin alemi yok.Ne söyliyeceksen adam gibi açık açık söyle ne iskelesinden bahsediyorsun ne diyorsun???
    ilk paragraftaki mesajina gerekli cevabı onceki sayfada verdim

gelelim ikinci paragrafına..saygıdan bahsettinizde siz bu topic ilk acildiginda bir yorum yapmiştiniz (silinmiş galiba o yorumunuz) simdide saygidan bahsediyorsunuz bu ne celişki..akli sira adimizla dalga gecmeye calisşmiştiniz.. animsayin

iskele olayinida anlatmak istemiyorum aradan onca sene gecti tekrardan gundeme getirmek olmaz zaten turksportal ortaminda bu konu hakkında yorum yapmam yakısı kalmaz bieln bilir... neyse bu konu hakkindaki son yorumum işler sarpa sardi tum tsi ailesinden ozur dilerim ortami gerdigim icin

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Spor dostluk, kardeşlik ve barıştır diyerek konuyu kapatıyorum.

Umarım hiçbir olay çıkmadan oynanır yarınki maç. Maç ile ilgili düşüncelerinizi maç konusunda belirtebilirsiniz...
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri