Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
80. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

33 41.25%
  • Fenerbahçe

42 52.50%
  • Berabere

5 6.25%
Sayfa 3 / 21 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 625 sonuç

Konu: 33.Hafta Galatasaray-Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

''NE ALKIŞI! Fantazi Beklemeyin.''

Fenerbahçe'nin İzmir'de şampiyonluğu ilan etmesinden sonra süper ligde gözler Galatasaray, Fenerbahçe derbisine çevrildi.

Ancak zorlu derbi öncesinde bazı kesimler tarafından ortaya atılan; Galatasaraylı futbolcuların maçtan önce şampiyon Fenerbahçeli futbolcuları alkışlasın teklifi yeni bir tartışma konusu ortaya çıkardı.

Geçen hafta İngiltere'de Chelsea'li futbolcuların Premier Lig Şampiyonu Machester United'lı oyuncuları maçtan önce sahaya çıkarken alkışlamaları, İstanbul'un dev derbisine örnek olması gerektiği fikri tartışılmaya başlandı.

Bazı futbolseverler bu fikri önerirken evsahibi Galatasaray'dan ise bu fikre tepki geldi. Galatasaraylı yöneticilerden asbaşkan Adnan Polat, futbol şube sorumlularından Fatih Gökşen ve Haldun Üstünel, "Ne alkışı" diyerek olayı tepki ile karşıladılar. Sarı-Kırmızılı yöneticiler Fenerbahçeli futbolcuları ve yöneticileri ellerinden geldiğince centilmence ağırlamaya çalışacaklarını belirterek, "Yıllardır Şükrü Saraçoğlu'nda her türlü teröre muhatap olmamızın karşılığında kimse bizden bu fanteziyi beklemesin" görüşünü ortaya attılar.

Kaynak.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Zamanında GS başta Adnan Polat olmak üzere bize yeterince saldırdı.. Sanırım onlara karşılık yapılan hareketlerdi..
    o zaman fenerbahçede ilk maçta geretsin kafasını yardı bizde bu maçta birinin kafasını yarıp karşılık hareketine girişelim..kan davası kalkalı uzun yıllar oldu zannediyorum...birinin bi şekilde bunu kesmesi lazım dimi birisi birisine laf attı diye diğeride devammı etmeli?

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda arama,forumun merkezindeyim:D..

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu View Post
    o zaman fenerbahçede ilk maçta geretsin kafasını yardı bizde bu maçta birinin kafasını yarıp karşılık hareketine girişelim..kan davası kalkalı uzun yıllar oldu zannediyorum...birinin bi şekilde bunu kesmesi lazım dimi birisi birisine laf attı diye diğeride devammı etmeli?
    Haklısın dostum,çünkü FB GS siz GS de FB siz yapamaz.Zevki kalmaz bu yüzden en doğrusu bu olur.Maça gelince bence Fenerbahçe şampiyonluğun da getirdiği moral ve rahatlıkla yener diye düşünüyorum ama GS nin de ŞL çabası nedeniyle zor bi maç olucak..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Fener için maçın pek bi önemi yok..Ya GS ya beraberlik...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

İki takımda vasat oynuyor, maçın olacağı beraberlik. FB yüksek ihtimal motivasyonsuz çıkar maça. GS bundan faydalanmayı becerirse maçı alabilir ancak onlarda motivasyona hasret.

Keşke güzel futbol oynasalar bu maçtada ligin kapanışı keyfili olsa. Ama koca sezona bakınca bir atasözü geliyor aklıma sadece "Körler sağırlar birbirini ağırlar."

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bence de zevkli geçmeyecek bu maç..
    (/s)

Default F.Bahçe As kadroyla

2006-07 futbol sezonunu şampiyon olarak tamalayan Fenerbahçe, ligde hafta sonu ezeli rakibi Galatasaray maçını da kazanmak istiyor.

Ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden sarı lacivertli ekip, şampiyonluğu kazandıktan sonra ilk maçına ezeli rakibinin sahasında çıkacak. Sarı lacivertli camia bu maça en az şampiyonluk kadar önem veriyor ve Galatasaray derbisinden mutlak galibiyet bekliyor.Galatasaray derbisine Fenerbahçe'nin Paf takım ile çıkacağı iddia edilmişti. Ancak Fenerbahçe'nin bu hafta sonu Galatasaray karşısında As kadroyla mücadele edeceği öğrenildi.

Özellikle Başkan Aziz Yıldırım'ın Galatasaray maçında PAF takımla mücadele edecekleri şeklindeki haberlere tepki gösterdiği ve takımın ciddi bir şekilde Galatasaray karşısına çıkacağı ifade edldi.

Öte yandan sarı lacivertliler şampiyonluk kutlamalarına Galatasaray maçı sonrası start verecekler. Derbi maçı sonrası başlayacak olan kutlamaların ardından ise Fenerbahçe yönetimini yine zor bir dönem bekliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biletler cok pahaliymis

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok zevksiz bir maç geçeceğini düşünüyorum.Şampiyonluktan sonra Zico pek as kadro ile çıkmaz bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fenerbahce as da ciksa yedek deciksa sonucta fenerbahce uani yenrsek fenerbahceyi yenmis oluruz kimse yok yedek cikti demesin

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu maça kesin as kadro ile çıkmak lazım sebebine gelince;

Fenerbahçe olası bi yenilgi aldığında ne olacak herkes şampiyonluğu bu takım hak etmiyor Galatasaraya yenildi diyecek o yüzden oyuncularda parola

''Mutlak Galibiyet''
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Fenerbahce as da ciksa yedek deciksa sonucta fenerbahce uani yenrsek fenerbahceyi yenmis oluruz kimse yok yedek cikti demesin
    Kimsenin böyle birşey diyeceğini düşünmüyorum Fenerbahçe zaten böyle birşey yapmaz maça tam ve as kadrosuyla gidecektir.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Yok biz öyle birşey demeyiz.Sonuçta biz manchesteri yendiğimizde Herkes c takımını yendi diyordu ama orada geçen isim Manchesterdı.

Şimdi Galatasaray maçına paf takım ile çıksak bile Galatasaray bizi yenerse Fenerbahçeyi yenmiş olacak c takımımızı değil
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Yok biz öyle birşey demeyiz.Sonuçta biz manchesteri yendiğimizde Herkes c takımını yendi diyordu ama orada geçen isim Manchesterdı.

Şimdi Galatasaray maçına paf takım ile çıksak bile Galatasaray bizi yenerse Fenerbahçeyi yenmiş olacak c takımımızı değil
    eee tabi bizde liverpool yendik mesela daha boyle bircok mac var

Tabiki fbyi alkislamayacagiz.Sükrü Saracoglunda yasadiklarimizi unutmadik.GeretS´in alni yarildi,Mondi´ye ses bombalari atildi.Durmadan küfürlü tezahüratlar vardi.

Simdi siz de gelmis bunlari unutun,sampiyon fbyi alkislayin diyorsunuz.Hem de ASY´de

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Alkis olmayacak ama biz onlari yaptigi gibi yabanci madde atmiyacaz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe rahat taraf, GS'de 1 senedir bu maçı bekliyoruz diyorlar. Yani bir gerginlik ve stres var. Fenerbahçe rahat olacağı için, sonuçta kaybedeceği birşey yok, GS de zaten galibiyet istediği için güzel maç olur inşallah. Sonucu tahmin edemiyorum ama keyifli olmasını diliyorum.

Sanırım alkışlama olmaz diye bir görüş var ortada. İnşallah olur, olursa da Türk futbolu için çok büyük bir gün olur. Yönetim böyle bir şeyi organize etmeyecek sanırım ama ben futbolculardan bekliyorum. Sonuçta GS'de oynayan futbolcular da FB'de oynayanların arkadaşları. Eğer onlar alkışlarsa taraftar da alkışlayacaktır. GS bu olayı Türk Futbolu için değerlendirmeli. İlerde karşılığını alamazsa biz dostluk için elimizden geleni yaptık diyebilirler. Böyle bir fırsat bir daha gelmez. Buradan maça gidecek olan arkadaşlardan da rica ediyorum, bilmem beni dinlerler mi?

Edit: Benden önceki 2 mesajı görmeden yazmıştım ben de. İnşallah sizin düşündüğünüz gibi olmaz. Bu fırsat kaçmaz. Ha alkışlanmazsa kimse birşey kaybeder mi? Tabi ki hayır, kaybeden Türk Futbolu olur sadece, seneye de aynı stres, aynı gerilim devam eder.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Türkiye'de bu alkış olayının kolay kolay ezeli rakipler arasında olacağını zannetmiyorum. İlk maçta Kadıköy'de o olaylar çıkmasa dahi Galatasaray yine alkışlamazdı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

futbolcular ezbere kendi baslarina alkis yaparlarsa sonunu gorurler bize yapilanlari unutmadik futbolcularimiz maca isinirken gorduk bizde onlarin yaptigi yaptigi gibi yabanci madde atmayalim ama bu alkisi haketmiyorlar bence mesela fenerbahce sampiyon oldu tuncay ve taraftalar hala galatasaraya laflar sokuyorlar adnan polat saat kac diyorlar daha bir suru laf chesea ile m.united seslerini cikarmadan maclarini oynuyorlar hakediyor adamlar ama ayni sekilde fenerbahce olsa dusunemiyorum o yuzden herseyde kendi cikarinizi dusunmeyin

Webaslan´da bu konu hakkinda cok güzel bir yazi var.Alkis isteyenler ilk basta o yaziyi okumali

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tamam alkış olayını burada tartışmaya dönüştürmeyelim. Ben iyi bir fırsattı diyorum sadece ve keşke diyorum. Biri dostluk adına bir adım atacaksa bu maç tam fırsatıydı. Bence Fenerbahçe'nin yaptıklarına karşı, Fenerbahçe'yi alkışlamak bu olayı yapanları utandırabilirdi. Biz neler yaptık, adamlar bizi alkışlıyor diye. Ama pardon unuttum burası Türkiye. Bir tane Galatasaray'lıdan dahi olsa beklerdim hadi alkışlayalım demesini, çünkü bu tür intikam duygularıyla biz ancak birbirimizi yeriz, asla bir Avrupa Takımı gibi olamayız, onlar gibi ligimiz olamaz.

Neyse konu GS-FB maçı, bu alkış olayı da madem hiçbir GS'li iyi olacak diye düşünmüyor, boşuna konuşmaya gerek yok, maç hakkındaki yorumlarla konu devam etsin...
    "YÜCE ATATÜRK"

İngiltere'den 20 sene geri olduğumuz bir kez daha ortaya çıktı. Ne zaman iyi olanı alkışlamayı öğreniriz, ne zaman tel örgüleri kaldırırız, ne zaman fair-play'i öğreniriz, işte o zaman adam oluruz, o zaman ekol haline geliriz. FIFA'nın kara listesinden uzunca bir süre çıkamayız böyle gidersek.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dostluk adina iyi atlimi OZHAN CANAYDIN atti hatirlatirim gol yiyince ellerini sikti alkisladi fenerbahceyi eeeeeeee nerde devami hersey bizdenmi olcak baska

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dostluk adina iyi atlimi OZHAN CANAYDIN atti hatirlatirim gol yiyince ellerini sikti alkisladi fenerbahceyi eeeeeeee nerde devami hersey bizdenmi olcak baska
    Fenerbahçe taraftarı da 4-3'lük maçta BJK takımını alkışlamıştı, ne oldu FB taraftarı mı küçüldü ya da Özhan Canaydın tebrik etti diye rezil mi oldu, üstüne ödül de aldı. Bu tür fırsatlar değerlendirilmeli demiştim ama kusura bakmayın burası Türkiye. Beyinlere birşey işlenmiş, ne olacağı düşünülmeden uygulanıyor, ezberi bozmak da bizim elimizde diyorum ama sadece dediğimle kalıyorum.

Neyse bu alkış olayı kapandı demiştim. Sonuçta alkış olmayacakmış, konuşmaya da gerek yok, bundan sonra bununla alakalı atılan mesajlar silinecektir, bilginize...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Fenerli futbolcular tatil yapıyorlar. Yabancılardan bazıları yurt dışında artık G.Saray eğer böyle bir durumda kazanamazlarsa Avrupa Kupalarına gitmesinler.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Fenerli futbolcular tatil yapıyorlar. Yabancılardan bazıları yurt dışında artık G.Saray eğer böyle bir durumda kazanamazlarsa Avrupa Kupalarına gitmesinler.
    Alla alla ne alaka ozaman adam yok diye yenilcekmi fenerbahce ayrica tatil diye birsey duymadim ayrica fenerbahcenin yedekleri iy oynamassa ozaman klupte olmasinlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe bence rahatlığından doılayı kaybedecektir. Galatasaray 4-2 alır.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

gsnin kazanmasını isterim

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Skor zaten belli.. ankete gerek yoktu

Galatasaray yenerse , Fenerlilerin cevabı bu olacak : Fenerbahçe'li futbolcularımız tatildeydi bu yüzden yenildik.

Ayrıca bir sonraki senede Fenerbahçe Avrupa ve Türkiye'de kupa bırakmıyacak.

Sayfa 3 / 21 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri