elinize kolunuza ve gözlerinize sağlık... teşekkürler
elinize kolunuza ve gözlerinize sağlık... teşekkürler
çok teşekkürederim kendi adıma konuşuyorum elinize sağlık
gecikme için özür dileriz.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
çok teşekkürler
sizin hakkınızı nasıl ödiyecegiz hakkınızı helal edin çok teşekkürler
Bu Yamayı çıkarmak için zamanından feragat eden herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım
Tebrikler
emeginize saglık dostlarım
Turksportal ailesine hayırlı olsun.Ayrıca;bu yamanın yapılmasına emeği geçen herkese teşekkürler.
En İyisi yapılana kadar EN iyisi biziz..
Ellerineze sağlık.
Emeğinize sağlık. Yaptınız yine yapacağınızı![]()
işte bu çok iyi oldu çok teşşür ederim
Çok Sağolun Yine Emeğiniz Çalınmaz İnş.
Ellerinize sağlık.. Yine harika bir çalışma olmuş..
Şu an itibariyle indiriliyor. Tekrar tekrar teşekkürler.
elinize kolunuza saglik budur trksportal iste eyw emek buysa saygi sonsuz one number !!
inio şuan spikerden söz edilmemiş yamada ama inşallah türkçedir
Sagolun..
evet spiker türkçe
TÜRKÇE FM 2007 v2.0 'de emeği geçen herkese teşekkür ederim hakkınız ödenmez valla (ilhan abi video bekliyoruz bunula ilgili)
I'm back...
Helal olsun İlhan helal Volkan abi helal Mustafa abi helal Mehmet abi emeği geçen herkese çok teşekkürler çokkkk!!!!!
yapımda emeği geçen herkese teşekkürler çok iyi bir çalışma...
Turksportal işte ne yaparsınız yahu. Kim bu TSI'nin gelebildiği yerlere gelebilmişki. Ellerinize sağlık.
Elinize emeğinize sağlık mükemmel bir yamaya benziyor hemen indiriyorum size ne kadar teşekkür etsek azdır.Tekrar, sonsuz teşekkürler
Emegi gecen herkeze teşekkür Ederim![]()
Çok sağolun ellerinize sağlık...
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler..
Çok güzel bir çalışma ile tekrar karşımıza çıktınız..Bu yama da emeği geçen herkese,gecesini gündüzüne katmış herkese teşekkürü bir borç olarak biliyoruz..
(/s)
Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Başarılarının devamını diler, yollarının açık olmasını temenni ederim..
.
ya mükemmelsiniz warya siz yaa.helal olsun size.çok teşekkürler emeğinize sağlık
Ellerinize Saglik.
Hayırlı uğurlu olsun.Allah sizden razı olsun ne diyeyim.Siz olmasanız ne yaparız biz.Süperisiniz yahu.Süper!!!!!!!