1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Kupayı Ulusoy verecek

Default Kupayı Ulusoy verecek

Kupayı Ulusoy verecek
    Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, F.Bahçe'ye hem kupa vereceğini, hem de sarı lacivertli camia ile yöneticilerini şampiyonluktan dolayı kutlayacağını açıkladı.

Sezon başından bu yana Fenerbahçe Kulübü ile sorun yaşayan ve sarı lacivertliler tarafından adil davranmamakla suçlanan Haluk Ulusoy, bu soğukluğun sona erdirmek için Ankaragücü maçı ile birlikte dostluk atağına geçecek.

Beşiktaş'a da ben verdim

Bu konuda yakınları aracılığı ile Hürriyet'e bir açıklama yapan Ulusoy, "Ankaragücü maçında kupayı Fenerbahçe'ye kesinlikle ben vereceğim. Çünkü Federasyon Başkanı olarak bu hem benim görevim, hem de hakkım. Nasıl Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş'a kupayı ben verdiysem, Fenerbahçe'ye Saracoğlu Stadı'nda kupayı ben vermeliyim" dedi.

Fenerbahçe'yi şampiyonluğundan dolayı kutladığını ifade eden Federasyon Başkanı, "Tebriklerimi kendilerine bizzat ben ileteceğim. Ve bundan sonra Şampiyonlar Ligi maçlarında da Fenerbahçe'yi, Şükrü Saracoğlu Stadı'na giderek destekleyeceğim" diye konuştu.

Tepki çekmişti

Bilindiği gibi Haluk Ulusoy daha önce bir açıklama yapmış ve UEFA Kupası'nda AZ Alkmaar maçında Fenerbahçe'yi desteklemek için Şükrü Saracoğlu Stadı'na gideceğini duyurmuştu. Sarı lacivertli yönetim de, Ulusoy'un bu isteğine, "Yanlış zaman, yanlış mekan" diyerek karşı çıkmıştı. Bakalım 2 haftaya kadar iki kurum arasındaki buzlar eriyecek mi?
    17.05.2007

Kaynak : Hürriyet

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

utanma diye birsey yok bu adamda.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Normal bi karar Erdoğanmı vericekti ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006

Acaba tribünler ne gibi beste yapcak eskiden bir beste vardı buraya yazardım ama sonra banlanırım. O besteyi duymayı çok istiyorum.

Nesil
    2006

Hani bir laf vardı:Bükemediğin Bileği Öpceksin"diye
    atalarımız doğru söylemiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

aslında bu büyük bir cevap vermiş olacak haluk ulusoy o kadar konuştunuz arkamdan kupayı elimden alıyonuz yani bir nevi:

arkamdan konuşan önümden yesin olayı...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ya arkadaslar cins cins konusmayin.Yada futboldan cakıyormusunuz bu kupayı Haluk ulusoy verecek yok platinimi verecek Haluk ulusoy futbol federasyonu bunun için veremez falan demeyin sonra fenerbahcede bu kupayı kim alacak bütün yöneticiler cezalı aziz yıldırım alamaz falan filan törene bile gelemezler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yandık yandık

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Oyle sacma cumlerler kurulmuski kupayi haluk ulusoy verecek tek laf da soyleyemezler zaten fb li yoneticiler kupa torenine katilamaz cezalilar

Nesil
    2006

Yok dedem verecekti zaten kupayı
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Kupayı aldık mı aldık. Kim vermiş, ne olmuş, ne olacak Fenerbahçeden kimse aldırmamalı.

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Kupayı aldık mı aldık. Kim vermiş, ne olmuş, ne olacak Fenerbahçeden kimse aldırmamalı.
    Nokta. Söylenecek söz yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Oyle sacma cumlerler kurulmuski kupayi haluk ulusoy verecek tek laf da soyleyemezler zaten fb li yoneticiler kupa torenine katilamaz cezalilar
    yöneticiler cezali diye kupa törenine katilmayacak diye bir kural yok. izmirde hepsi seref trübününde oturuyordu maci izlemedin galiba. sadece kulubun adina imza atamiyorlar fakat maca gelebilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Eli titreyerek de olsa o verecek.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

İsterseniz Ben vereyim kupa´yı benim için büyük bir şeref olur

Federasyon Başkan ı olduğuna göre tabiki Ulusoy verecek...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Valla benim bildigim yonetciler cezali olan yoneticiler resmi kupa torenine katilamiyor zaten bunuda osman tanburaci soyledi

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

E kim vercektiki??

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Isterseniz Pele gelsin versin, veya Maradona. Bazi cvplari okudumda, hayret ediyom bazen.

Bu ligi kim duzenliyo? (dusunelim biraz....) = Futbol federasyonu,
    eee futbol federasyonun baskani kim? ( dusunelim biraz.... ) = HALUK ULUSOY

demekki bu kupayi Haluk Ulusoy verecek, her sene boyle oluyo bu sene niye boyle polemik yaratacak seyler ortaya cikiyo

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Kimin vermesini bekliyordunuz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Doğal olanı Haluk Ulusoy'un vermesi ama Fb'lilerin kendi kendilerine besledikleri kinden dolayı böyle sorunlar ortaya çıkıyor kim verecek diye falan filan...

gelmesin o adam bizim mabedimize uğursuz adamı istemioruz bu sadece bi provakasyon eer bi taskınlık olursa gelcek sezon için ceza verebilmek sadece amacları istemioruz biz onun elinden kupa mupa bıraksın stadın yanında bi yere biz alırız ama o gelmesin... Alkmaar macına da gelicem dedi ama gelemedi bunada gelemez gelmesinde saten istemioruz biz bunu mabedimizde koskoca turkiyede baska vericek adam mı yok cumhur baskanı basbakan fln baska birisi wersin ama bu wermesin

Senderson üslubuna biraz daha dikkat edebilir misin ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by senderson View Post
    Yüzsüzlükte tavana vurdu adam.Yahu istemiyoruz seni sen git gs nin yada bjk nin maçını izlemeye git.Son maçta kendisine küfür ettirip sahayı kapattırmaya çalışacak.İstediğini elde edecek gibi görünüyor ama stada girmeden bile neler yaşayacak.Gelmezse onun selameti için daha iyi olur....
    Kardeş yine döktürüyorsun her sucu Haluk ulusoy buluyorsunuz sıkıysa laf edin ozaman klüb cezayı yer çoşma kardes alla alla sanki galatasaray ve besiktas maclarını izliyor ayrıca futbolda bütün büyük basarılar haluk ulusoy döneminde geldi bunuda hatırlatırım

bu arada içimde bir his var kesin haluk ulusoy hasta oldugunu mana ederek kupa törenine gelmiyecek

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Ulusoy'dan başka kim verecek cidden?Federasyon başkanı o değil mi?O verecek tabii ki de.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şimdi konuşup ortamı germeye gerek yok, haftaya görürüz kimin kupayı vereceğini?..
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri