1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Önerilerim ve Önerileriniz

S-B-Z Misafir

Default Önerilerim ve Önerileriniz

Merhaba Arkadaşlar Uzun Süredir girmiyordum siteye ama bundan sonra Bir aksilik olmazsa buradayım.Yoğunluğu Atlattım.Gelişimle birlikte Sitenin Yeni bir yapılanmaya girdiğini Öğrendim bende Önerilerimi ve Sizlerinde varsa Önerilerinizi bu başlık altında toplayalım istedim.

1. Önerim Sitenin Temasının değiştirilmesi.Yıllardır Aynı tema ve açıkçası Siteye fazla Gitmediğini düşünüyorum ve Daha Güzel içaçıcı bir tema yüklenmesini istiyorum.

2.Önerim Siteye Youtube,imageshack ve Google gibi Resim Yükleme ve Video Modlarının Entegre edilmesi.

Şu an için Aklımda olan bunlar var.Sizlerde önerilerinizi ekleyebilirsiniz Arkadaşlar.

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Yeni sistemde bir çok süpriz var Ömer Abi
    Değişikliğin Zamanı Gelmişti Demekki

Youtube tagi eklenirse cok güzel olur gercekten de.

Bu tema iyi aslinda Ömer abi

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Youtube tagi eklenirse cok güzel olur gercekten de.

Bu tema iyi aslinda Ömer abi
    Mesela bi vista Teması bence Güzel olur Turksportala ben bunu beğenmiyorum açıkçası

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Çok fazla değişik olmasınki şaşırmayalım

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Ömer abi Vista derken siyah ağırlıklı bir teması varda ondanmı bahsediyon?
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

7. Default

Bir kaç tema yüklenip herkes istediğini de kullanabilir aslında.

2. önerine katılıyorum.

Ömer Abi'ye iki konuda da katılıyorum.Özellikle Youtube,Googlevideo gibi tagların da siteye eklenmesini istiyorum.Tema artık çok sıradan geliyor,bence de değişmeli şöyle açık mavi bir tema olsa hiç fena olmaz hani

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Temayı dünden bu tarafa düzenliyorum, bitince güzel olacak emin olabilirsiniz. Ben de bu temayı pek sevmiyorum hele ki yazılar kocaman kocaman

Haricinde dediğiniz gibi belirtilen modlar eklenebilir.

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs View Post
    Temayı dünden bu tarafa düzenliyorum, bitince güzel olacak emin olabilirsiniz. Ben de bu temayı pek sevmiyorum hele ki yazılar kocaman kocaman

Haricinde dediğiniz gibi belirtilen modlar eklenebilir.
    Bunlara İlave olarak smf'te varolan Full Top10 gibi bir Mod'da Yüklenebilir bence.
    En Çok mesaj atan Üyeler,En Fazla Hit Alan Konular,vb. gibi.Bence Hoş olur.

İsteğe Bağlı olarak bir Önerimde Forumda Radyo yayını olması(Siteyi yavaşlatır büyük ihtimalle ama sadece öneri)

Yüz bulmuşken hazır Biraz daha isteyelim

Ayın Üyesi Seçilen 3 Arkadaşımız Forum Anasayfası üzerinde bir tabloda Avatarlarıyla birlikte Gösterilebilir.Bu Site içindeki paylaşım ve Rekabeti tetikleyecektir.
    Şimdilik bu kadar benden

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by S-B-Z View Post
    Bunlara İlave olarak smf'te varolan Full Top10 gibi bir Mod'da Yüklenebilir bence.

İsteğe Bağlı olarak bir Önerimde Forumda Radyo yayını olması(Siteyi yavaşlatır büyük ihtimalle ama sadece öneri)

Yüz bulmuşken hazır Biraz daha isteyelim

Ayın Üyesi Seçilen 3 Arkadaşımız Forum Anasayfası üzerinde bir tabloda Avatarlarıyla birlikte Gösterilebilir.Bu Site içindeki paylaşım ve Rekabeti tetikleyecektir.
    Şimdilik bu kadar benden
    Abi ne güzeL fikirLer atıyorsun ortaya sen ya,bu zamana kadar neredeydin sen
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Valla Abi bide yazı fontları biraz daha ufaltılsa fena olmaz... Ztn köklü bir değişiklilk olucak...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tüm önerilerine katılıyorum Ömer Abi.Umarım uygulanırlar.

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Abi ne güzeL fikirLer atıyorsun ortaya sen ya,bu zamana kadar neredeydin sen
    Bunları Düşünüyordum desem

Bunlarla uğraşıyordum desem daha uygun olur

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Birde şu foruma girmek için giriş böLümünü değiştiriLse süper oLucak.Foruma girmek için iki kere kuLLanıcı adı ve şifre girmek zorunda kaLıyoruz.Ben her oturduğum pc ye Forumu sık kuLLanıLanLara ekLeyip otomatik beni anımsa yapamam ki.Değişik değişik pc Ler kuLLanıyorum.Bunada bir çözüm üretiLmeLi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

ömer abi diyorsa doğrudur

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ömer abi bu yüzden konulara boş mesajlar yazıp 1. olmaya çalışanlar kesin olacaktır..

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Nasıl 2 kere giriş yapmak zorunda kalıyorsun? Anlamadım dediğini.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Birde şu foruma girmek için giriş böLümünü değiştiriLse süper oLucak.Foruma girmek için iki kere kuLLanıcı adı ve şifre girmek zorunda kaLıyoruz.Ben her oturduğum pc ye Forumu sık kuLLanıLanLara ekLeyip otomatik beni anımsa yapamam ki.Değişik değişik pc Ler kuLLanıyorum.Bunada bir çözüm üretiLmeLi.

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Nasıl 2 kere giriş yapmak zorunda kalıyorsun? Anlamadım dediğini.
    Sanırım şunu anlatmak istiyor.Mesela bir paket indirdiğinde yeniden kullanıcı adı ve şifreyi istiyor.Sanırım bunu söylemek istedi???

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Anladım onu diyorsa o site ile alakalı bir durum ve site zaten yeniden kodlanıyor. Bitince böyle bir problemimiz kalmayacak.

Site için ayrı bir başlık mevcut, buraya forum için olan önerileri yazarsak daha sağlıklı değerlendiririz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim bir önerim olacak;
    Her ay ayın üyesini seçiyoruz.Bundan sonra da ''Ayın Yöneticisi''ni seçsek olmaz mı?.Yani o ay en iyi yöneticilik yapanı seçsek.

volkan agabey dını ıcerıklı paylasımları yapabılecegımız bır baslık olsa.. ayet,hadıs,tarıhten kesıtler,öğütler,yazılar,ilmihali bilgiler vs vs yayınlayabilecegimiz bi başlık olsa güzel olur..dinimizi daha iyi anlamış anlatabilmiş oluruz..

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Dini ve siyasi içerik forumlarımızda bundan böyle tartışılmayacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Genelde tartışmanın çıktığı bölümler onlar bencede açılmamasında fayda var Futbol genelde de aza indirebilirsek tartışmaları iyi olacak.Çünkü son zamanlrda açılan her konuda neredeyse tartışma var.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

site her geçen dakika yenileniyor şuanda yazılar küçüldü renkler değişti.renkler güzelde yazılar çok mu küçüldü ne?

S-B-Z Misafir

Site sanırım Yeni Sisteme geçirilmiş.Emeği Geçenlerin Ellerine Sağlık.Beni en çok sevindiren az önce Volkanın yazmış olduğu mesaj oldu.

Bu Kararı Sonuna kadar destekliyorum.Bu Tartışmalar için Tonla Forum Sitesi var.Buranın Huzurunu boşyere bozmaya gerek yok.Tartışmak isteyen bende dahil gider oralarda tartışır.Maksat Güncel Haberleri Takip etmekse onun içinde Haber Siteleri ve Ajanslar mevcut Son Dakika gelişmelere varana kadar oralardan takip edilebilir.
    Çok yerinde alınmış bir karar tebrik ediyorum.

Site sanırım Yeni Sisteme geçirilmiş.Emeği Geçenlerin Ellerine Sağlık.Beni en çok sevindiren az önce Volkanın yazmış olduğu mesaj oldu.

Bu Kararı Sonuna kadar destekliyorum.Bu Tartışmalar için Tonla Forum Sitesi var.Buranın Huzurunu boşyere bozmaya gerek yok.Tartışmak isteyen bende dahil gider oralarda tartışır.Maksat Güncel Haberleri Takip etmekse onun içinde Haber Siteleri ve Ajanslar mevcut Son Dakika gelişmelere varana kadar oralardan takip edilebilir.
    Çok yerinde alınmış bir karar tebrik ediyorum.

Evet ömer abinin de dediği gibi bu içerikleri takip etmek isteyenler için siteler mevcut. Bu konuların forumda olmayacak olması beni de çok sevindirdi Çünkü siyasi tartışmalar yüzünden ben bazı arkadaşlardan iyice soğdum onlardan benden soğudu. Boş yere gerginlik ve dargınlıklardan başka bir işe yaramıyordu doğrusu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Benimde bir isteğim olucak..

Bu katılım seviyesi '' 1,2,3,.....'' değilde eskisi gibi olsa daha hoş olmazmı..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

çok güzel bir kara olmuş bu en doğrusu bencede

Mesaj Yetkileri