Bende de var jose antonio reyes
Bende de var jose antonio reyes
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
bende sezer öztürk oldu beşiktaşta öncelikle kadromda orta sahanın ortasında denilson ve jorge valdivia yı düşünüodum fakat valdivia sakatlandıktan sonra bi geldi bi dahada formayı kaptırmadı gerçekten süper bi oyuncuymuş..
su anda tümer metin ben baskasını almıstım sora 3 mac ceza aldı tümeri aldım ve su anda hep ass oynuyor.
Tpungaa Şövöleta
ben de lyon da alou diarra yı denedim simdi juninho nun yanında tam bir savascı gibi oynuo bi de fred var gonzalo higuain i oynatıodum carewle beraber higuain cezalı duruma dusunce fredi oynattım ilk 5 hafta oynamamasına ragmen gol krallıgında 2.
Lyonda oynarken florent malouda'yı oynatıyordum sonra dan florant 2 maç 6 çekti en son bir maçta 5 çekerken sinirlendim ve oyundan aldım bir daha da oynamadı onun yerine birini oynatıomda adı aklıma gelmedi iyi mi :S sgfasa lyon alt yapısından biri ama kimdi yafff 10 maçta 9 asist 1 gol ile beni baya bir sırtladıydı 19-20 yaşında hem orta saha hem sol kanat oynayabiliordu :S
ÖzgÜrcan Özcan
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
cem sultan hamdi salihi ve quintana da var tabii
neto diye bir aml oyuncum war downing ve wijnaldum sakatlanınca onu oynattım reserve takımdan aldım okadar iyi oynadıki FA finaline downing yerine neto ile çıktım
bende ts altyapısından Yavuz Otabasi diye bir oyuncuyu mecburiyetten denedim ve sağ açıkta oynatıyorum şuanda
snorly diye bir adam vardi bende hic sans vermiyordum sakatlardan dolayi ona san verdim cok iyi kulandi simdi vazgecilmez oyuncum
Brezilya'dan Gelip As Olanlar?..
![]()
kayseriye yasin karaça yı bülent bölükbaşının yedeği olarak almıştım..
bülent 3 ay sakatlandı.. yasin karaça da mükemmel bi performans sergiledi ve orta yapma,top sürme,teknik,pas gibi özellekleri 16,17,18 oldu.. bülentin de özellikler yerlerde...Yasin takımın vazgeçilmezi oldu...
romulo yedek olarak aldım as oyuncu oldu
Arda Turan ,Aydın Yılmaz, Uğur Uçar, Ferhat Öztorun
G.Saray ı kaç sene sırtladı bu 4 ü. Her biri bir kanatta.
Ayhan Akman'ı yedek bırakırdım.Hep Emre Belözoğlu ve Celsinho'yu oynatırdım göbekde.Ayhan'ı bi aldım oyuna güzel oynadı.Paso gol atıyo..Şimdi kanatsız 3'lü göbek oynatıyorum.Önümde kimse duramıyor...
![]()
seedorf ceza alınca brocchi'yi oynatttım ve şu anda seedorf'u kesti![]()
göztepe 2b ye yükselmişti bende alıp 3 sezonda 1.lige çıktım fazla para olmadığı için ilk etapda yaşlı ama yararlı oyuncular aldım bunlar rivaldo maldini smicer cafuydu hepsi beleş hepsi serbestti hatta maldini cafu ve smicer bir sezon topa değmemişlerdi rivaldoda baya bi oynamamıştı neyse stoper de maldini full oynuyodu ama forvette bi kaç maç sonra bi deniyim dedim rivaldo 9 la oynayıp birde gol attı bıraktım sonra as formayı ona ama gol kralı olmadı ama 30 maç 16 gol 8 asistle oynadı göztepede 12.oldu onun dışında pek aynı 11le çıkmadığım için çok oyuncu var ristovski josh wright rachid kacemi matias quintana en babaları
İtalya ikinci liginden manuel pasqual diiye bir genc buldum 18 yasındaydi daha.3 sezon yedek
oturdu.4.sezon sol back de harikalar yaratiyor.Juventus da micah richards vedran corluka ve
lugano sakatlaninca onu oynattim defansda harikalar yarrati ve bidaha cikartmadim bide gs de
yasin vardar diye bi genc cikti benim oyunumda onuda appiah sakaltninca koymustum 40
metreden gol atti bir daha da cikartmadim
benimde gs ile oynarken aml oyuncularımın hepsi sakattı aydın yılmazı aldım harıka oynadı ondan sonra hep onu oynattım zaten tam bir kanat oyuncusu hız19 hızlanma18
Beşiktaş ile oynarken Sezgin Sezer diye bir adam var mükemmel oynuyor savunmanın solunda,şimdi takımın bankosu oldu![]()
Giresun'da Devran'ı pek oynatmıyordum,Özgür Bayer sakatlanınca mecburen oynattım ama ondan sonra Özgür bırakmadı o bölgeyi...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Brezilya'dan gelip as olanları tercih ederim.![]()
Evet ben galatasarayda iken solda hasan sas sakatlandı ve yerine volkan bekçi gibi yetenekli bir genç monte ettim ve harikada oynuyor
ufukhan bayraktar
bende cem sultan oldu...hasan kabzeyı satmıstım necatı ve umıt sakattı cıft forvet hakan ve cem oynadı...ole ıyı oynadı bı daha formayı bırakmadıı hatta klubun en sevilen oyuncularından biri old...
Hasan Kabze ve Özgürcan
hasan kabze yi satmistim umit karan sakatlandi. ozgurcani koydum zaten umit te yaslanmisti bi daha da formayi birakmadi taraftar yilin futbolcusu secti.
alt yapıdan istediğin oğuz ve cem sultan irfan başaran sorunsuz oynar ve onlar ileride yıldız olacaklar