İlk maç 44. dakikada 3-0 olmuştu bukez 1-0 maç 1-1 biter penaltılarda Liverpool maçı ve kupayı alır.![]()
İlk maç 44. dakikada 3-0 olmuştu bukez 1-0 maç 1-1 biter penaltılarda Liverpool maçı ve kupayı alır.![]()
İnzaghi'de gol şansı var arkadaş,ayağına top değmeden attı golü
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Bu kadar şans olamaz kardeşim ya.1 atağı var Milan'ın oda gol.İnzaghi'ye çarpıyor top.Şansa bak yahu.Neyse moral bozmalayım 2. yarı gol atarız.
Daha durun devamı gelecek..
Rafael Benitez simdi cift forvete doner 60.dakikadan sonra oyuna crouch sokar ve golude nitekim crouch atar yani bu maci crouch kurtarcak
Simdilik Herkeze Iyi geceler
çok güzel bir ilk yarı geçti liverpool daha iyi oynuyo kaka ise bugün kötü oynuyo ne olacağı belli olmaz bu maçın ama biri 3-1 alacak
Kupa Milan'a doğru. İnzaghi attı.![]()
Neyse Kaka' nın asistiyle bu iş biter... Kupa bu sefer Milan a...
bu hakemle milanın 5 kez galip gelip liverpool unda neden 4 kez hiç kazanamadığı belli oldu bu maç sonrası. Hiç top oynamadan maç nasıl kazanılır ve hakem buna nasıl destek olur gördük. YOU WILL NEVER WALK ALONE diyorum başka bişeyde demem bu maç üstüne
Malesef kaybettik.2. golü yemeseydik uzatmalara gidiyordu.Biz bastırdık ama olmadı.Şansa bak yaa.Zaten hakemin istatistiklerinden belli.Fandel 5 tane Milan maçı yönetmiş ve Milan 5'inide kazanmış.Liverpool'ın 4 maçını yönetmiş.Liverpool 3 ünü kaybetmiş 1. de berabere kalmış
Allah aşkına,hakemin skoru etkileyecek hangi hatasını gördünüz?Agger'in sarı kartlık müdahelesini de vermedi üstelik ilk yarıda
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
gattuso yu atmadı desem yeter mi yoksa daha sayıyım mı??
Bencede Milan'ın oyun tarzı bu nede olsa italyan takımı sert oynayacak.Benitez'in hatası çok geç aldı Crouchinho'yu oyuna.Neyse biz şampiyon olduk.Şampiyon Milan
Milan'ı uzun süredir bu kadar kötü görmemiştim.Bunun üstüne de Liverpool'un korkak tavırları eklenince oyun pek de iç açıcı geçmedi.Milan tesadüfi bir golle öne geçti.Rafael Benitez oyuna hamlelerinde bence geç kaldı.Oyunda bizi heyecanlandırmasını beklediğimiz Kaka' ve Gerard da silikdi.Bu yüzden de maçın seyircileri sıktıgını söyleyebiliriz.Milan'ın ikinci golü ise Liverpool savunmasının ofsayt taktigi hatası ile geldi.Reina'nın da hatalı oldugunu söylemek gerek bu golde.Sonuc olarak zevksiz bir final oldu.Fakat 'gönüllerde' favori olan Milan Atina'dan kupayla döndü...
milana tebrikler
Bu arada spiker maç içinde kenarda Bellamy Crouch kigu var diyo... Ya Alla Alla diyom kigu kim... Meğer Kewell mış...![]()
finale yakışır bir maç olmadı ama Milan ın kazanmasına sevindim...
milan tecrübesini iyi konuşturdu skor avantajını sağladıkları andan itibaren maçı rölantiye aldılar ve topu gezdirdiler liverpool ise ilk yarı oyunu bozmaya çalıştı doğal olarak da çok koştular 45 de golu yemeleri ilk handikap oldu golü 80 den sora bulmalarıda ikinci handikapdı iki takımda kupayı hakketmiş olabilir fakat şampiyonlar ligi finali bu mücadeleyi haketmedi
genel anlamda sıkıcı bir maçtı
Ben zevkli bir mac bekliyordum acikcasi.Ama sıkıcı bir macti.
Milan´i tebrik ediyorum.
Maldini 4.kere kupayi kaldirdi.Muhtesem biri Maldini.Dünyanin gelmis gecmis en iyi defansi!
Tebrikler AC Milan![]()
Kupayi alan A.C Milan ayrica 100 milyon euro nunda sahibi oldu
Fatih Terim 2. golden sonra"Milan'ın bu dakikadan sonra maçı vermesi imkansız" dedi.Liverpool 2-1 yaptı,tarih tekerrür ediyor galiba dedi..
İstanbulda ki maçtada Milan 3-0 'dan maçı asla bırakmaz demişti..
Milan'ın kupayı alacağını daha yarı finalde tahmin etmiştim..![]()
Çok aham şaham bir finaL oLmadı.Kim kazansaydı tam oLarak hak etmiş deniLemezdi.Benitezin korkak futboLu LiverpooL`un kupayı kaybetmesine sebep oLdu.80. dakika da çift santrafora döndü,nitekim o dakika ya kadar çoktan dönmesi gerekti ve o dakika ya geLindiğinde skor haLa aynı ise 3`Lü forvete geçmeLiydi.MiLan kazandı.Bir kez daha avrupa nın en büyü oLdu.TebrikLer A.C Milan`a.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
helal MİLAN'a/yendiler.Favori takım oydu herkes onları tutuyordu ve işte 2-1
dün akşam RIDVAN DİLMEN'in verdiği cevaba çok üzüldüm aslında doğru olabilir
SORU:Sizce bir Türk takımı şampiyonlar ligi finali oynar mı?
CEVAP:Ben göremem 19 yaşında olm var oda göremez ben açıkcası inanmıyorum.DEDİ.
DOĞRULUK PAYI VAR