Sayfa 21 / 32 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

ben dewamlı yardımcıma yaptırıyorum ama yardımcının özellikleri iyise...

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Ben kendiniz yaparsanız daha etkili oluyor diye biliyorum.
    <')))))>-<

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

bende kendim yaparım şahsen. Antrenöre yaptırınca oyuncular yardımcı antrenöre kızdı diye msj fln geliyor

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

ben de kendim yapıyorum o da her zaman değil zaten gerektiğinde

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Yardimci antrenorumun ozellikleri oldukca iyi ancak onun team talk yaptigi son 3 macimi da kaybettim!

arkdaslar boyle bi sorunla karsilasan basakalarida warmidir acaba yoksa kader yine woleyi banami cakti bilmiyorum ama deli oluorum
    fm de caylak deilimdir ama yinede bole bi sorunla karsilasmadim forumlarida ara ara cwp bulamadim yanlis yere yazdiysam affola.
    oyunu sorunsuz kurdum guncellemeleri vb. seyleri de sorunsuz yukledim we rahat rahat oynayabiliyorum ama oyuncu kiralayamiorum yani kirala butonu war ama tiklanmio kapali.

sorunu bilen yada fikri olan arklar yardiminizi bekliorum.

bu arada ben burda yeniyim bu forumlardan da cok etkilendim emegi gecen butun arklara sonsuz tesekkurler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence kendiniz yaptırın
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by arapsado View Post
    arkdaslar boyle bi sorunla karsilasan basakalarida warmidir acaba yoksa kader yine woleyi banami cakti bilmiyorum ama deli oluorum
    fm de caylak deilimdir ama yinede bole bi sorunla karsilasmadim forumlarida ara ara cwp bulamadim yanlis yere yazdiysam affola.
    oyunu sorunsuz kurdum guncellemeleri vb. seyleri de sorunsuz yukledim we rahat rahat oynayabiliyorum ama oyuncu kiralayamiorum yani kirala butonu war ama tiklanmio kapali.

sorunu bilen yada fikri olan arklar yardiminizi bekliorum.

bu arada ben burda yeniyim bu forumlardan da cok etkilendim emegi gecen butun arklara sonsuz tesekkurler.
    Kiralama lig başlamış ise olmuyor Kiralamak için Ligin bitmesi lazım.

Ben hiç kendim yapmıyom...

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Kiralama lig başlamış ise olmuyor Kiralamak için Ligin bitmesi lazım.
    yok arkadasim transfer sezonu acildiktan sonra da yapilmio. yani cok ilglnc bi olay. cwp yazdigin icin saol

Nesil
    2005

zaten konuşmalar kısıtlı kendimizin yapması daha iyi bence ben öyle yapıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    EsKiŞeHiR/BoZüYüK

ben kendim yapıyorum sizin de kendiniz yapmanızı tavsiye ederim bence öyle daha etkili olunuyo.antrenörler futbolcuların moralini bozabiliyo...

Nesil
    2006
    Yer
    ev iyidir

evet o başantrenörler yokmu oyuncuların moralini bozmada bire bir. nerden biliyosun derseniz,eğer yapmış olduğun takım konuşmasının etkisini görmek istiyorsan maç bitince personelden başantrenöre tıkla takım konuşmasına tıkla ordan görürsün bende ona göre yorum yapıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben kendim yapıyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

kndim yapıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Varşova

toplasam ıkı kez kendım yapmısımdır... Boşver başantranörün yapsın

ne demişler bu devirde babana bile güvenme şaka tabi koç un ne yapacağı belli olmaz oyuncularımı üzer falan olmaz ben yaparım her zaman...

Nesil
    2006
    Yer
    Kastamonu

yardımcı antrenörünüzün motivasyonu ve adam yönetimi iyiyse yaptırın

Nesil
    2007
    Yer
    EsKiŞeHiR/BoZüYüK

Default İstikrar Sorunu

bende çok ciddi bi istikrar sorunu var.taktiklerde futbolcularda antremanlarda maçlarda her şeyde var.örneğin:bi taktik yapıyorum çok iyi tutuyo ondan sonra 3-5 hafta geçiyo yenilmeye başlıyorum.futbolcular 2-3 hafta arka arkaya güzel oynuyo sonradan onlarda batırıyo acaba nedendir? sizde de böyle bi sorun var mı?

Arkadaslar bilgisayarim: p3 800 mghz 256 ram var...

Fm 2006 da 3 lig acarak oynuyorum...Hizi idare eder..Acaba 2007 de 3 lig acarak aynı hızda oynamam mumkun mu yoksa fm 2007 de oyun daha mı yavas ilerler?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Cezaya itiraz

Arkadaşlar bir şeyi çok merak ediyorum.Mesela bir oyuncunuz kırmızı kart gördü ve siz hakemin haksız olduğunu düşünüyorsunuz.Maç sonunda gelen haberde oyuncunuza 1 maç ceza verildiği ifade ediliyor(2 veya 3 farketmez)İtiraz edip etmeyeceğinize dair soru sorulduğunda iki şıkkınız var.Müracat edilmedi dediğimizde maç cezası 2 ye çııkıyor.İtiraz ettiğimizdede sonuç değişmiyor.Bu bir tek benimmi başıma geliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

hayır yalnız değilsinceza veriolar itiraz etsem de etmesem de cezayı arttırıolar

Default Arkadaslar takim finanslari nasil yukseltilir..

Arkadaslar takimlarin finanslarini yukseltmek istiyorum... bir arkadasim oyunun yuklu oldugu yerden yapilabilir dedi ama ben iyi anlayamadim..bu konuda bilgisi olanlardan yardim bekliyorum..simdiden tesekkurler

Arrow

Diyelim ki elimde genc bir oyuncu var.Takimda da tecrubeli bir oyuncunun ozel egitimine nasil verebilirim o oyuncuyu.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

C/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2007 buraya girip orada Fm data editör var orayı çalıştır..

Nesil
    2006

Bence yapma oyunun bir anlamı kalmaz..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

editör kullanmak istiyorsan oyunun orjinal olmalı....

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

bence de hile yapmasan daha iyi olur

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

o oyuncunun profiline gir.orda oyuncu etkilesimine tikla.alta dofru in orda learn from player war.o nun altindaki ilk secenegi sec sonrada en altta hangi oyuncunun egitmesini istiosan onu sec tamam

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by drummer_987 View Post
    Arkadaslar bilgisayarim: p3 800 mghz 256 ram var...

Fm 2006 da 3 lig acarak oynuyorum...Hizi idare eder..Acaba 2007 de 3 lig acarak aynı hızda oynamam mumkun mu yoksa fm 2007 de oyun daha mı yavas ilerler?
    Daha yavaş ilerler. Ram'ini yükseltmen gerek.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Sayfa 21 / 32 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon

Mesaj Yetkileri