ben dewamlı yardımcıma yaptırıyorum ama yardımcının özellikleri iyise...
ben dewamlı yardımcıma yaptırıyorum ama yardımcının özellikleri iyise...
bende kendim yaparım şahsen. Antrenöre yaptırınca oyuncular yardımcı antrenöre kızdı diye msj fln geliyor
ben de kendim yapıyorum o da her zaman değil zaten gerektiğinde
Yardimci antrenorumun ozellikleri oldukca iyi ancak onun team talk yaptigi son 3 macimi da kaybettim!![]()
arkdaslar boyle bi sorunla karsilasan basakalarida warmidir acaba yoksa kader yine woleyi banami cakti bilmiyorum ama deli oluorum
fm de caylak deilimdir ama yinede bole bi sorunla karsilasmadim forumlarida ara ara cwp bulamadim yanlis yere yazdiysam affola.
oyunu sorunsuz kurdum guncellemeleri vb. seyleri de sorunsuz yukledim we rahat rahat oynayabiliyorum ama oyuncu kiralayamiorum yani kirala butonu war ama tiklanmio kapali.
sorunu bilen yada fikri olan arklar yardiminizi bekliorum.
bu arada ben burda yeniyim bu forumlardan da cok etkilendim emegi gecen butun arklara sonsuz tesekkurler.
Bence kendiniz yaptırın
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ben hiç kendim yapmıyom...
zaten konuşmalar kısıtlı kendimizin yapması daha iyi bence ben öyle yapıyorum![]()
ben kendim yapıyorum sizin de kendiniz yapmanızı tavsiye ederim bence öyle daha etkili olunuyo.antrenörler futbolcuların moralini bozabiliyo...
evet o başantrenörler yokmu oyuncuların moralini bozmada bire bir. nerden biliyosun derseniz,eğer yapmış olduğun takım konuşmasının etkisini görmek istiyorsan maç bitince personelden başantrenöre tıkla takım konuşmasına tıkla ordan görürsün bende ona göre yorum yapıyorum![]()
ben kendim yapıyorum..
kndim yapıyorum...
toplasam ıkı kez kendım yapmısımdır... Boşver başantranörün yapsın![]()
ne demişler bu devirde babana bile güvenmeşaka tabi
koç un ne yapacağı belli olmaz oyuncularımı üzer falan olmaz ben yaparım her zaman...
yardımcı antrenörünüzün motivasyonu ve adam yönetimi iyiyse yaptırın![]()
bende çok ciddi bi istikrar sorunu var.taktiklerde futbolcularda antremanlarda maçlarda her şeyde var.örneğin:bi taktik yapıyorum çok iyi tutuyo ondan sonra 3-5 hafta geçiyo yenilmeye başlıyorum.futbolcular 2-3 hafta arka arkaya güzel oynuyo sonradan onlarda batırıyo acaba nedendir? sizde de böyle bi sorun var mı?
Arkadaslar bilgisayarim: p3 800 mghz 256 ram var...
Fm 2006 da 3 lig acarak oynuyorum...Hizi idare eder..Acaba 2007 de 3 lig acarak aynı hızda oynamam mumkun mu yoksa fm 2007 de oyun daha mı yavas ilerler?
Arkadaşlar bir şeyi çok merak ediyorum.Mesela bir oyuncunuz kırmızı kart gördü ve siz hakemin haksız olduğunu düşünüyorsunuz.Maç sonunda gelen haberde oyuncunuza 1 maç ceza verildiği ifade ediliyor(2 veya 3 farketmez)İtiraz edip etmeyeceğinize dair soru sorulduğunda iki şıkkınız var.Müracat edilmedi dediğimizde maç cezası 2 ye çııkıyor.İtiraz ettiğimizdede sonuç değişmiyor.Bu bir tek benimmi başıma geliyor.
hayır yalnız değilsinceza veriolar itiraz etsem de etmesem de cezayı arttırıolar
Arkadaslar takimlarin finanslarini yukseltmek istiyorum... bir arkadasim oyunun yuklu oldugu yerden yapilabilir dedi ama ben iyi anlayamadim..bu konuda bilgisi olanlardan yardim bekliyorum..simdiden tesekkurler
Diyelim ki elimde genc bir oyuncu var.Takimda da tecrubeli bir oyuncunun ozel egitimine nasil verebilirim o oyuncuyu.![]()
C/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2007 buraya girip orada Fm data editör var orayı çalıştır..
Bence yapma oyunun bir anlamı kalmaz..
editör kullanmak istiyorsan oyunun orjinal olmalı....
bence de hile yapmasan daha iyi olur
o oyuncunun profiline gir.orda oyuncu etkilesimine tikla.alta dofru in orda learn from player war.o nun altindaki ilk secenegi sec sonrada en altta hangi oyuncunun egitmesini istiosan onu sec tamam