Off Off Offffffff 100 milyon euro.Az değil.Tekrar tebrikler.
Tebrikler Milan![]()
Milan bildiğim kadarıyla Avrupa nın en çok kupa kazanan 2.Takımı oldu... 1.Real Madrid... İtalya nlarında Avrupada ki en iyi takımı... 100m€ of be çok iyi para tebrikleR MilaN...
Milan'ı tebrik ediyorum.
Evet Real Madrid'e bir adım daha yaklaştı bu anlamda Milan. Keyifli futbol oynamasalarda başarıyı yakaladılar. gerçi İtalyan futbolu ne zaman çok keyif verdi oda tartışılır![]()
Dikkat çekelim Milan kupayı 3 İngiliz takımının elinden aldı.
Kötü bir finaldi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Milan'ın kazanmasına sevindim
Maç tam bir final maçıydı iki ekipte kontrollü oynadı bir duran top gol oldu ve maçın seyri değişti erken gol olsa belki yine zevkli bir maç olabilirdi 89'da Kuyt golü atınca acaba dedim ama Milan'lılar bu sefer olmaz dedi
Bu arada Kaka 3 kere boş kaldı birinde şut çekti Reina çıkardı birinde frikik yaptırdı gol oldu birinde bir arapas verdi İnzaghi gole çevirdi
Tebrikler Milan![]()
So what?
Saike
Gerrard'da beni hayal kırıklığına uğurattı.Kaleci ile karşı karşıya kaçırdı.
seedorf farklı 3 takımla bu sevinci yaşadı.milan'la 2 olmak üzere ajax ve real madrid ilede 4.kez bu sevinci yaşamış oldu.
2005e göre çok çok kötü bi finaldi.milan haketti kazandı demek bile zor.daha kaleye şutu dahi yokken gol attılar.karşılarındaki liverpool ise özellikle zenden ve gerrardın kötü oyunuyla atakları bir türlü verimli hale getirmediler.burda benitezin değişklikleri geç yapmış olmasının da etkisi var.eğer liverpool aradaki kalite farkını bahane ediyorsa 2005teki milan bunda çok daha iyi 2005teki liverpool ise bundn çok daha kötü bir takımdı.
herşeye rağmen milanın bu kadroyla o kadar büyük arasından sıyrılıp kupayı alması bu sene için sürpriz oldu.
bir de uefa başkanı değişince kupa töreni de değişiverdi.önceleri başkan kupayı vermeye giderken platini hazretleri takımları ayağına getirtti.bi anda 90lara dönüverdik.kupanın havaya kaldırılışını dahi izleyemedik adam gibi.