Erciyesspor ve Antalyaspor düştü. Erciyesspor son dakika 2 gol yemiş zaten.
Konyaspor, evinde 1 mağlubiyeti olan (o da Fenerbahçe'ye) Konyaspor, evinde Gaziantepspor'a mağlup oldu. İlginç değil mi sizce de? Son derece isteksiz ve hırssız oynadı Konyaspor, maçı izleyenler bilir, sanki bir şeyler vardı gibime geldi.
Gençlerbirliği çok dürüst takımmış, Cavcav çıktı dedi "Gençlerbirliği maç almaz ve satmaz", ve sözlerinde durdular.
Antalyaspor ve Erciyesspor iyi futbol oynuyorlardı fakat hakettiler düşmeyi. Antalyaspor ne puanlar kaybetti, aynı şekilde Erciyesspor da Ç.Rizespor'dan son dakika golü yediği maçta 2 penaltı kaçırdı vs.
Antalyaspor'un ilk etapta düşmemesini istiyordum fakat düşmesi iyi oldu. Geçen sene Altay ile Lig A'ya çıkmak için çekişirlerken, Bursaspor ile oynadığı maçta gidip Bursaspor'u Bursa'da 2-0 mağlup etmişlerdi şikeyle, sonra da Altay'ın rakibi Mardinspor'u satın aldılar ve Mardinspor 3-0 Altay'ı yendi. Antalyaspor, geçen sene Altay'a yaptıklarından dolayı düşmeyi haketti, ilahi adalet gerçekleşti.
Yılmaz Vural da reklam yıldızı oldu, yok Beyaz Show'a çıkmalar, yok reklamlara çıkmalar, yok ben şampiyon yapacağım demeler, işte olacağı bu.
alıp satarlarken yanlarındaydın herhalde.ilahi adalet olsaydı hakeden kalırdı,terleyen.ii oynayan.kaç maç ii oynadı rize,denizli,antep?peki antalya?ilahi adalet deyipte allah ı da karıştırma.o zman haksız çıkarsın.oratda adalet filan yok.düzenbazların ligi olmuş artık.kimin belediyesi sağlamsa o iş yapıyor?antep daha yeni akp ye geçti chp den uzun yıllar sonra ve olay oldu.rize,başbakanın memleketi.denizli ulusoy un en yakın olduğu kulüp.daha ne diyelim?hayırlı olsun italya da puan silinir,burada yalakalık.kim daha hatırlıysa o kalır.neyse çok üzgünüm ondan sinirliyim herhalde.kırmayayım kalp...
yazık oldu antalya ve erciyes'e rize yıllardır aynı düşme potası,denizli 2-3 yıldır aynı düşme potası.Bu iki takım artık beni sıkıyor yıllardır ilk devre kötü sonra bir t.direktör değişikliği hop hadi bakalım ligde kalıcaz bütün şehir kenetlendi vs. vs. böyle oyun oynadıktan sonra kalsan ne olur düşsen ne olur
Erciyes ve antalya dan çok rize ve Denizli düşmeliydi bence.
Rize ve Denizli düsmeliydi.Cok yazik oldu.Erciyes ve Antalya kadar sansiz takimlar görmedim.Antalya 5 mac 90da yedigi gollerle puan kaybetti.Erciyes 2.yari her macinda cok iyi oynamasina ragmen istedigi sonuclari alamadi.Rize macinda son 2 dakikada 2 penalti kacirdilar simdi Sivas´tan son dakikada 2 gol yediler.Gercekten cok yazik oldu.
Alıp satarlarken yanındaydım, evet, biliyorum. Lig A'da geçen sene neler olduğunu bilmeden konuşmazsan sevinirim. Levent Kızıl'ın ne kadar şikeci biri olduğunu yazayım buraya istersen.
Geçen sene Bursaspor şampiyonluğunu garantilemişti Lig A'da. Antalyaspor ile Altay 2.'lik için çekişiyorlardı.
Antalyaspor o hafta deplasmanda şampiyon Bursaspor ile oynarken, Altay ise deplasmanda Mardinspor ile oynuyordu. Altay 1 puan öndeydi maçlar oynanmadan önce. Bursaspor taraftarları sahayı süslemişlerdi, şampiyonluk kutlaması yapacaklardı, onların isteği Antalyaspor'u yenmek ve akabinde kutlamalara başlamak...
Ama istedikleri gibi olmadı. Antalyaspor işi sağlama almıştı. Bursaspor Başkanı Levent Kızıl ile anlaşmışlardı. Bunla da yetinmeyip, Mardinspor ile anlaştılar ve teşvik primi verdiler. Antalyasporlu yöneticiler bizzat Mardin'e gittiler maçı seyretmeye ve o maçta Mardinspor 3-0 Altay'ı yendi, Antalyaspor da Bursaspor'u 2-0 yendi.
Maçlar böyle bittikten sonra Antalyaspor 2 puan öne geçti. 2 hafta kala 2 puan öndeydi Antalyaspor ve büyük bir avantaj sağladı, SüperLig'e çıkmayı garantilemişti neredeyse. Bursaspor-Antalyaspor maçından sonra Bursaspor taraftarları "Levent Kızıl istifa" diye bağırdılar, Kızıl'ı istifaya çağırdılar maçı sattığı için ve Kızıl istifa etti, sonra geri döndü.
Durum böyle, anlattıklarım %100 doğrudur.
Antalyaspor bu sene istediği kadar iyi top oynamış olsun, ilahi adalet oldu ve küme düştü. Gençlerbirliği gibi dürüst bir takımı satın alamadılar bu sefer, Cavcav'ı alamadılar...
V.Manisaspor-Denizlispor maçında da bir şeyler oldu, berabere kaldılar kardeş kardeşZorlu'nun Denizlili olduğunu herkes bilir.
Antalyasporlu futbolculara da büyük takım yolu açıldı. Volkan Yaman, Ali Bilgin, Uğur Kavruk, Suazo, bunlar artık üç büyüklere gider, Antalyaspor da gelecek parayla iyi kadro kurar.
Erciyes ve Antalya düşmeyi haketmiyodu bence...Üzüldüm düşmeleRiNe...
menderes türel ant belediye başkanı da kınayı almıştır herhalde.bir yardım etmediler.yılmaz vural ne yapsın?oyunculara bakın şöyle bir kaçı 1.lig oyuncusu.biz maçlara gidiyoruz da ne oluyor?stad yetmiyor.kalite düşük.para yok.yardım edilmiyor.ant halkı da çok sessiz kaldı.sahip çıkmadı takımına.son maça gelmekle olmuyor.sezon başında para kaynağı bulunmalıydı.yine de en ii oynayan takımdı.yılmaz vural ı oyuncularu tebrik etmek lazım.yarın ilk işimiz kınayı getiriyoruz türel?sabah 9 da oradayız!
Bülent Korkmaz'dan dolayı herkeste Erciyesspor'a karşı bir sempati oluştu. Ancak beyler lig sadece 2. yarıdan ibaret değil. İlk yarı 11 puan topladı Erciyesspor. Erciyesspor'u düşüren Werner Lorant'tır, ilk yarıdaki performansları yüzünden düştüler. Sene başından beri Korkmaz olsa kesinlikle düşmezlerdi. 26 puan topladı Erciyesspor ikinci yarı, bu Korkmaz'ın başarısı...
alım satım departamında boş yer varsa bize de atarla girelim.sen şimdi geçmişi açarsan neler çıkar neler.ilahi adalet deme boşuna.çalışan oynayan değil,hatırını geçiren kaldı.belediyelerin paralarını kulübe akıtanlar kaldı.menderes türel gibi biri olursa düşersin.birgün ne yaptı kulüp için?afiş bastırmayı biliyor boy boy,ne zman yardım edildi kulübe?belediyenin parasını değil,zenginleri örgütlese yeter.kınayı hak etti ama.
İlahi adalet değil de ne peki? O kadar iyi oynadılar sene boyunca, Fenerbahçe'yi falan yendiler, ama düştüler sonuçta. Geçen sene yaptıklarından dolayı Allah onlara yardım etmedi ve düştüler, iyi de oldu.
Seneye çıkarlar merak etme, bu kadar üzülmene gerek yok.
Bülent Korkmaz ligden düstü denilen takimi aldi Türkiye Kupasinda final oynatti ve Uefa´ya götürdü.Ligde herkesin sempatisini kazandi Erciyesspor.Eger Rize macini kazansalardi eminim ki Erciyesspor ligde kalirdi.Büyük Kaptan hirsini takima asiladi ama sonucta ligde cevrilen oyunlar var.O ne yapsin?
Tebrikler Büyük Kaptan!
futbolun adaletsizliği.kim demişti maçların sahada kazanılmadığı öğrendik diye?aynen.hepsi önceden kurulmuş.denizli yle vestel nereden biliyor rize yle ant nın yenemeyeceğini.ikisi de yense denizli gidecekti.basit oyun bunlar.basit insanların olduğu basit bir lig.avrupa da saygınlığı olmayan,3.avrupa ülkesi.yavaş yavaş asya ya yaklaşıyoruz.o da olur yakında.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bülent korkmaz konusuna kesinlikle katılıyorum.çok büyük işler çıkarttı.
Bülent Korkmaz'ın hakettiği yeri herkes biliyor, şu Özhan bir bıraksa...
şimdi o uefa işi ne olacak çok merak ediyorum off erciyes off ne olurdu ligde kalsan![]()
Ligde çevrilen olaylarla alakası yok. Erciyesspor aleyhine bir şey yapılmadı ligde. Ç.Rizespor'dan 90+3'te o golü yemeselerdi, veya 2 penaltıdan birini atsalardı, veya 9 kişi kalmış takıma gol atıp farkı 2 yapsalardı, ligde kalacaklardı. O maç yüzünden küme düştüler. 2 penaltı + 2 kırmızı kart verildi, ne şikesi? Ç.Rizespor düşseydi bağırırlardı "2 penaltı + 2 kırmızı kart verildi, mağlup olduk Erciyesspor maçında, bizi düşürdüler" derlerdi. V.Manisaspor düşse "Sakaryaspor maçımız yarım kaldı, hükmen mağlup sayıldık, düşürdüler" derdi. Denizlispor düşse "Gençlerbirliği maçı sattı, zaten ben söylemiştim hafta içinde, Bakkal istifa etti" diye bağırırlardı. Erciyesspor'un bağırmaya, söylenmeye hakkı yok, aleyhlerine bir oyun oynanmadı.
Erciyesspor'un sadece geçen haftaki maçtan yana sıkıntıları olabilir. Cordoba'nın oyunu defalarca soğutması, sarı kart görmemesi, Antalyaspor'un geçen hafta oyunu sürekli yavaşlatması... Hakemlerden yana şikayeti de olmaz gerçi.
İşte bir ilahi adalet örneği daha! Antalyaspor geçen sene Altay'a yaptıklarından ve bu sene de, geçen haftaki Erciyesspor maçında yaptıklarından dolayı düştüler, ilahi adalet oldu. Cordoba'nın oyunu soğutması vs. Emre Toraman maçtan sonra çıkıp "Antalyasporluların kornerlerini biz kullanacağız nerdeyse, çok soğuttular oyunu, korner atmaya gitmiyorlar, vakit geçirdiler" demişti.
Antalyaspor'un düşmesine gerçekten çok sevindim.
Büyük Kaptanımız Bülent Korkmaz'ı tebrik ediyoruz.
Artık hakettiği yer olan Galatasaray teknik direktörlüğüne getirilmesinin temenni ediyorum.
Ben o mactan bahsetmiyorum.Erciyesspor orada cok büyük sansizliklar yasadi.Keske o maci yenseydi ozaman %100 Erciyesspor ligde kalirdi.Sansizlik yakalarini birakmadi.Bir an icin Erciyesspor´un yenildigini unutmusum ondan dolayi cevrilen oyunlar var dedim.Ama gene de Vestel-Denizli macinda birseyler var.
Vestel-Denizlispor maçında %100 oyun var. Berabere kaldılar, üstelik golsüz. Diğer skorlara göre böyle bir şey yaptılar, Zorlu Denizlili zaten, anlaşmışlar belli ki...
Werner Lorant yaktı takımı, düşürdüBülent Korkmaz sene başından beri olsa Erciyesspor ilk 5'e girerdi.
erciyes şanssız değildi kendi etti 9 kişi kalınca takip 2 penaltı kaçırmayacaksın.O zaman işin şansa kalırsa çok zor
Erciyesspor sansizdi.Neden mi?
1-Lorant gibi teknik direktörlükten cakmayan birini getirdiler basa ve ilk yari sadece 11 puan toplayabildiler.
2-Bülent Kaptan´i basa cok gec getirdiler ve takim cok iyi oynamasina karsin sansiz puanlar kaybettiler.
3-Rizespor macinda cok iyi oynamalarina karsin sansizliklar sonucu puan kaybettiler.
4-Bu macta 90.dakikada 2 gol yediler.
Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Sivasspor'a 2-1 yenilerek küme düşen Kayseri Erciyesspor'da üzüntü hakim. Erciyesspor'un teknik direktörü Bülent Kormaz maç sonrası yaptığı açıklamada, takımının geçmişte yapılan yanlışların cezasını çektiğini vurguladı.
Bir hayli üzüntülü gözüken Korkmaz şöyle konuştu:
"Erciyes geçmişte yaptığı yanlışların cezasını çekti. Biz takıma ve şehre bir umut getirdik. Futbolcular inanılmaz bir onur mücadelesi verdiler. Futbolda böyle şeyler oluyor. Planlı programlı bir iş yapmazsanız başarılı olamazsınız. Futbolda 3 takım düşecek. Bunların içinden birisi de biziz."
Bülent Korkmaz, Antalyaspor'un küme düşmesiyle ilgili bir soruyu ise, "Antalyaspor’un durumu beni şaşırttı. Futbolda garanti yok. Oynanmadan kazanılmıyor. Rize’yi yenseydik simdi biz ligde kalacaktık, Rizespor düşecekti ama olmadı" sözleriyle yanıt verdi.
Baran ilk söylediğin pek şansla ilgili değil yönetim hatası...Eğer Teknik Direktörünü yanlış seçiyorsan neden 11 puan topladım diye önce kendine soracaksın yönetim olarak.
Antalya'nın maçının özetlerini seyrettim.Adamlar net 8-9 tane gol pozisyonuna girdiler.G.Birliği kalecisi gökhan çok iyiydi,ayrıca Antalya forvetleri çok beceriksizdi.
Fb ve Sivas'ta ne kadar başarılıydı ki yeni çıkmış bir takımı emanet ettiler oda tartışılır ama o taraftan bakılınca hak verilebilir sana.
Lorant Fenerbahçe'de de başarısızdı. Böyle kötü bir adamı neden getirdiler bile bile? Yönetim suçu kendinde aramalı. Seneye Bülent Korkmaz kalıyormuş bu arada Erciyesspor'un başında. Aynen çıkarlar.
Kalmaz umarım.. Ona Galatasarayın daha çok ihtiyacı var.. Yuvasına dönmeli artık..