Ne o egemen ali fenere gelicek diye zemin mi hazırlıyorsun?? Yapılan büyük bir terbiyesizliktir ve saunulcak bir yanı yoktur umarım bize gelmez böyle haysiyetsiz takımını yüz üstü bırakan oyunculara ihtiyacımız yok.
Ne o egemen ali fenere gelicek diye zemin mi hazırlıyorsun?? Yapılan büyük bir terbiyesizliktir ve saunulcak bir yanı yoktur umarım bize gelmez böyle haysiyetsiz takımını yüz üstü bırakan oyunculara ihtiyacımız yok.
Tek taraflı bakıyorsun olaya. Ali Bilgin bir gün önce tokat yemiş Yılmaz Vural'dan, bu birincisi.
İkincisi de tüm umutlar Ali Bilgin'e mi bağlıydı?
Üçüncüsü, Antalyaspor kulübü maçtan önce şu açıklamayı yaptı: "Sabah idmanında Ali Bilgin sakatlanmıştır ve maç kadrosunda yer almayacaktır."
Yani sakatlandı diye oynamadı diye biliyorduk biz, ama ne olduysa Yılmaz Vural maçtan sonra lanet okudu, kaçtı dedi. Düşmese böyle bir şey demezdi kesinlikle. Düştü diye Ali Bilgin'i suçladı, suçu kendinde aramak yerine Bilgin'i suçladı. Ayrıca Antalyaspor büyük yalan söyledi. Maçtan önce söyleseydi o zaman Ali Bilgin kaçtı diye, sakatlandı yalanını niye attılar, işlerine gelmeyince Bilgin kaçtı dediler.
İkili oynadı Antalyaspor, düşmesine de sevindim iyice zaten, Ali Bilgin de kaçmakta haklı.
Hem dayak yiyor, hem parasını alamıyor, ben olsam ben de durmazdım.
Egemen bence yilmaz vural o tokati bile saka olarak atmistir kesin
İyi bende şaka olsun diye seni dövim o zamanböyle şaçmalıkmı olur...
Bu arada bu tokat olayını kim söyledi Ali Bilgin'in menejeri açıklamasında bundan bahsetmemiş
So what?
Saike
Tokat olayı uydurma olabilir, Yılmaz Vural daha önceden de böyle şeyler yaptığı için kullanıyor olabilirler.. Bence Ali Bilgin'in yaptığı insanlık dışı davranışa kılıf arıyor bazıları..
Ayip etmis
Arkadaşlar Kanıtsız Konusmayalım Tokat Olayı Olsa Ali Bilgin Hemen Basın Açıklaması Yapar Çünkü Hem Tokat Yicen Hem Vuraldan lanetleniyorsun Hemde Antalaynın 2.lige düşmesi sana baglancak sen de açıklama yapmıcan , açıklamama yapmamasının nedeni açık para yüzünden.
Antalyanın Yalan Söyleme Olayına Gelince maçtan önce vural ne dicek para yüzünden mi gitti dicek siz dünyanın neresinde duydunuz böeyle dediklerini. sonra sen futbolcularından mükemmel top oynamasını beklicen , taraftarlardan ise tam destek beklicen sana sormazlar mı sen nie yabancıların parasını veriyorsunda türklerin parasını vermiyon bu türk futbolcuları assagılamaktır.
Vural Daha Dün Değilmiydi Kırmızı Kart Gördü Die Futbolcusunu Döven.Futbolcunu Dövüyorsan Baska Futbolcuda Para Alamadıgı İçin Oynamamıssa Sen O Futbolcuya Bişey Diyemez . Dersen Senin Nasıl Karakterli Oldugun Orataya Çıkar.
Ben olsam aynisini yapardim.......
Tabi Yilmaz Vural gercekten tokat atiysa
ne olursa olsun olayları 2 taraflı veya avukatlar menajerler vasıtası ile dinlemek lazım çünkü bu açıklamayaı yapan yılmaz vural yılmaz vuralın söylemlerinin ne kadar abartılı ne kadar gerçekdışı olduğu bilmeyen yoktur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Üç maçtır sakat oynadığına dikkat çeken Ali Bilgin, Lig A'ya düşmenin faturasının kendisine kesilmek istendiğini ifade ederek, "Benim kişiliğimi herkes biliyor. Karaktersiz birisi değilim. Yılmaz hocam üzüntülü olduğu için hakkımda ağır konuşmuş. Kırgın değilim. Adelemde 6 milimlik bir yırtık var. Essen'in doktoruna tedavimi yaptırıyorum" dedi.