acaba tepkinin hedefinin aynı olmasının sebebi nedir?
Editt: Serhat kardeşim sana "kardeş" diyebilir.Kendimi sana bu sıfatı kullanma konusunda ayrı tutuyorum..
acaba tepkinin hedefinin aynı olmasının sebebi nedir?
Editt: Serhat kardeşim sana "kardeş" diyebilir.Kendimi sana bu sıfatı kullanma konusunda ayrı tutuyorum..
sitede neşer dönmüşte haberimiz yok.bana biri öm den olayı anlatabilirmi ben olayı çok iyi analiz edemedim?????
ToRReSs adlı üyenin atılmasını istiyorum..
Hala analtamadım ben bunu Nedvedmanina için açmadım. Küfüre hayır için açtım. Ben bıraktım sizde bırakabilirsiniz. Sadece bu olay bende fikir oluşturdu.
Ben Volkan abinin yazdığı forum kuralını yazdım siz anlamadınız.. Bana hakaret edende cezasını alsın o zaman, malum forum kuralları..
Cihan özür diledi,affedin beni dedi.Ama bu olaydan sonra bitirenler degil sov yapanlar cikti
Neyse Cihan atildi,özürünü diledi ama ona öfke daha da büyüdü.Artik sovu bitirirsiniz umarim.
Atılacaksamda atılırm tamam mı?Zaten müsveddelerin olduğu yerde aslının durması gereksiz olur...
Kesin artık şu tartışmayı. Ne için açtınız konuyu neyi tartışıyorsunuz.
ya beyler tamam tansiyonu iyice yükselttiniz.gerçi olayı tam bilmiyorum biri anlatırsa öm den falan sevinirim.yorum yapıyım ona göre.ama biraz sakin beyler
Şahsen ben taşımıyorum. Yöneticilerden ricam bu konuya atılan gereksiz yani tartışıcı mesajları silibilir mi? Burası onun yeri değil. Rahatsız olan Öneri/Şikayet bölümüne açabilir.
Yolunu öğretebilirim , Forum Rehberi - Öneriler ve Şikayetler Sol üst sıralarda '' YENİ KONU '' Başlık : ToRResS Adlı kişi bazılarına şerefsiz dedi ve atılsın hatta anket bile açılsın..!
Rica et Yöneticilerden Eklerler..
Pekii kusura bakma
ToRResS..![]()
Bide senderson vardı güme gitmesin oda atılacak..
Bende destek veriyorum kampanyaya benim anama küfür eden birini savunana bende her şeyi söylerim.
Ancak öyle imzama koymam karşıma çıksa yüzüne söylerim.
Kampayama hatta kapmanyamıza gösterdiğiniz ilgilden dolayı teşekkür ederim. Küfüre hayır!
Çünkü uAburak89 adlı üyeye "şerefsiz adam" ve "lan" kelimelerini kullandı ilk açılan konuda![]()
Konunun içine edenlere teşekkürler.
Konu çok anlamlı bir konu fakat bunu siz haketmiyorsunuz. Kusura bakma Batuhan, konuyu GMA'ya taşıyorum, mesajları silsem yine aynı adamlar uzatacak. O nedenle konu kapatıldı. Konunun kapanmasına vesile olan arkadaşlar, böyle bir konuyu kapattırdıkları için kendilerinden eğer utanabiliyorlarsa utansınlar...
"YÜCE ATATÜRK"