o kupayı alacaksın. o kadar![]()
ben çıkacam yarın okuyacağım artık![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
İSPANYA 2014 WORLD CUP FİNAL...
Fransa vs Türkiye
İşte Kadrolar
30.dakikada Guillaume Lopez ile Fransa öne geçiyordu.
67.de Halil Altıntop'la beraberliği yakaladık.
90 dakika böyle bitti.
91.dakikada Serdar Kurtuluş kırmızı kart gördü ve 10 kişi kaldık![]()
PENALTILARA KALDIK...
![]()
ŞAMPİYON TÜRKİYE !!!
Dünya Sıralaması
Maçı Buradan İndirip izleyebilirsiniz...
http://rapidshare.tv/11552
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bravo be Murat abi sen busun be ee şimdi ne yapacaksın
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Helal Olsun Sana!! Bu Ülke Senİnle Ve Oyuncularinla Gurur Duyuyor!!!
Murat mutluluktan ağlıyorum şuan..![]()
Bravo Bu site seninle Gurur Duyuyor![]()
Türkiye seninle gurur duyuyor. Murat abi mutluluktan havalardayım şuan da. Bu arada kariyere devam edecek misin?
Klasik SON !!!
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bana dejabu falan oldu herhalde sanki daha önceden aldıgını biliyordum![]()
Helal olsun.
vay maşallah vay
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Kariyerini en baştan soluksuz okudumTebrik ederim.....Bende en kısa zamanda .Lig B'den bi takım alıcağım ve kariyerimi yazıcağım......
Kariyerin Süper!
Kariyerin bitti ha artık SEni tebrik ediyorum
Futbolcu Bilgileri
Helal olsun Murat abi. Grurumuzsun![]()
Murat çok iyi işler çıkarıyorsun helal olsun Dünya Kupasını'da aldın ya daha ne diyeyim sana yeni bir oyun aç sen iyisimi.![]()
Harika bi iş başardın murat abi tebrikler
Valla Muratçım artık nasıl bir görev üstleneceğini merakla bekliyorum doğrusu... Tamamen bitirecekmisin menejrlik kariyerini bu genç yaşta bu başarılarla yoksa devam mı edeceksin merak ediyorum. Seninle özel bir röportaj yapmak isterim!![]()
Oyundan daha emekli olmadım açıkcası.
Olmayı da düşünmüyorum.Ancak bu kariyer için yeter diye düşündüm.
2014 yılındayız ve kadrolar hemen hemen çok değişik.Oyuncuları tanımakta zorlanıyorum.İncelemek lazım tek tek yeni isimleri.Bununlada uğraşacak pek vaktim yok.O yüzden bu kariyeri bitirmeyi düşünüyorum.
Şöyle İngiltere 4.Liginden bir takımla yeni bir kariyer yapmak istiyorum ne dersiniz![]()
Evet deriz..Onla da bir Şampiyonlar ligi kupası alırsın tam olur...
Kaan eminmisin
4.Ligden Premier Lige çıkcak bide Şamp.Ligi alcak![]()
Hadi Ş.ligi olmasın uefa olsun![]()
Kaan aştı kendini iyice![]()
2 gündür okuyordum büyük bir merakla Tek kelimeyle muhteşem bir kariyer olmuş
abi doncaster roversı al bence
Gaz veriyoruz şurda..Parazit yapmasanız olmaz![]()
Süpersin Murat süper.
Murat ben berkant kariyerinin basini kacirdigim icin basindan sonuna kadar tek tek okudum tek kelimeyle mukemmel bir kariyer yapmissiz bundan sonraki kariyerlerinde sana basarialr artik merakla bekliyorum iyi sanslar....