Katılmak isterdimAma oyun uymuyor. Güzel bir proje. Turksportal'a yakışır.
Katılmak isterdimAma oyun uymuyor. Güzel bir proje. Turksportal'a yakışır.
Arkadaşlar öyle zannediyorum ki ilk mesajda herşey açık ve net bir şekilde belirtilmiş vaziyette. O yüzdenbence ilk başta o ilk mesajı bi okuyun onan sonra takıldığınız bir yer olursa bizimle irtibata geçin. Son kez söylüyorum : Oyun 7.0.2 üzerinden oynanacak ve oynayacak kişiler bizler tarafından SEÇİLECEKTİR!!!
7,2 nerden bulabiliriz
Çok güzel olur bu yahu
Ben de varım. Şimdi bu seçilecek kişiler ne zaman açıklanacak ve hangi kriterler göz önünde bulunduruacak üyeler seçilirken?
Çağrı Abi ben oyunumu 7.0.2'ye yükselttim.Artık bende katılmak istiyorum.Katılım nasıl olacak?Nasıl başvuracağız?
Ya okumuyorsunuz galiba! Yazıyor biz seçeceğiz diye.
abi bi oyunmu çıkarıorsunuz da biz internetten oynucaz anlamadım veye fm 2007denmi başlıcaz nası oynuca bu kariyeri
![]()
Herkes kendi fmsinden oynayacak![]()
Kısaca şöyle özetliyeyim :
Oyun boyunca bizi ve kendisini kandırmayacak forumlarda güvenilirliği efendiliği ve yaratıcılıkları vs. ile tanınan insanları ekleyeceğiz. 1-2 hafta içerisinde bu 20 özel kişi de belirlenecek zaten.
Bence sabitlenmeli bu konu çünkü TSI en iyi menejerini seçecek bu kariyer liginde.
yaa biliyorum biraz fazla oldu ama türkiye şaartlarında orjinal oyun almanın zorluklarını herkes biliyor. öteki türlüde 7.02 nedense hata veriyo bi çaresine bakamazmıyız acaba...?
çok güsel bir projeee..amma..wersiyon yetmıorr..7.0.2wersiyonu nerden bulabilirim sitede aradım bir türlü bulamadım yardımlarınızı arıyorum..
vay guzel olmus takdir ediyom
inş. arkadaşlar güzel olur bende katılmak isterm![]()
Oyunu bekliyorum.Eminim çok eğlenceli bir oyun olacak
Gerçekten Çağrı abi yine kafasını kullanmış ve böyle güzel bir proje bulmuş.Ben malesef katılamıyacağım çok istediğim halde,inşallah hilesiz zevkli bir lig olur.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşke bu turnuva 7.00 içinde olsa çok güzel olurdu.Ozaman katılabilirdim.
7.00 dan 7.02 yükseltmek için orjinal şart mı
ya bu yarısmaya katılmak icin forumda cok fazla msj yazmak sartmı 7 seneden beri cm-fm oynuorm ama sırf bu nedenden dolayı buyuk ihtimal bu yarısmaya katılamıcam :s
peki bu lige girebilmek için daha önceki turnuvalara girmiş olmak gerekiyormu?
evet arkadaslar yükselttim artık bende katılabilirim
Kuralları tamamen okursanız böyle mesajlar yazmaya gerek kalmaz.
1.Sayfayı tamamen okumadan buraya mesaj yazmayın !!!
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Katilmak İstİyoruzzzzz...![]()
bende katılmak istiyorum oyunum 7.0.2 uyuyoo benide alın haber verin bana mailim [email protected]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
inşallah bende girerim bu yarışmayaa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bende katılmak istiyorum oyunum 7.0.2 uyuyoo benide alın haber verin bana mailim [email protected]
Bende bana verilen takımla başarıya ulaşırım inşallah.Gerçekten çok zevkli olacak.
Herkese aynı takım verilecek zaten![]()