Murat Özdemir(Beşiktaş)
Sekopej(Fenerbahçe)
Eray Dengiz(Galatasaray)
nekop(Trabzonspor)
Jesus_FB(Kayserispor)
Çağrı Zorkol(Ç.Rizespor)
Coşkun Özdemir(Bursaspor)
Demin bir arkadaş dedi 7.0.2'de Olexandr Iakovenko diye.
Birkaç gündür ses seda yok. Üstelik haftasonu!!!
Cumhur bize belli olmaz biz hafta sonu daha yoğun oluyoruz
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Başlık ve anket ne zaman değişecek? Bu arada bu kariyer artık ilerlemez 7 kişi zor.
Yok artik 7 kisi mi oldunuzbende istiom beni de alin
![]()
Nasıl olsa kariyer devam etmeyecek.Host kimse artık bir server alsın bu oyun için.
![]()
Cumhur merak etme biz devam ederiz![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hostun kotası yoktur inşallah.
Onlara takmayın siz kafayı keyifle okuyun![]()
Yazarsanız okuyacağız.![]()
![]()
Sen geride kalan 48 sayfayı ve 730 mesajı oku da![]()
Bitti.![]()
Zaten okuyoruz onları yazıldığı zaman.
Abo 7 kişi mi oldunuz :S.Eğer bu kariyer başarıyla tamamlanırsa helal olsun yani.
Ben de onu diyorum ya 1 saattir.
bir lig biterse...Rekor olur heralde...Gunies' girersiniz![]()
iki gün girmedim neler olmuş yav siz bu kariyeri bitirin size en hakikisinden helal olsunbiraz zor bitmesi ama
![]()
Bekleyeceğiz ne yapalım? Hafta içi...
Şimdi ne yapalım arkadaşlar 7 kişi bitmez diye kariyere daha devam etmeyelim mi?
Bırakalım mı kariyeri yani bunu mu istiyosunuz ?
Bu hafta ÖSS haftası birkaçımızda ÖSS'ye girecegimiz için bu hafta yoğunuz ayrıca Serkan'la benim sınavlarımız var bu sebeblerden dolayı bu hafta biraz aksaklık olabilir unutmadan söyleyeyim oyunda transfer sezonundayız maçlara daha süre var...
Biter yav, neden bitmesin.. Biraz uzar süre sadece, bence bitmez falan demek yerine bu güzel kariyerden keyif almaya bakmak lazım..![]()
Hangileriniz ÖSS'ye girecek bilmiyorum ama hepinize başarılar diliyorum.
Ruslarda Sasha aynı zamanda kız ismi bu arada.Neyse, konuyu dağıtmayalım.
Coşkunda katıLmış ya bu kariyere bitmez artık bu kariyer bitmez![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bu kariyer çok güzeldi size ve tüm ekibi kutluyorum bi daha ki seferde fransa veya ingiltere ligi kariyeri bekliyoruz ekibinizden...
Yaşasın !'TURKSPORTAL'!
Kariyer bitmiş gibi konuşuyor bloodmaxi.![]()
Ağızınızı bi hayra açın bee bune herkes bitecek bitecek deyip duruyor insan Serhat kesin şampiyon olur falan der![]()
Çağrı Abi kesin şampiyon.![]()