Kim gelirse gelsin,sampiyon degismez.
Sampiyon Diyarbakirspor![]()
İstanbul Bld(Oğuzhan)
Oftasspor(Deniz)
Orduspor(Emrah)
Kocaelispor(Burak)
Kim gelirse gelsin,sampiyon degismez.
Sampiyon Diyarbakirspor![]()
evet harbi diyarbakır çok iyi gidiyo valla
Hadi Burak abi Kocaeli'yi en azından playoflarda görmek istiyoruz senin yanında digerleri çaylak bile sayılmaz![]()
Su 7 mac bitse genc oyuncular var listemde onlari alacam
oğuzhan gelsede maçları yapsak onu bekliyoruz
Burak Hoca Bugün İdman Sonrası ilk basına açıklamasını yaptı. Açıklamada en ilgi çeken nokta. Kaptan değişikliğiydi. Burak Hoca yeni kaptanları Haydar Koç, Taner Gülleri ve Serhat Sağat olarak açıkladı. Kaptanlığa getirilen Haydar herkese layık olacağım dedi.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Evet.Ben yokken nelere oluyor buralarda.
Söz geçirmeye göre mi değişti kaptanlar?
Soz geçırmeye gore degıl oyncularn bana yakınlıklarına gore![]()
Orduspor 1.bitircek gibi ligi
Kocaelisporu bu zorlu durumdan kurtaracak tek isim vardi o da Burak Hoca ydi cok dogru bir hoca secimi olmus,Kocealispor ve Burak Hoca acisindan sevindirici bir durum
Bir sure hocalik yapmayan ve kendi bilgi birikiminin ustune hergun bir fazlasini koyan Burak hoca bu bilgi ve birikimlerinin Kocaelisporu ust seviyelere tasimak icin kullanacaktir
Bu uzun maratonda Burak Hocama basarilar Kocaelisporu hak ettigi yerde gorucez
burak hoca (elhadji) yama hazırlarken oyuncuları bayaa tanımıştır heralde.. çolak şadi de ısrarından belli oluo.. tanımıorum kendisini ama performansını heyecanla bekliorm.. gerçi transfer yapmadan fazla bişey beklenemez ama...
güzel bi kariyer
Neler oldu neler yarini bekleyin 13. haftaya kadar sonuclar, puan durumu gelecek. Ordu - Kocaeli maçı öncesinde taraflar ne diyor sakatlar cezalılar hepsi yarın![]()
Evet arkadaşlar Emrah gelsin 4-5 maç koyucaz![]()
Fortis Türkiye Kupası
A Grubu | Kocaelispor 0 - 0 Mersin İY
Takımın başına yeni geçtik daha herşey için erken zamanla galibiyet serisine başlayacağız
B Grubu | Oftaşspor 0 - 1 Beşiktaş
Açık konuşmak gerekirse maçtan zaten umudumuz yoktu.Oyuncularıma ellerinden geleni yapmalarını söyledim.İyide direndik ancak yenildik.Beraberlik iyi sonuç olurdu.
C Grubu | İstanbul BB 0 - 3 Sakaryaspor
Takımda halledemediğimiz sorunlar.Bir haftadır uğraşıyoruz ancak çözüm bulamadık.Zaten asıl ağırlığımızı lige vereceğiz.Çalışmalarımız sürüyor.
Tüm golleri frikikten yedim.Güzel oynadım.Martinez'i geçemedim...Benim için önemsiz maçtı ondan fazla takılmayacam.
Bu ne yaa !!!
HEPİNİZ İSTİFA !!!
Burak hariç![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ben niye istifa edim Sampiyonluga gidiyom
favorim oğuzsakarya maçı ne olmuş öle
![]()
İstanbul B.B menejeri Oğuzhan Çuhadar bu gün maçtan önce bir basın toplantısı düzenledi.İşte çaylak menejerin sözleri:
Takım kötü değil
''Takım aslında çok kötü gitmiyor.Taktik bir otursa süper olucak.Önümüzdeki haftalarda çıkışa geçeceğiz''
Emrah süper
''Orduspor T.d Emrah çok iyi gidiyor.Onu alt ettim ama bu kolay olmadı.Bence o şampiyon olur.Bizde 2. çıkarız
Deniz Çok çaylak
''Oftaşspor'un muhteşem ötesi kadrosu var ancak bunu kullanamıyor.Bunun nedeni ise Deniz'dir!Ayrıca sürekli şike yapıyor.Federasyon onun arkasında...''
Not:Yapımda emeği geçen Emarufu(Emrah abi) ve Fm26(Ömer)Teşekkür ediyorum
resim süper olmuş oğuz
diğer menajerler hakkında konuşmanı tasvip etmiyorum![]()
O kafa ne olm![]()
Ömer sağolsun Deniz.Kafa işte olum bu kadar
![]()
Kocakafali imam olmus![]()
Aaa bak yazmayı unuttum yanımdaki benim çırak.
Oguz yanindaki adam bir kafa atsan agiz burun kalmaz adamda
Deniz:Dokunulmazım
Oftaşspor'un teknik direktörü Deniz, kulüpte hiç kimsenin kendisine karışmadığını söyledi.
Kulübün tüm yetkilerinin tamamen kendisinde olduğunu belirten kariimatik teknik adam kimse bana karışamaz herkes kendi işine baksın diyerek eleştirilere sert dille cevap verdi.
Oğzuhan'ın Teknik Direktör olması Mucize!..
İstanbul BB'nin acilen td değişikliğine gitmesi gerek.Başında o şovmen tipli Oğuzhan varken bırakın süper ligi Lig A'da kalamaz.Şayet kalırsa ben onu alkışlayacağım...
Yakında Ordu'da Söner!...
Genç ve karizmatik adam orduspor hakkında ise bunların geliğ geçici olduğunu yakında onlarında söneceğini iddia etti.
Kocaeli'ye Capello Gelse Kurtaramaz!...
Bir diğer rakibi kocaeli hakkında ise başına Capello'yu bile getirseler kurtaramayacağını açıkladı.Burak hocanın ise bu işi yapamayacağını söyledi.
Biz İyi Takımız!...
Karizmatik teknik adam kendi takımı hakkında ise çok genç kadroya sahip olduklarına taşların yerine oturmasıyla birlikte kendilerini lig sonunda ilk 2 içinde göreceklerini iddia etti.