yaa bişi sorucam bu sene katılanlar seneye katılacak mı?
Cok istiyordum ama giremedim
Keşke bende girebilseydim ama sağlık olsun artık. Katılanlara başarılar.
tuuh be abi benimkide 7.00
hile olup olmadığını anlıyamayız ben bu projeye pek güvenmiyorum
Bende isterdim katılmayı ama bundan sonrakilere inşallah.
gercekten de cok guzel bir proje olmus katilan herkese basarilar...
ben de katılmak isterdim ama fm çok yavaş ilerliyor benim hem de 7.00
Benim bunda bi beklentim yoktu ama bi sonrakine inşallah katılıırım
bende bboyle bir organizasyona katilmak istiyorum guzel bisey boylece dahada zevk almis oluruz gerci ben herzaman zevk aliyorum
walla bu turnuwa olmadi/// ama bizde ilkinde takipci oluruz/// heyecanla takip ederiz///bi dahakinde zewkle bizde oluruz//// guzel bir calismaaa/////
Çağrı abi bende katılmayacağım benide yedeklerin arasından silebilirsin...
meraklar bekliorum.acayip eglenceli olacak
Şimdi diyorsunuz ki Çağrı Abi güvendiği kişileri aldı diye şimdi bize güvenmiyor mu bu ayrımcılık değil mi?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Oldu o zaman umarım diğer liglere seçilirim
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
http://forum.turksportal.net/vb/show...=44547&page=15
Liste yenilenmiştir. Yedek listesinin bitmesi durumunda yedek listesi yeniden oluşturulacaktır.
10 kişi onaylatmış 10 kişi onaylatmamış.![]()
![]()
Çağrı Abi sen neye göre seçtin diyeceğim yani kariyerlerede baktın mı?
Futbolcu Bilgileri
valla beyler bu yapılanlar çok güzel oluyo çok kaliteli her şey
şampiyonlar ligi gibi oldu bu turnuva girenleri tebrik ediyorum
umarım önümüzdeki turnuvalarda bizde yer alırız
şimdiden tüm katılımcılara başarılar
nessta sen kuralları oku bnce hile olup anlaşıldığı takdirde neden belirtilmeden çıkarılacak
Bende katilmak isterdim yedek listeye alinabilirim.
ben bu siteyi cook seviorum da artiq yeni seyler ypin yaaa
bizi neden almadınız yaa sap gibi kaldık olurmu öleee şey bende havalanıyorm herkesle oynucam die bune yaa
daha bismillah.....HoşGeldin.....Sakin ol....sen konuyu okumadın galiba.....en güvendiği,forumun demirbaşlarını seçmiş Çağrı abi..Bazı arkadaşlarıda sonraki liglerde seçecektir.
"SAP" gibi kalmanıza gerek yok.Bu da o kadar büyütülecek bir olay değil.Yazılan şeyleri okumadığınız garanti.Okusanız bu tarz şeyler yazmazdınız.Kimse de havanlanmıyor merak etme.Zaten bu tarz davranırsan da kimse senle oynamak istemez bunu da bil.
Ayrıca arkadaşlar buraya gereksiz mesajlar yazmayalım lütfen.Gerekli açıklamalar zamanı geldiğinde yapılıyor.Sadece biraz bekleyin.
Herkesin buraya katılmasının da zaten bir anlamı olmuyor![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"