ben de normalde kendi taktiini kendi yapanlardanim ama madem sitemizin en kral adamlarindan biri yapmis denemk gerekir die dusundum
su an chealsea da 2016 dayim amc em-van der vaart-emekli olsun ilk isim bunu uygulamak olcak
tesekkurlerilhan abi
İlhan abi zaten dediğin gibi yapmıştım. Sol forvet: Serkan Gedik. Sağ:Adriano
Sol MC: Yusuf Şimşek Sağ MC: Fatih Egedik
Tam dediğin gibi yapmıştım ama...
Bursaspor'da deneyeceğim.Başarılı olmazsam yardımlarınızı bekliyorum.
Ben Schalke 04'de kullandım, başarılı oldu. Pivot santrafor olarak Soren Larsen'i, hızlı santrafor olarak ise Cesar Delgado'yu kullandım, harika verim aldığımı söyleyebilirim.
Bu bana MSN'den gönderdigin taktikmi hani ilk maçımda 3 yediren ?![]()
Bu arada sırf bu taktiği denemek için Denizli'yi almıştım ve kaydetmedim.![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bende şu an Hamburg ile kullanmaya başladım.Sonuçları yazarım akşam..
[SIGPIC][/SIGPIC]
İlhan abi hazırlık maçlarını saymıyorsun galiba.![]()
ilhan abi bide
eger ligine gore cok iyi bi takimdaysak bu taktigi ofansiflestirmeye gerek varmi
mesela celtic
Peki İlhan abicim, bu taktiğe en uygun gördüğün takım hangisi?
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
İşte taktiğin sonucu İlhan abinin dediklerine uyarak bu skoru aldım.Yeni sezondaki taktiim belli oldu.![]()
Abi valla harika bi taktik.Tebrik etmek gerek seni.Hamburg ile denedim ilk başlarda 2-3 gol yiyodum ama sonra taktikle biraz oynayınca gol yemeden atmaya başladım.Ligin ilk maçında Schalke'yi deplasmanda 5-1 yendim.7 maç oynadım ligde 1 yenilgi 1 beraberliğim var.Bu 2 maçtada son dklerde yedim golleri.Akşam bi ss koyarım.
[SIGPIC][/SIGPIC]
özelliklerini fazla incelemedim ama benim taktiğime çok benziyor.bu arada birşey soracağım son 3 sezondur hem lig hem kupayı alıyorum ama nuri şahini bi türlü transfer edemedim.gelmek istemiyor.sen kayserispora nasıl aldın anlamadım:*
Beşiktaş'a da pek yaramadı taktik, takım kötü oynuyor ve devamlı pozisyon veriyor ve tabii ki gol yiyorum. Halbuki defansa da Serdar Taşçı'yı aldım.![]()
Deniyelim bakalım.İlhan abi yapar da denenmez mi.Ayrıca Target Man'i Eddie Johson yapsam başarılı olur mu?
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Sağ beki ve sol beki olan her takımda uygulayabilirsin Alicancığım, fakat takıma göre mantalite ve yaratıcılık serbestliği ayarlarını yapmayı unutma.
Teşekkür ediyorum, taktiği akıllıca kullandığın için.
Serdar'ın marking özelliği iyi değilBiraz sabredersen başarılı olursun.
Baktım, jumping'i 17, süper başarılı olamazsın ama yine de baya hava topu alır.
Çok çok sağ ol..
ellerine sağlık abi kayserispor'u avrupa'da 5. yaptığına göre taktikte ve tabiki antrenörde iş vardır
yya taktigi denedim super olmus betisle ilk soezoonda sadece borre ve songu aldim sonra butaktigi buldum ve uyguladim tam 17 mac ust uste galibiyrt aldim r. madridi barca yi valeciayi ve atleticoyu bile ezdim bu taktikle cook saol ben bole etkili taktik gormedim cokk saolun emeggine saglik daha baska basarilarda beklioruz![]()
İlhan abi taktiği indirdim ama sanki olmadı abi atak orjinalde atak oyuncuya pas karışık mı? Ve kanat oyuncularının orta hedefi karışık mı? Ve takımın pas odağı karışık mı? indirdiğim taktik olmuyor herhalde abi![]()
So what?
Saike
Valla birkaç mevki hariç kadro pek uygun değil taktiğe ama denerim yine de
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
abi valla bizde bulmus bulunduruyu durumundayiz ama
maksat mukemmele ulasmak olduundan sorucam
taktiin uygulanmaa baslandii ilk 6-7 mac cok gol yemek normalmi yoksa bendemi bi sorun var
hedef forvet ve atak oyuncuları nasıl ayarlıyoruz