Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 161 sonuç

Konu: [4-4-2 Dengeli] İşte FM 2007'nin en iyi taktiği!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sinan_17 View Post
    Defans konusundada yardımcı olabilrmisin
    Olurum tabi

Defansif çizgini 13 yap 20 üzerinden. Başka birşey yapmana gerek yok Aynen devam, pozisyon bulursun.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

ben de normalde kendi taktiini kendi yapanlardanim ama madem sitemizin en kral adamlarindan biri yapmis denemk gerekir die dusundum
    su an chealsea da 2016 dayim amc em-van der vaart-emekli olsun ilk isim bunu uygulamak olcak
    tesekkurlerilhan abi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İlhan abi zaten dediğin gibi yapmıştım. Sol forvet: Serkan Gedik. Sağ:Adriano
    Sol MC: Yusuf Şimşek Sağ MC: Fatih Egedik

Tam dediğin gibi yapmıştım ama...

Bursaspor'da deneyeceğim.Başarılı olmazsam yardımlarınızı bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    İlhan abi zaten dediğin gibi yapmıştım. Sol forvet: Serkan Gedik. Sağ:Adriano
    Sol MC: Yusuf Şimşek Sağ MC: Fatih Egedik

Tam dediğin gibi yapmıştım ama...
    Takımın Denizli. Biraz sabret
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Ben Schalke 04'de kullandım, başarılı oldu. Pivot santrafor olarak Soren Larsen'i, hızlı santrafor olarak ise Cesar Delgado'yu kullandım, harika verim aldığımı söyleyebilirim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bu bana MSN'den gönderdigin taktikmi hani ilk maçımda 3 yediren ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Bu bana MSN'den gönderdigin taktikmi hani ilk maçımda 3 yediren ?
    Hayır Serhatcığım, onun üzerinde biraz çalıştım ve en son bu halini aldı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu arada sırf bu taktiği denemek için Denizli'yi almıştım ve kaydetmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu arada sırf bu taktiği denemek için Denizli'yi almıştım ve kaydetmedim.
    Taktik deneyecekseniz, sezon başından iki maç yapıp deneyin. Biraz ilerleyin, eğer hakikaten olması gerekmeyen yerde ise tutmamış demektir. Ama sırf 3 maçta bu yorumu yapmak yanlış, bir-iki maçla değil de, daha uzun soluklu deneyin, eminim başarılı olursunuz

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Bende şu an Hamburg ile kullanmaya başladım.Sonuçları yazarım akşam..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İlhan abi hazırlık maçlarını saymıyorsun galiba.

ilhan abi bide
    eger ligine gore cok iyi bi takimdaysak bu taktigi ofansiflestirmeye gerek varmi
    mesela celtic

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İlhan abi hazırlık maçlarını saymıyorsun galiba.
    Sayıyorum fakat hazırlık maçlarından sonra en az yarım sezon denemen gerek doğru bir yorum için.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by 14perseus04 View Post
    ilhan abi bide
    eger ligine gore cok iyi bi takimdaysak bu taktigi ofansiflestirmeye gerek varmi
    mesela celtic
    Hayır, aynen devam et.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Peki İlhan abicim, bu taktiğe en uygun gördüğün takım hangisi?
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

İşte taktiğin sonucu İlhan abinin dediklerine uyarak bu skoru aldım.Yeni sezondaki taktiim belli oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Abi valla harika bi taktik.Tebrik etmek gerek seni.Hamburg ile denedim ilk başlarda 2-3 gol yiyodum ama sonra taktikle biraz oynayınca gol yemeden atmaya başladım.Ligin ilk maçında Schalke'yi deplasmanda 5-1 yendim.7 maç oynadım ligde 1 yenilgi 1 beraberliğim var.Bu 2 maçtada son dklerde yedim golleri.Akşam bi ss koyarım.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

özelliklerini fazla incelemedim ama benim taktiğime çok benziyor.bu arada birşey soracağım son 3 sezondur hem lig hem kupayı alıyorum ama nuri şahini bi türlü transfer edemedim.gelmek istemiyor.sen kayserispora nasıl aldın anlamadım:*

Beşiktaş'a da pek yaramadı taktik, takım kötü oynuyor ve devamlı pozisyon veriyor ve tabii ki gol yiyorum. Halbuki defansa da Serdar Taşçı'yı aldım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deniyelim bakalım .İlhan abi yapar da denenmez mi.Ayrıca Target Man'i Eddie Johson yapsam başarılı olur mu?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by BJKKKKK View Post
    Beşiktaş'a da pek yaramadı taktik, takım kötü oynuyor ve devamlı pozisyon veriyor ve tabii ki gol yiyorum. Halbuki defansa da Serdar Taşçı'yı aldım.
    İlhan abinin dediklerini uygularsa iyi olur.Nerde nasıl tip futbolcu oynuyacak.Bu sayede iyi sonuçlar aldım ben işte ss:

Buna ek olarak bide 4-0 lık Spartak Moscow galibiyeti var.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by byvirus View Post
    özelliklerini fazla incelemedim ama benim taktiğime çok benziyor.bu arada birşey soracağım son 3 sezondur hem lig hem kupayı alıyorum ama nuri şahini bi türlü transfer edemedim.gelmek istemiyor.sen kayserispora nasıl aldın anlamadım:*
    Yıl 2013'tü, ben de Avrupa Sıralaması'nda 10. idim. Başkanım 54 ve 52 milyon euro'ya iki adamımı satmıştı, ben de bastım 20 milyonu, aldım Nuri'yi. İsterseniz save game'i rarlayıp upload edebilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Peki İlhan abicim, bu taktiğe en uygun gördüğün takım hangisi?
    Sağ beki ve sol beki olan her takımda uygulayabilirsin Alicancığım, fakat takıma göre mantalite ve yaratıcılık serbestliği ayarlarını yapmayı unutma.

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Abi valla harika bi taktik.Tebrik etmek gerek seni.Hamburg ile denedim ilk başlarda 2-3 gol yiyodum ama sonra taktikle biraz oynayınca gol yemeden atmaya başladım.Ligin ilk maçında Schalke'yi deplasmanda 5-1 yendim.7 maç oynadım ligde 1 yenilgi 1 beraberliğim var.Bu 2 maçtada son dklerde yedim golleri.Akşam bi ss koyarım.
    Teşekkür ediyorum, taktiği akıllıca kullandığın için.

Quote Originally Posted by BJKKKKK View Post
    Serdar'ın marking özelliği iyi değil Biraz sabredersen başarılı olursun.

Quote Originally Posted by the_imam912 View Post
    Deniyelim bakalım .İlhan abi yapar da denenmez mi.Ayrıca Target Man'i Eddie Johson yapsam başarılı olur mu?
    Baktım, jumping'i 17, süper başarılı olamazsın ama yine de baya hava topu alır.

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    İlhan abinin dediklerini uygularsa iyi olur.Nerde nasıl tip futbolcu oynuyacak.Bu sayede iyi sonuçlar aldım ben işte ss:

Buna ek olarak bide 4-0 lık Spartak Moscow galibiyeti var.

Çok çok sağ ol..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ellerine sağlık abi kayserispor'u avrupa'da 5. yaptığına göre taktikte ve tabiki antrenörde iş vardır

Thumbs up

yya taktigi denedim super olmus betisle ilk soezoonda sadece borre ve songu aldim sonra butaktigi buldum ve uyguladim tam 17 mac ust uste galibiyrt aldim r. madridi barca yi valeciayi ve atleticoyu bile ezdim bu taktikle cook saol ben bole etkili taktik gormedim cokk saolun emeggine saglik daha baska basarilarda beklioruz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlhan abi taktiği indirdim ama sanki olmadı abi atak orjinalde atak oyuncuya pas karışık mı? Ve kanat oyuncularının orta hedefi karışık mı? Ve takımın pas odağı karışık mı? indirdiğim taktik olmuyor herhalde abi
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Valla birkaç mevki hariç kadro pek uygun değil taktiğe ama denerim yine de
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

abi valla bizde bulmus bulunduruyu durumundayiz ama
    maksat mukemmele ulasmak olduundan sorucam
    taktiin uygulanmaa baslandii ilk 6-7 mac cok gol yemek normalmi yoksa bendemi bi sorun var

hedef forvet ve atak oyuncuları nasıl ayarlıyoruz

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri