Ama fm 2006'da ya da 2005'te böyle olmuyodu başkan hiç karışmıyodu?
Ama fm 2006'da ya da 2005'te böyle olmuyodu başkan hiç karışmıyodu?
yaa arkadaşlar benim başıma böyle şeyler gelmedi daha tottenham ile oyunumua devam ediyorum 8. senem böyle seyler olmadı ilk senemde berbatova büyük kulüpler bayern real ve barça çok büyük paralar verdi ama ben kabul etmedim başkanda karışmadı...galiba bu biraz sizden kaynaklanıyorestinizi çekin ersun yanal gibi işime karışmayn diyin
![]()
FM'nin bir başka saçma özelliği daha.Tamam takımın maddiyatı kötüyse karışılır ama zaten para içinde yüzüyor kulüp 10 milyon dolar için bi tarafını yırtmaya değmez...
Baskan'lar karar verdimi olur ben chelsea yonetirken abidal almıstı hıcte gerek yoktu ama aldı yapabılıcegın bir sey yok.....Gecmis olsun üstune bir bardak soguk su iç...
Minimum fee release clause 10 000 000$ falanmıydı?![]()
benim başıma bir kere geldi..west bromwıch albiona billy jonesi almıştım ilk sezon championshipte oynayıp ikinci sezon premier lige cıktık everton teklif yaptı reddettim ama bi baktım anlamdım şekilde oyuncu gitti attı imzayı...benim oyun 2010da dondu yeniden başladım tabi billy jonei aldım ama bu kez anlaşmayı 4 senelik yaptım ve birazda istedinden çok para verdim yine premire çıktık ama bu kez teklif geldinde satmadım oyuncuda gitmedi ve suan 2014-2015 senesindeyim bir dahada başıma gelmedi boyle bi olay....sanırım ilk seferkinde kontratına dikkat etmedim o yüzden olabilir..........
Bu olay benim başıma Galatasaray'dayken 2 kere geldi.Hem de tahmin edersiniz ki başkan Özhan Canaydın'dı
İlkinde Betis , 19 yaşındaki kalecime 30 Milyon Dolar teklif vermişti.Ben reddettim.Çünkü ileride daha iyi fiyata satabilirdim.Ama Özhan Canaydın bir mesaj yayınladı ve teklifin reddedilemeyecek kadar iyi olduğunu söyledi.Bahsettiğim kaleci de beni çok seviyordu.Favori personeli falan bendim.Neyse sözleşme görüşmelerinde anlaşamadılar ve bende kaldı.
Ama diğer futbolcu da bu kadar şanslı olamadım1 sene önce bedavaya aldığım oyuncuya Roma 26 Milyon Dolar teklif verdi.Ben yine reddettim.Fakat gerisi malum Özhan başkanımız yine kabul etti bu teklifi.Sözleşmede de anlaştılar ve gitti
Özhan Canaydın'ı oyuna aynen yansıtmışlar![]()
arkadaşlar ben,m başıma hiç böyle birşey gelmedi ama siz satmak istemediğniz şekilde başkan satacak oluyorsa sizde oyuncuya yeni teklif önerin karşı takımdan daha iyi bir teklif verirseniz kesin kalır...
özhan başkanın para arzusundan dırne yapsın adam para görünce dayanamıyo...
Finansında problem olan takımlarda böyle olayların olması FM 2007 de normal.
ya siz diyosunuz finansı iyi kulübün hiç gerek yok diye adamın transfer parasını cebe atmadığı ne malum![]()
Eeee nede olsa kulübün finansı iyi![]()
![]()
BEnde Galatasaray da Bu olay gıbı bı olayla karsılastım ozhan bey oyuncuyu bana sormadan sattı !!!
Kafayı yiyecektim delirdim oyunu bırakacaktım onun yüzünden !!
Sanki satmasa ne olacak ribery De aynısını yaptı 64 verdiler ben satmadım iki gün sonra adam chelsea gitti hiç bişe anlamadım Noldugundan da bişe anlamadım valla ben oyuncu alıyom Oynatıyom 1 sezon ikinci sezon oyunculara teklif gelir gelmez satılıyoo......
Benim başıma böyle bi olay gelmedi ama benim başkan oyuncu aldı hemde 36,00,000 a:@
"Atak Oyuncu" bölümü eğer takım taktiklerinden "Atak Oyuncu Kullan" seçiliyse işe yarar..Oyun kurucuların "Atak Oyuncu" listesindeki oyunculara pas atmaya çalışır..
"Oyuncu Komutları" ise her oyuncu için değişir..Seçtiğin oyuncunun maç içerisindeki özelliklerini oradan değiştirebilirsin..
ya ben bilgisayarında yabancısıyım benbu fm 2007 nereden nasıl indirebilirim
Ya ben oyuncu izleme bölümünde bi antrenörün yanındaki tik işareti ne bastım ve şuan o seçili o seçiliykend de ekle işaretine basamıyorum seçililiğini nasıl kaldırabilriim?
EDİT:çözdüm
yaa arkadaslar ozhan canaydindan bahsediyoruz 5 000 000$ bile olsaydi satardi![]()
Bende oyuncuyu serbest bırakırken o problemi yaşıormama bu olay fm2005 ve 2006 da da vardı ama bahsettiğin olay başıma gelmedi daha
![]()
bütçem var param var ama bi oyuncuya contract önerirken the board strongly advise you offload ..... falan filan diyo ve normalde aylık 160 para verebildgm halde en fazla 40 vereblrsn dio bu ne yaaa??????????????
wolfsburgla şampiyon oldktan snra 50M transfer bütçem var mesela matuzalemi almak istiyorm contract aşamasnda ne yaparsam yapym ister first team ister key player bu yazı çıkıyo cristiano ronaldoyu almayı denedm böle bi yazı çkmadı anlamadm valla adam mı kayırıyolar![]()
Banada çok oldusantos felan adam alıyodum demıroren(bjk) 20 milyona felan kabul edıyorduu ama çözümünü buldum artık
Bakın ilk önce oyuncunun transfer durumuna gırın sonra bır rakam belırleyınn sonra altındakileri reddet diyin sonra alayı gelse karışamıyor![]()
yaw arkadaşlar sizde satmak istemediğiniz halde başkan satıyorsa oyuncuya yeni kontrat önerin eğer sizin teklifiniz daha cazip ise rakip real madrid bile olsa oyuncu sizde kalıyor haberlerde de oyuncunun real madrid reddeddiği ve takımıyla yeni kontrat imzaladığını yazıyor... bu kadar basit bir şey satmamak...
Bu başkanların hepsi paragözBende de Aziz başkan yapmıştı.6.000.000 M'a Anderson'u almıştım.Real Madrid 50.000.000 M verdi başkan hemen sattı .