Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 152 sonuç

Konu: İtiraf ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fm ile direkt ilgili degil ama itiraf edicem kucukken meşin yuvarlak tabirini penaltı noktası için kullanılır sanıyordum

Quote Originally Posted by GSarayForeveR90 View Post
    bende ilk adini bilmiyorum ama olic die bi forvet vardi sampiyonlar liginde en cok bu adamdan gol yemistim
    ivica olic olmasın o

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İtiraf ediyorum.. FM 2006'da her maç gol yediğim adamın lakabını saçma sapan şeyler yapardım

omer-faruk-14 Misafir

En büyük sevincim; Galatasaray'la oynuyorum. TSL'de 31. hafta Trabzon'un ardından 2.'yim ve lig sonunda Trabzon'un 7 puan önünde şampiyonum.

En büyük üzüntüm ise; UEFA'da Schalke'ye çeyrek finalde deplasman golü kuralıyla elenmemdir.

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Fm ile direkt ilgili degil ama itiraf edicem kucukken meşin yuvarlak tabirini penaltı noktası için kullanılır sanıyordum
    Gercekten guzel bende futbol topunun 2. ismi meşin yuvarlak olduğunu bi kaç senedir biliyorum çok değil

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

eğer gol yersem veya yenilirsem bütün takıma küfürü basarım.......

kerlonu transfer edip performansına hayrın kalmıştım (17 maç 31 gol TSL)

cardoso adlı bi regeni almıştım... wonderkid yapıp oynatıcaktım.. ancak laziodan gelen teklifi benim reddetmeme rağmen yönetim kabul etmişti.. ve o oyuncuyu merak ettim bir baktım ki değeri 21 milyon $ ve wonderkid... Çok üzüldüm bir o kadar da beddua ettim yöneticilere

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

En büyük sevincim; Şekerspor'la TSL'de 2. oldum.
    en büyük üzüntüm; Fulham'ı küme düşürdüm.

İtiraf ediyorum FM 2006 da Türkiye kupası yarı finalinde fenerle karşıyakayı ilk maçta deplasmanda 3-0 yenip 2.maçta kendi evimde 4 yemiştim.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Bayaa güsel anıların varmış.

Bursaspor ile uefa yarı finaline kadar geldim ve son maçta kötü oynadı diye as kaleci yerine 2 .kalecimi koydum ve 4 tane yedim keşke değiştirmeseydim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Evet bunu ilk kez size söylüyorum FM 2006 oynuyorum 4.sezondayım Roma'yı yönetiyorum kadro yıldızlar toplulugu en kötü oyuncum Totti diyebilirim yani o derece neyse şampiyonlar ligi yarı final maçı rakip Arsenal ilk maç deplasmanda maçın 3.dkde ferdinand penaltı yaptı kırmızıyı yedi öne geçtim maçıda 4-0 kazandım ikinci maç günü geldi bende yine rahatlık falan yok tam kadro sahadayım maçın başında 1-0 öne geçtim adamlar 2.yarı 4lü forvete bi döndüler maç sonucu 6-1 tabi ben utancımdan oyuna devam edemedim maçtan önce save almıştım o saveyi tekrar açtım 2-0 kazandım finaldede psvyi yenip kupayı aldım hiç pişman degilim

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Evet bunu ilk kez size söylüyorum FM 2006 oynuyorum 4.sezondayım Roma'yı yönetiyorum kadro yıldızlar toplulugu en kötü oyuncum Totti diyebilirim yani o derece neyse şampiyonlar ligi yarı final maçı rakip Arsenal ilk maç deplasmanda maçın 3.dkde ferdinand penaltı yaptı kırmızıyı yedi öne geçtim maçıda 4-0 kazandım ikinci maç günü geldi bende yine rahatlık falan yok tam kadro sahadayım maçın başında 1-0 öne geçtim adamlar 2.yarı 4lü forvete bi döndüler maç sonucu 6-1 tabi ben utancımdan oyuna devam edemedim maçtan önce save almıştım o saveyi tekrar açtım 2-0 kazandım finaldede psvyi yenip kupayı aldım hiç pişman degilim
    Bir de başkalarına diyorsun Serhat abi. Utan utan(Şaka yaptım ha, darılma sakın).

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

Roma'nin basındaydım ve 90+4 de yedigim golle elenmistim inter'e kupa fınalıydı italy cup 2-2'ydi 3-2 oldu gozlerım fena dolmustu

hiç hile yapmadan kayserisporla uefa yı aldım ama rakipler zayıf takımlardı... FB 2.lig B ye düşürdüm adana demirspor la lig şampiyonlunu oldum GS aramda sadece +1 avaraş vardı... kayserierciyes küme düşmesin diye 2 maçımı satmışdım birinde GS ye 3-1 yenildim diğerinde erciyes e 2-0 gençlerbirliğine hile yaparak ronaldoyu getirdim vestel manisaya alex i vs vs

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Ankaragücüne önce 2.lige sonrada B ktegorisine düşürdüm.

nası başardın ya
    kasten mi yaptın

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

bende ust uste yenılgı alınca cok fazla sınırlenmıstım etrafımdakı herkesı dovmustum ama sinirlerim yatısınca özür diledim
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    Bir de başkalarına diyorsun Serhat abi. Utan utan(Şaka yaptım ha, darılma sakın).
    O zamanlar gençtik yaptık bir cahillik şimdi öyle yapmıyorum yapmadıgım içinde takımdan kovuluyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fenerbahçeden kovuldum hemde şam.ligini kazanmıştım kovulma nedeni ise futbolcularla iyi geçinemem.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by sivaslizoro View Post
    fenerbahçeden kovuldum hemde şam.ligini kazanmıştım kovulma nedeni ise futbolcularla iyi geçinemem.
    Aynı şey benim başıma Jun yüzünden gelmişti adamı 0'a satmak istiyorum talibi çıkmıyor serbest bırakmak istiyorum kulüp izin vermiyor başladım adama herhafta para cezası vermeye bu sayede belki sözleşmesini fesh etmeyi kabul eder dedim ama işler umduğum gibi gitmedi kulüp ceza verdiğim için kapının önüne koydu beni

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GingkO View Post
    eğer gol yersem veya yenilirsem bütün takıma küfürü basarım.......
    Aynen bende baya sinirleniyorum

Lightbulb

En Büyük Üzüntüm:

____Chelsea ile Maccabi Haifa ya şampiyonlar liginde elenmem(ligde de mali sıkıntılarım
    yüzünden 9 puanım kesilmişti ve son haftalarda şampiyonluğu kaçırdım.).

____Galatasaray ile iki yıl art arda uefa kupasını almam.

Şekerspor'dan kowuldum

fmyı ılk basladıgımda sampıyonlugu son hafta kacırdım fb ye yenılerek cıkıp tekrar gırdım fb yı sectım 24 1 yendım bjk ıle rustu bana gol atmıstı gulmekten yıkıldım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

fm 2006 da schalke ile küme düştüm nedeni habire transfer yapıp oyuncu satmam oldu ilgnç bi hisse kapılmştm küme düşnce tarifi olmayan bi his

en büyük sevinçlerimden biri villarrealle uefa kupasnı almş olmamdı

mılanla barcelonayı 4-0 gerıden glıp 5-4 yenmek en sewındıım olaydı(5.golden sora sandalye kırıldı gol dıe baırıp yere vururkn
    en uzulduum olay fenerle son macta romayla kendı sahamda oynuorum berabere bıterse gruptan cıkıcam 90da yedık bı tane uefaya gıttık sora

oYuna basladıgımda bayern benim qözlemcimi kacırmıstı yani sözlesme imzaladı.. Ama ben unutmadım 2 yıL sonra intikamım acı oLdu 2 antrenör + 3'ü qenc 4 kisiyi bedelsiz transfer ettim

ahhh ahhh gs ılee uefa ceyrek fınal macında evımde zaragozayııı 4 2 yendımm ıkıncı macta ılk yarı 1 0 ustun bıtırdım 55 te aımar dan 1 gol yedm 1 1 oldu 83 87 ve 90 da 3 gol bırden yıyerek elendımm ve bu 3 golude aynı ısım attı GOKHAN UNAL turk dusmanı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

____Chelsea ile Maccabi Haifa ya şampiyonlar liginde elenmem(ligde de mali sıkıntılarım
    yüzünden 9 puanım kesilmişti ve son haftalarda şampiyonluğu kaçırdım.).

ya hakikatten böle bişi var mı puan silinmesi falan beniim başıma hiç gelmedi mümkünse ss koyr mısın gerçekten merak ettim şimdi yaaa

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Milan'la Uefa finalinde Stuttagart'a 2-0 yenilmem beni uzmustu ayrica Gs ile averajla UEFA grubundan cikamamam da cok uzmustu ama GS ile 2 sene ust uste sampiyon olmam da cok sevindirmisti.

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri