FC KOBENHAVN KARİYERİ
FURKAN AKILLIER
Yaz tatılıne gırdıgımız gunlerde kendıme yazın oynayacagım takımların lıstesını cıkardıgımda ıcınde kobenhavn da vardı. Ben de hem sıkıntıdan hjemde değişiklik olsun diye böyle bir kariyer actım.
Başkanı başta çok sevdim 10 250 bütce verdi ben de formalıte adettendir diye biraz daha istedim. Her zaman olduğu gibi reddedileceğimi düşünürken birden bi baktım transfer bütcem 21 trilyon olmuş şimdi istediğimi alırdım.
transfer haberleri ve diğerleriyle beraber karşınızda olmak dileğiyle hoşcakalın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fanatik Gazetesinde önceki gün yer alan habere göre Kobenhavn brezilyanın Sao Caetano takımının yıldızı Leandro Limayla anlaştı.
Leandro Lima haberi klüp tarafından doğrulandı. Asbaşkan Cris bu haberi doğruladı.Transfere 7 milyon ödeneceği bildirildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bazı kaynaklardan alınan bilgilere göre Kobenhavn transferde dünya capında bir isme imza attırırken iç transferdede birçok oyuncuyla sözleşme yeniledi
Haberin detayları az sonra.....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kobenhavn Asbaşkanı Crisin acıklamaları:
'' Dünya capında bir yıldızla nalaşmıştık ancak karısının danimarka daki hayatı sevmemesinden dolayı transfer edemedik.Ama transfer calışmalarımız sürüyor.taraftarlarımızdan tekrar özür diliyoruz.''