sadece Alexin taşıdığını beğendim![]()
Lacivert olan süper..
Ben artık çubuklu formadan bıktım açıkçası.Çubuklu hariç her dizayna sıcak bakıyorum.
Sadece 3. forma güzel ama kesinlikle klasik çubuklu olmalı diğer 2 seçenek değişik olabilir...İç saha maçlarında kesinlikle çubuklu...
Desene bu sene forma satislari iyi olur, ben begendim formalari
Bunlar sadece öneri, bir dizayn. Yani gerçekte nasıl olacak bilmiyoruz, sadece fikir edinin diye ekledim bunları.
Turkuaz,sarı forma ve sarı çubuklu forma güzel.Beşiktaşlı olmama rağmen beğendim.
Alex'in uzerindeki forma gercektende cok sik olmus.
hepsi güzel ama alex'in üzerindeki çok hoş
Sanıyorum ki formalarımızın tanıtımı yine ağustos başında olur.
Avea herşeyi bozuyor maalesef. Hiç hoş durmuyor Avea. Vodafone, Samsung,Siemens bu tip Avrupa takımlarının sponsorlarının formaları bizim formalara göre daha şık duruyor.
3. ve 4. formalar güzel.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Vodafone reklamı harika olur gerçekten ama zor gözüküyor zira avea ile olan kontrat önümüzdeki yıla kadar sürüyor.
Sarı çubuklu forma dizaynı ve Açık sarı forma dizaynı bence hoş olur.
So what?
Saike
sarı beyazlı formanın beyazının yerine turkuaz olsa çok süper olur sarı-turkuaz![]()
bence 3 formadan biri klasik çubuklu diğeri alexin üstündeki bide onun altındaki lacivert olanı
Bu formalardan bir yada birkaçının piyasaya çıkma olasıkları nedir?Olursa çok güzel olur, Arjantin formasının dizaynı çok yakışmış,bence düşünülebilir,hatta süper olur..Lacivert ve sarı forma dizaynları da çok hoş..Diğerleri olmamış,hele adidasın bu yıl tüm takımlarda kullandığı still umarım yer almaz formalarımızda..
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
sarı çubuklu forma ve turkuaz forma süper
Bence turkuaz olanla Koyu Lacivert olanlar güzel (:..Koyu Lacivert'in biraz değişiğini Galatasaray antrenmanda kullandı..Belki Adidas iki takımada bu tip bir forma yapabilir yeni sezona..
2. ve sonuncu hariç diğerleri güzel..
alex'in giydiği forma en güzeli. bir de anlamıyorum yok şu takımlı olmama rağmen beğendim, yok bu takımlı olmama rağmen beğendim diyorsunuz ne alaka yani? neden her şeyde tuttuğunuz takımı göz önünde bulundurarak yorumlar yapıyorsunuz?![]()
Sonuçta bu dizayn, yani zevk meselesi, takım tutma meselesi değil, Can doğru söylemiş![]()
hiç güzel bulmadım
Alex in ustundeki guzel
Lacİvert Cok GÜsel..
İşte yeni tasarımlar, harika görünüyorlar, inşallah formalarımız böyle olur.
![]()
Yenilerden 1. ve 2. güzel..Diğerlerini beğenmedim açıkcası..