Evet paşa paşa geldin,paşa paşa şampiyon mu yaparsın yoksa paşa paşa gider misin bilemem![]()
Bakalım..
Kendini kastediyosun heralde![]()
Beni çekemeyenler hep oluyo zatenO yüzden takmıyorum
Şampiyonluk imkansız gibi..İlk 5 yeter bana![]()
Ligde 4 maç daha yaptım ama eklemiycem..Biraz daha oynayıp bu akşam veya yarın ekliycem..28 maç oldu..3-5 maç daha yapıp eklerimm..![]()
İçime doğdu Aygün 8. olacak.![]()
Bir maçı kaç kez oynuyosa artık..Güya 3-5 maç yapıp ekleyecekti..![]()
![]()
Lig Bitti..!
Maalesef 8.olduk..Kiminiz 2.,kiminiz ilk 5,kiminiz 7. dedi ama maalesef 8.olduk..İkinci yarıdaki sakatlıklar başımıza çok büyük belalar açtı.Son 8 hafta kalede Dudek'le oynadık.Forvetlerde son 5 hafta alt yapılarla oynadık..Sonuç ortada maalesef 8.olduk..Şuan hiç bir kupaya gidemiyoruz ama sezon ortasında İnter-Toto teklifi geldi..
İnter-Toto Teklifi
Takımın EN'leri
Takım Verileri
Takım Başarıları
M'boro'yla hiç tatmadığım bir tat tattım..Bana bu tadı tattıran Çağrı Zorkol'a teşekkürler..İnşallah diğer oyunlarda da bu kadroda olurum..Saygılar![]()
Sağlık olsun Aygün.Gönüllerin şampiyonusun.
Gökay abi kahin gibi adamsın![]()
Aygün Pa$a tebrikler 8. olmuşsuN... Bu zor ligde başarı...![]()
Yİnede Gsel Bİ SonuÇ Tebrİkler
Tebrikler..Senin için yarın Taksim'de şölen yapıyoruz..Ne de olsa aygün için büyük başarı..![]()
![]()
bravo aygünn paşamm ii bitir mişin ligi ben senin yerinde olsam küme düşer dienlere özel msj atardımmm![]()
Aygün de Turksportal'ın günah keçisi..![]()
![]()
![]()
Geçmiş olsun Aygüncüm. Kariyerin bittği için konuyu kilitliyorum. 2.sezonda görüşmek üzere.